akkor termosztát teszt az úgy zajlik, hogy vizet egy edénybe, termosztát tele, megfőzöm, és ha valamikor út közben kinyílik akkor működik? (gumit már leszedtem róla)
Hali!1 kérdés szeretnék feltenni: 92-es NSR elsö villájábol csöpög az olaj, és ma akarjuk kicserelni a szimeringet... csak nem tudjk mennyyi teleszlópolaj kell bele! aki esetleg tud segiteni az irjon...elöre is Thx. Üdv. Shep.
helo!feketehegyen, de nemhiszem hogy engem láthattál, mer nagyon keveset használom. (van egy ugyan ilyen ismerősnek öreghegyen)
amúgy 320at kérnék érte, csereára 350.
CSáó!Nem tdsz nekem ajánlani nsr idomokat?Főként most csak egy dolog kellene a plexi.A többit elvittem hegesztetni.Amúgy nagyon szép álapotban van a motorod.Nekem is két körlámpásom van,nem tom ezt a fajtát hívják e máshogy mert most csöppentem bele a gyorsasági motorok világába és elélnék még itt vagy 100 évet.
CSáó!Valaki megtudja mondani a honda nsr elsőkerék csapágyszámát?Addig nem akarom szétbontani még nem veszek mert azzal járok dolgozni.Remélem valaki tud segíteni.A szimering szám megvan az 20*22*5ha jól olvastam mert nem nagyon látszik.
Mielőtt a víz lobogni kezdene, nyitnia kell teljesen.
amúgy 320at kérnék érte, csereára 350.
Merre fele laksz? Fehérváron szoktam egy ugyanilyet látni néha.
Mennyit kérsz érte?
Előre is köszi a segítséget.