Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Nekem egy 1990 évjáratú NSR 125-öm van érdekelne hozzá :henger, dugó, gyűrű,hengerfej.Ha valakinek van jó állapotú elfekvőbe szivesen megvenném.
Dobj mailt a nosvill@hotmail.com-ra!
remélhetőleg ingyen kicserélik.... bár én inkább pesszimista vagyok.
A jobb oldalra mindenképpen dou-t rakjál, mert az való bele.A vizpumpát úgy szedd le, hogy pár csavarral tedd vissza a helyére az oldalt, tegyél rá egy 10-es kulcsot(NE VILLÁST!) és hajtsd le. Simán le kéne jönnie. Ha ennyire rá van rohadva, valószínűleg sima vízzel volt feltöltve és elrozsdásodott/vízkövesedett, így mindenképpen nézd meg a csapágyát meg a szimeringjét a vizpumpának.
Az alátétet meg csiszoljátok le, de ha végképp nem megy a dolog, megrendelem én neked a maradék cuccot fehérváron, aztán küldöm postán. Nekem mindig azt hoztak amit kértem. Ábráról válogattam ki hogy mi kell.
faszom hondának leadok egy cikkszámot. Itthon nézem hogy a kapott szimemring nem jó. csekkolom a cikkszámot a rendelt és a kapott nem egyezik. Felhívom őket. aztmondják, ja azt vágjuk, hogy más a cikkszám, mert amit lediktáltál a rendszer automatán átváltotta erre, DEEE most nézzük csak, hogy a méretei sem ugyan azok. Remélem INGYEN HOZZÁK A MEGFELELŐ MÉRETŰT! És az alátét amit mondtál az sem biztos, hogy jó lesz, ne is azért mert 6 körmös, hanem mert picit vastagabb az anyaga, és nem biztos, hogy felfér tőle a zéger, de remélem felfér.
Ezen a 2 alkatrészen kívül (de remélem a 6 körmös vastagalátétet be tudom építeni, de majd emZoli megmondja) minden jónak tűnik ( A zégergyűrűk is!)
A vízpumpát sajnos még nem tudtam leszedni, mivel nem tudok ellentartani, mert a fogaskerék amit be lehetne akasztani műanyagból van.
Ja, az, hogy a jobb oldalon NEM DUO SZIMMERINGEM VOLT, hanem sima, az eredményezhetett valami hibát? ugyanis most DUO t kaptam, és régebben is mondtátok, hogy emyilen kéne bele.
Egyébiránt köszönöm az összes alkatrész méretét/rendelési számát, lassan elképzelhető, hogy elkövetkezik az összerakási fázis. Bár ezzel a 6 körmös alátéttel nem vagyok kibékülve, de legrosszabb esetben lecsiszolom vékonyabbra...
Kösz!
Szaladok veszek egyet a boltba!
Egyáltalán nem lehet észrevenni, tök kényelmes.
Üdv!
Láttam a képeden hogy van tanktáskád, az nsr-en.
Én is most akarok venni, de azon filózok hogy kényelmesen lehet-e vezetni tőle, vagy kicsit bezavar a vezetésbe?
Na mizu?
CBR 600 F3-ason is van szerintem átlehet alakitani NSR-re
rs-eken szoktam látni még..
Sztem ilyet csak csináltatni lehet.
Már én is gondolkodtam rajta.
nézd ilyenre gondoltam : http://www.dreamgate.ne.jp/NSR...
ezt nézzétek meg: http://world.honda.com/collect...
hát ez meg mi? nsr van ráírva
hát körlámpásokon is szoktam látni.. az a müanyag a kerék fölött
mit értesz hátsó sárvédő alatt?
macskalámpás nsr-re lehet kapni hátsó sárvédőt?
Szasztok!Megtudjátok nekem mondani miért nem mér normálissan a kilóméter órám?A keréknél lehetséges hogy túl megvan húzva a csavar?Ezt azóta csinálja miután ráhúztam mert kicsit kotyogott az eleje.Ja és nincs valakinek eladó plexije?Én nem találtam sehol.

Köszi a segítséget!
Ahogy beérsz Cseténybe van 3 db ilyen forgó izé.
Holvan vp be ilyen?
Igazából csak Veszprém megye...
Ausztria :
hello! hengerfejem van.
Sziasztok! Nekem egy 1990 évjáratú NSR 125-öm van érdekelne hozzá :henger, dugó, gyűrű,hengerfej.Ha valakinek van jó állapotú elfekvőbe szivesen megvenném.
Dobj mailt a nosvill@hotmail.com-ra!

köszi előre is.
vidd el fényezőhöz... otthoni maszatolással sosem lesz szép....
kell alá műanyag alapozót fújni...