nem hiszem, hogy gyártottak rá 50 es hengert, meghát meg se bírná mozdítani azt a temérdek tömeget az a kis henger. Anynit tudnak vele max csinálni, hogy egy 125 ös hengerre ráütik a 124 helyett, hogy 49...
Sziasztok bocsánat de még elég kezdő vagyokígy motor téren a véleményetekre ,szakértelmetekre lenék kíváncs adott 1 2körlámpás 125-ös nsr 90 környékéről lehet e rá tenni 50-es hengert dugóval?Magyarul át lehet e alakítani 50 essé?
megvan még, adj egy címet és elküldöm postán hacsak nem környékbeli vagy, mert akkor intézhetjük személyesen is. az utánvétes posta pár száz ft. e-mail cím az adatlapomon
délután megnézem neked, de tisztán emlékszek hogy 2 volt belőle. Ha neked nem volt olyan benne, akkor ahhoz már valaki hozzányúlt . (vagy én néztem be a dolgot... )
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy érdekel-e valakit hütőrács aluból, vagy rozsdamentes acélból? A minta tul. képpen olyan, amilyet Te akarsz, csak meg kell rajzolni előtte. Árat holnap, vagy csütörtökön tudok írni, de nem egetverően drága. Egyelőre hűtőrács a kérdéses, de később szinte bármit le lehet gyártatni (doboztartótól kezdve, doboz, 'topcase' tartó, motorvédő, stb)
Akit érdekel, az inkább az e-mailemre írjon, legyen szíves: hkristofd @ citromail .hu
Hello. Na valami gebasz van, ugyanis a blokkban nincs 2 egyforma csapágy, így 2 "6003"mas csapágy ssem lehet benne. Lemértem, és nekem sincsen 2 egyforma csapágyam a dobozkában? Hol lehet a gond?
Miközben várom a mailt, lenne egy kérdésem is még : A blokkban a fogaskerekeket elválasztó zégereket hol lehet kapni? nem tudsz róluk is valami infot? mert ha tudsz, jó jönne némi információ 3 zégerről, és egy alátétről, hogy hogyan keressem, cmsnl en nem találtam.
de ez 10 literes volt :P Jó nem csak marháskodok, sima 1 literes volt, dehát nincs mit tenni, itt nálunk ennyi, kanyérre talán még így is marad pénz :)
Az pont jó bele!
Az a kérdésem, hogy érdekel-e valakit hütőrács aluból, vagy rozsdamentes acélból? A minta tul. képpen olyan, amilyet Te akarsz, csak meg kell rajzolni előtte. Árat holnap, vagy csütörtökön tudok írni, de nem egetverően drága. Egyelőre hűtőrács a kérdéses, de később szinte bármit le lehet gyártatni (doboztartótól kezdve, doboz, 'topcase' tartó, motorvédő, stb)
Akit érdekel, az inkább az e-mailemre írjon, legyen szíves: hkristofd @ citromail .hu
Mert megnéztem és nekem is olyan kéne mint amiet mutattál.
Megvenném, csak azért kérdezem.
tegyek rá másikat?
850 volt.