Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köffi, meg vlamikor jöhetnek a szimmeringek is, nem tudom azokat szalonban vagy csapágyboltban érdemes-e venni...
nem hiszem, hogy gyártottak rá 50 es hengert, meghát meg se bírná mozdítani azt a temérdek tömeget az a kis henger. Anynit tudnak vele max csinálni, hogy egy 125 ös hengerre ráütik a 124 helyett, hogy 49...
Sziasztok bocsánat de még elég kezdő vagyokígy motor téren a véleményetekre ,szakértelmetekre lenék kíváncs adott 1 2körlámpás 125-ös nsr 90 környékéről lehet e rá tenni 50-es hengert dugóval?Magyarul át lehet e alakítani 50 essé?
kőszőnőm akkor megyek venni bele és meglátom
Tönkrement az aksi. Nem tartja meg a töltést.
kősz hogy segitetél--mi lehet a baj hogy melegen indul ha 8orát ál akor csak tolásra indul ijenkor mivan velle!
hello
Az pont jó bele!
sziaztok kellene egy kis segitség!honda nsr125-ről lenne szo menyi amperos akumlátor kelenne bele az enyém 12v-4h
érdekes módon 4 literre jött ki a fogyasztás
ok. e-mailben adok róla képet is ha kell.
megvan még, adj egy címet és elküldöm postán hacsak nem környékbeli vagy, mert akkor intézhetjük személyesen is. az utánvétes posta pár száz ft. e-mail cím az adatlapomon
délután megnézem neked, de tisztán emlékszek hogy 2 volt belőle. Ha neked nem volt olyan benne, akkor ahhoz már valaki hozzányúlt . (vagy én néztem be a dolgot... )
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy érdekel-e valakit hütőrács aluból, vagy rozsdamentes acélból? A minta tul. képpen olyan, amilyet Te akarsz, csak meg kell rajzolni előtte. Árat holnap, vagy csütörtökön tudok írni, de nem egetverően drága. Egyelőre hűtőrács a kérdéses, de később szinte bármit le lehet gyártatni (doboztartótól kezdve, doboz, 'topcase' tartó, motorvédő, stb)
Akit érdekel, az inkább az e-mailemre írjon, legyen szíves: hkristofd @ citromail .hu
Szeva, ok kellene, küldök mailt.
Stephan meg van még az eladó indexreléd?
Mert megnéztem és nekem is olyan kéne mint amiet mutattál.
Megvenném, csak azért kérdezem.
Hello. Na valami gebasz van, ugyanis a blokkban nincs 2 egyforma csapágy, így 2 "6003"mas csapágy ssem lehet benne. Lemértem, és nekem sincsen 2 egyforma csapágyam a dobozkában? Hol lehet a gond?
olvad a jég
tegyek rá másikat?
Lehet hogy akciós volt. Vettem is belőle 2-őt, mostanában elég jól fogy.
gyere fel msn-re
Miközben várom a mailt, lenne egy kérdésem is még : A blokkban a fogaskerekeket elválasztó zégereket hol lehet kapni? nem tudsz róluk is valami infot? mert ha tudsz, jó jönne némi információ 3 zégerről, és egy alátétről, hogy hogyan keressem, cmsnl en nem találtam.
Hőnyne, nemtuttam, oty a madaras tuskóban iylen ócsó.
de ez 10 literes volt :P Jó nem csak marháskodok, sima 1 literes volt, dehát nincs mit tenni, itt nálunk ennyi, kanyérre talán még így is marad pénz :)
Csak azért kérdeztem mert én valami 450-ért vettem nem is olyan rég. (a madarasboltban)
de ez nem biztos. egy százast biztos visszakaptam az asszem ezresből, de már az sem biztos, hogy ezres volt :D vagy 850 vagy 830, valahogy így.
Nem, az állami nagytitok.
850 volt.