Dehogy fabrikált, gyári.
2500-ért a tiéd. Muszáj volt vennem egyet, mert műszaki előtt szarakodott az enyém is, de aztán megjavult, így nem kellett. Kérsz róla képet hogy egyről beszélünk-e?
A farokidom alatt van, a CDI mellett, a hátsó lámpakonzol előtt. Újat Honda szalonban tudsz venni, máshol nemhiszem hogy tudsz újat venni. Esetleg valami hasonlóból lehet fabrikálni. Nekem véletlenül van egy eladó használt, de tutira jó. Ha érdekel dobj egy e-mailt vagy írj ide.
Hali!
Na szal csütörtökön vettem 2 új izzót előre, minden ok volt, aztán szombaton délután esőben fel akartam kapcsolni a reflektort, gomb benyom, nemtörténik semmi, reflektor nem ég, a kis kék jelzőlámpa se, viszont fényjelezni tudok vele, most ugyebár azt mondanátok h nem jó a kapcsoló, de mikor hazaértem és megnéztem kiderült h a bal oldali izzóban kiégett az egyik szál,csak a helyzetjelző ég ott meg a reflektor szal foggalmam sincs mi lehet a baja, vadi új izzó volt...
heló!havernak van egy 125 ös nsr je még a kereklámpás és kiégett belőle a hengerfejtömítés ami rézkarikás volt és rendeltünk hozzá másikat de azon nincs rézkarika csak a hengerfej szélét tömíti az úgy jó lessz vagy keressünk hozzá másikat?
Sziasztok eladnám simsonom nagyon megy most lett felújítva képet stb tudok róla küldeni megkímélt állapotban, fűtött garázsban tárolt, új fényezéssel, indexel mindennel ez fel van szerelve nem ugy mint a többi ha valakit érdekel akkor hívjon fel 06/70-42-63-110
e-mail:crunch92@freemail.hu
zoli akkor fix hogy az :D vagy lehet hogy szétcsuszot vagy nem tudom de szerintem nézd meg azt a fogaskereket mert lehet hogy igazam lessz és ledarálta
hali skacok.! tudtok segíteni kicsit? elszált az nsr emen a 3. sebesség ... és nem tom milehet most csak egy üresjárat van ott :S ak tud segiteni vagy át esett ienen léci irjon! kösz
Sziasztok eladnám simsonom nagyon megy most lett felújítva képet stb tudok róla küldeni megkímélt állapotban, fűtött garázsban tárolt, új fényezéssel, indexel mindennel ez fel van szerelve nem ugy mint a többi ha valakit érdekel akkor hívjon fel 06/70-42-63-110
e-mail:crunch92@freemail.hu
Ha tudsz akkor küldhetnél róla képet, de még alszok rá 1-et még, mert most tanácstalan vagyok