Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mi van hogyha megint hamarosan rosszalkodni fog?
Ha tudsz akkor küldhetnél róla képet, de még alszok rá 1-et még, mert most tanácstalan vagyok
Dehogy fabrikált, gyári.
2500-ért a tiéd. Muszáj volt vennem egyet, mert műszaki előtt szarakodott az enyém is, de aztán megjavult, így nem kellett. Kérsz róla képet hogy egyről beszélünk-e?
ÉS az is ien fabrikált, vagy az normális?
Amúgy menniy lenne az ára?
A farokidom alatt van, a CDI mellett, a hátsó lámpakonzol előtt. Újat Honda szalonban tudsz venni, máshol nemhiszem hogy tudsz újat venni. Esetleg valami hasonlóból lehet fabrikálni. Nekem véletlenül van egy eladó használt, de tutira jó. Ha érdekel dobj egy e-mailt vagy írj ide.
Üdv!
Nem tudja valaki hogy a 98-as macskalámpás nsr-eken hol található az indexrelé?, és hogy hol lehet venni esetleg nsr-hez újjat?
Előre is kösz
Valaki megtudná mondani honnan tudok nsr 125-höz a blokkról robbantott rajzot szerezni? Fontos lenne.
Hali!
Na szal csütörtökön vettem 2 új izzót előre, minden ok volt, aztán szombaton délután esőben fel akartam kapcsolni a reflektort, gomb benyom, nemtörténik semmi, reflektor nem ég, a kis kék jelzőlámpa se, viszont fényjelezni tudok vele, most ugyebár azt mondanátok h nem jó a kapcsoló, de mikor hazaértem és megnéztem kiderült h a bal oldali izzóban kiégett az egyik szál,csak a helyzetjelző ég ott meg a reflektor szal foggalmam sincs mi lehet a baja, vadi új izzó volt...
Köszi a gyors válaszokat! asszem marad a palack! a többit meg ha visszajönnek szerelök szabirol...kb december...majd rakatok rá léceket !
haggyadmá az enyém 1esben megy annyit, és akkor még csak rá engedtem a kuplungot
attól hogy nem megy a 3. sebesség miért ne vinné a 160 at... Tudtommal ezek hatosban mennek annyit, nem 3masban
azt vettem, (a D-3 mat) de sajnos csak 1 flakon volt, úgyhogy magamnak nem tudtam venni :'( :D Nem baj, majd legközelebb
heló!havernak van egy 125 ös nsr je még a kereklámpás és kiégett belőle a hengerfejtömítés ami rézkarikás volt és rendeltünk hozzá másikat de azon nincs rézkarika csak a hengerfej szélét tömíti az úgy jó lessz vagy keressünk hozzá másikat?
nem azt éreztem volna
meg akkor sztem nem viné a 160 át
Sziasztok eladnám simsonom nagyon megy most lett felújítva képet stb tudok róla küldeni megkímélt állapotban, fűtött garázsban tárolt, új fényezéssel, indexel mindennel ez fel van szerelve nem ugy mint a többi ha valakit érdekel akkor hívjon fel 06/70-42-63-110
e-mail:crunch92@freemail.hu
zoli akkor fix hogy az :D vagy lehet hogy szétcsuszot vagy nem tudom de szerintem nézd meg azt a fogaskereket mert lehet hogy igazam lessz és ledarálta
ja nem alig mentem am ha eltört volna akkor rángatna de most deto olyan mintha üresbe lenne
cső a gépet menyire hajtotad csak mert lehet hogy a fogak közül pár eltörött
hali skacok.! tudtok segíteni kicsit? elszált az nsr emen a 3. sebesség ... és nem tom milehet most csak egy üresjárat van ott :S ak tud segiteni vagy át esett ienen léci irjon! kösz
a bal legszélsőt vedd.
a többi csak ásványvíz...
Sziasztok eladnám simsonom nagyon megy most lett felújítva képet stb tudok róla küldeni megkímélt állapotban, fűtött garázsban tárolt, új fényezéssel, indexel mindennel ez fel van szerelve nem ugy mint a többi ha valakit érdekel akkor hívjon fel 06/70-42-63-110
e-mail:crunch92@freemail.hu
hú basszus akkor én eddig rossz fele ültem a motoromon. Lám lám mindig tanul az ember
Jó, de milyen zöld palack?
éppen ezért nem írtam hogy besatuzik a hátsó kerék, mert az első nemnagyon szokott.
hello,
nekem van pont ilyen. Délután írók róla egy emilt.