Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mittomén, ződ palack:)

Lesatuzni akkor szokott, ha nagyon durván megragad, szépen tönkre tuja tenni a dugót akkor is, ha a kereket meg sem állatja
Szevasztok!

Egy kis segitségre lenne szükségem, már mindenhol kerestem '96 os nsrhez hátsólámpát, de sehol sem találtam. Akinek van esetleg eladó, vagy ha csak a lámpabúra van az is elég, az irjon nekem ide , vagy e-mailt : gviktor@t-online.hu.

üdv viktor (a képet azért, hogy ne legyen félreértés, hogy milyen kell)
ja, például az elsőkerék a legritkább esetben satuzik be egy dugattyúmegragadástól ;) : )
A tárgyalást meg úgy értem, hogy pl átviszem a bibis alkatrészeket, mert tudod hol mondom én meg róla, hogy az alátét acél -e vagy nem.
Csak az a baj, hogy meg kell várjam anyámat, mert csak tízezreseim vannak (7darab) és fel kéne váltatni vele, hogy ne ott a mol ban égjek, hogy 10ezerből veszek brigéciolt. (gondolom Brigéciol D-3 kell, nem az a vizes, "amit Brigéciol 2000"néven árulnak)
Nem feltétlenül.
Először is végignézném az egyszerűbb dolgokat. Gyertya, van e szikra, karbi kipucolás, vezetékek nincsenek e valahol kidörzsölődve/szakadva, bár amit leírtál az inkább motorikus baj lesz. Az egyik havernak hasonló volt, amikor kiszabadult a hajtókar alsó kosarából egy görgő.
Besatuzik a kerék.
ha a dugattyu megragad akkor annak mik a tünetei?
Szevasztok!
kellene egy kis segitség!
Tegnap este megállt a kicském miután meglett hajtva szegény...
utánna még hörgött eggyet. sajnos olybá tünik a főtengellyel lehet valami ,de majd a szerelő többet tud mondani..., de addig is valami ötlet valami tipp vagy hogy mégis mire készüljek? 94' 125 nsr lehetséges hogy valami más gondja lenne?néha beindul ,,de inkább nem és ha be is röffen akkor is elég fura hangja van...tegnap mikor megállt akkor sehova sem tovább végül sikerült betolni de lefulladt azóta legalább néha már öninditórol is elkapja de nem pörög fel! munkahengerrel lehet a bibi vagy esetleg más mondjuk gyújtás?
Valakinek valamilyen tapasztalat? tipp?
"tárgyalniiiííí"?
:)
Végre egy normális felfogás.
Voltál sármelléken?
nepéppen ezt a smile-t akartam de na ..
Én tudok tuningot. Gyári állapotába hozva vissza a vázba, eladni a mocit, venni nagyobbat. Szerintem ezek a gépek már így is ki vannak élezve, nem érdemes kinyiratni öket. Gyári állapotot akár még meg is hálálják, de a tuningot semmi féle képpen. NE BÁNTSD!
Jah azt elfelejtetem valami szép festési ötletet is adhatnátok! Milyen szinbe néz ki jol?
hello

Szétszedtem az nsr-eme kiszedtem a blokot valaki valami ksi tuning tipet ötletet tud mondani?
persze, nem akarom elhamarkodni, holnap megyek emzolihoz tárgyalni, szóval kedden még úgysem lenne esedékes egyéb csapágy szett beszerzése.
bocs de nemtom hova tettem az alkatrészlistát(digitális formában), otthon megvan kinyomtatva, én is abból szoktam szemezgetni, de csak kedden megyek haza. mennyire sürgős? ráér kedd délutánig?
nincs mit
ja, a 4 sebességet láttam, minden esetre az most nem az az ár, amennyit adnék érte. Azért köfi.
értem hát nem tudom én 70.ezer az irányár de elég sok munkám van benne szóval meg most megy is és szép állapotban van jah és persze 4 sebis és 1990-es
nsr t nem adok érte, árat meg te mondj, mert én nevetségesen alacsonyat mondanék. (ja meg nem megvenni akarom, csak érdekel, mert ha nagyon jó árban van megveszem, oszt annyi)
hát helló menyit adnál érte mert én most szeretnék venni egy nsr-t szóval csere is érdekel akármilyen állapotban van mert van hozzá alkatrészem
mennyi a szerkezet?
ha te megveszed 30 nál olcsóbban bele a szettet, akkor benne vagyok, kapsz 30 at, azt usgyu. De ne valami szar aluminiumot vegyél vagy nem tudom. Igen, de még te magad mondtad, hogy pl van olyan amiben gyárilag 2 porvédő volt és csak egy volt benne, és annak sem volt értelme hogy benne legyen, mert semmi portól kosztól nem védett az adott helyen. (Amúgy meg keresgéltem, nem gyári szett, de olyan mint amilyen nekem van, itthonról 27ezer forint körülre jött ki) Állítólag azért ilyen drága, mert vannak benne speciális méretű csapágyak, amik 3x annyiba kerülnek mint egy "szabvány" csapágy
Na kérlek a zöld tisztító nevét írd már le, mert így az életben nem tudom megvenni.