Nem csapágy, hanem nem jegyez temeg mi hol, milyren sorrendben volt.
ímodttzam neki, hogy fényképezzen, fényképezett is, csak keveset, a drótrafűzős trükköt meg nemismerte, úgy hogy most legózik:)
Igazából lehet mondani hogy full ugyanaz, a váltója talán másképpen van áttételezve, nem ugyanazok a fogszámok, meg talán a főtengelye is erősebb/nehezebb egy kicsivel. De lényegében szinte 100%-ra ugyanaz.
(csak ugye az nsr önindítós, a cirmi meg berúgós)
Mondjuk el,hogy nem megőrültünk, hanem én javasoltam, hogy rakd össze könnyen a helyér menő csapágyakkal, ha már nem jegyezted meg mi hol volt.
Ezért kellett egy le-ki csiszolt csapágykészlet
Ma összeraktam az emzolinak köszönhető csiszolt csapágyakkal, aminek az eredménye 6+1 működőképes sebességgel (1n23456)
A baj csak az, hogy miután összeraktam, fogtam és megráztam a blokkot, és zörögnek benne az alkatrészek. Az jólvan úgy?
Ja meg a váltódobod is kiszedtem még anno, és most nem tudom hogy azt valahogy szinkronba kell -e hozni a kukactengellyel, meg a váltó másik részével, vagy elég csak simán visszacsavarni.
Egyolyan kérdésem lenne hogy a régebbi nsrnek 18" a felnije, az enyám ujabb és ennek 17 es , a régire felmegy az ujnak a felnije?
ugyanakkora a tengely átmérője?
Vagy belenyugszol és tologatod pályamocikat is tologatni kell..a feeling már megvan /Tudtátok, hogy versenymocizó gyerköcöket szokatni kell arra, hogy betoláskor ne huzzanak már tögázt... minden egyes indításkor le kell öket szidni, egyszer majd csak megértik /
egyszer már megbeszéltük hogy ott a dolgokat tovább kéne mérni, ami aztán valószínűleg ahhoz vezetne, hogy rossz a relé. Csak aztán nagyon belemerültünk az idomok csavarásába, és nem mértük tovább. Kölcsön kéne kérjél valakitől egy olyan relét ami jó a tiedbe , aztán kipróbálni azzal. valószínűleg megjavulna tőle nagy hirtelen.
szevasztok, egy kérdés nem indul öninditora a motorom, ha nyomom a gombot kattog a relé eszeveszettül, és csak 1-2őt forgat a motoron az öninditó, pedig az önindító az jó, a test jó, és az akksi is jó.
a relé nem tudom hogy működik de multkor szétszedtük just-al és ahogy nyomtam a start gombot a relében belül vmi szikrázott mint állat, szerintetek az egészséges? vagy mi lehet a gond? mit nézzek még meg? én nekem már nincs ötletem és jól fel is húztam magam ezen a szar motoron, énse fogom senkinek ajánlani, mint ahogy alul írtátok. semmivel sem jobb mint egy aprilia... pff help plsssssss
azt most inkább mellőzöm, majd holnap hívlak.
Más: 9,5x16x4 es szimmering az milyen már? Könnyen beszerezhető, vagy szopni fogok vele? (olajpumpánál lévő tömítésnek ez a mérete...)
Amúgy kiderült hogy mégsem rendeltem meg mindent, holnap még hozzá jön a 15ezres listának a végére egy 5ezres tűgörgőscsapágy, és akkor már tényleg megvan minden, kivéve ezt a fránya szimmeringet.
hát úgy elég nehéz lesz valóban!
ímodttzam neki, hogy fényképezzen, fényképezett is, csak keveset, a drótrafűzős trükköt meg nemismerte, úgy hogy most legózik:)
(csak ugye az nsr önindítós, a cirmi meg berúgós)
Ezért kellett egy le-ki csiszolt csapágykészlet
Érdekelne hogy az NSR és a CRM blokkja között van e különbség? Sok helyről hallom hogy ugyanaz. Ez tényleg így van?
Köszi
A baj csak az, hogy miután összeraktam, fogtam és megráztam a blokkot, és zörögnek benne az alkatrészek. Az jólvan úgy?
Ja meg a váltódobod is kiszedtem még anno, és most nem tudom hogy azt valahogy szinkronba kell -e hozni a kukactengellyel, meg a váltó másik részével, vagy elég csak simán visszacsavarni.
1991-es nsr 125 f -hez keresek hengerfejet. Aki tud segíteni kérem írjon. e-mail címem: tuboly3@gmail.com
Egyolyan kérdésem lenne hogy a régebbi nsrnek 18" a felnije, az enyám ujabb és ennek 17 es , a régire felmegy az ujnak a felnije?
ugyanakkora a tengely átmérője?
a relé nem tudom hogy működik de multkor szétszedtük just-al és ahogy nyomtam a start gombot a relében belül vmi szikrázott mint állat, szerintetek az egészséges? vagy mi lehet a gond? mit nézzek még meg? én nekem már nincs ötletem és jól fel is húztam magam ezen a szar motoron, énse fogom senkinek ajánlani, mint ahogy alul írtátok. semmivel sem jobb mint egy aprilia... pff help plsssssss
Más: 9,5x16x4 es szimmering az milyen már? Könnyen beszerezhető, vagy szopni fogok vele? (olajpumpánál lévő tömítésnek ez a mérete...)
Amúgy kiderült hogy mégsem rendeltem meg mindent, holnap még hozzá jön a 15ezres listának a végére egy 5ezres tűgörgőscsapágy, és akkor már tényleg megvan minden, kivéve ezt a fránya szimmeringet.