valakinek nem kell egy arrow rendszer?A rezo az eredeti arrow,a dob az egy másik,de teljesítményre ugyan az mintha,arrow lenne!Teszteltem,onnan tudom!
Ha érdekel,írj!
Felújítás közben vettem észre, hogy a hátsó felnin kisebb repedések vannak. Új kereket csak végső esetben szeretnék venni.
Szerintetek hegeszteni ezt lehet? Persze nem kis otthoni trafóval gondoltam.
kösz a linket jónak tünik!egyébként nem tudja valaki nincs is külön alsó tűgörgö?tudom meg kell mérni és kiderül, de még nem kaptam szét a sonkát, és érdekelne.
milyen igaz :D bár asszem nekünk egyenlőre elég lenne azt az egy motort összerakni, nemhgoy egy másikat. Bár neked már sikerült az nsr megmaradt darabjaiból építened egy 600 as XT -t is, remélem majd nekem is összejön :D
Egyébként az az előnye ha többször szétszeded a motort apró darabokra, hogy mindig megmarad egy csomó cucc, előbb-utóbb össze tudsz rakni egy másik motort
Na jahh mer igy fojtják szegény vasat! pedig pár csavar minusz az már pár ezred is lehet gyorsulásnál! na majd teszek rolla! háát hétvégén már én is szeretnék ujra nyeregbe lenni!
azok mindig kimaradnak belőle, de az csak azért van mert a sok hülye hozzá nem értő gépészmérnök teletömi felesleges alkatrészekkel a motorblokkot:D
Amúgy most nekem is totál szét van szedve, én a héten kezdem el összerakni, ha szerencsém van...
áááá nem olyan macera csak szét kell kapni a blokkot apro pici darabokra aztán a csapágyat leütögetni,na meg utánna keresni valakit aki géppel kitudja nyomni a sonkábol ! na hát ezeken már tulvagyok !kivéve az embert aki ki tudja csalni a hajtokart .... A macera majd ezután jön mikor össze kell pakolni.....remélem nem marad ki tul sok felesleges csavar meg fogaskerék
na azt meg nem mondom, meg azt beépíteni is macerásabb, széthúzni a sonkákat... hú vazze. de szerintem olyan sokkal drágább nem lehet, HACSAk nem valami speciális méret.
Ha érdekel,írj!
Ráadásul kétlem, hogy nem húzódik el.
Felújítás közben vettem észre, hogy a hátsó felnin kisebb repedések vannak. Új kereket csak végső esetben szeretnék venni.
Szerintetek hegeszteni ezt lehet? Persze nem kis otthoni trafóval gondoltam.
Köszi
Amúgy most nekem is totál szét van szedve, én a héten kezdem el összerakni, ha szerencsém van...