Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor rakja vissza mindenféle tömítőpaszta nélkül... kihuzza azzal addig
Csak ő már e hétvégén mocizni akar.
jaj vaz dehogy 250 et 2050 et...
pár ezer forint a komplett SZETT nem érdemes ilyet játszani...
Az most éppen egy pepsi kóla kupakja volt, de a lényegen nem változtat, ha tegnap fényképezem teszkósvíz kupak lett volna alatta. Egyébként azért kellett alá, mert ez nem utcai motor, így a kitámasztót is lehagyták, és gondoltam legyen olyan kép ahol nem fogdosom.
Ezért a motorért végül 250 forintot fizettem (1650 ért sikerült megnyerni a vaterán, 400 volt a posta)
A modellek érdekelnek, csak éppen pénz nincs most nagyon rájuk.
Egyébiránt ha van egy (mito) EVO modelled azt szívesen fogadnám, olyat is szerettem volna venni, csak mire meglett rá a pénz, levették az aukciót.
Ha jobban megnézed Pepsis
ÜBERKILLA!
Hát az a alatta coca cola-s kupak odavágott a földhözXD
Grat szép darab mennyibe fáj egy ilyenke amugy ha érdekelnek a motoros modellek van egy pár eladó
De most nem fotózom le, mert ahogy megjött szétszedtem, és kiderült a turpisság, nincsé' benne motorblokk.
Isten mentsen tőle, modellről van csak szó.
vettel egy 250-est?
Nekem még te magad mondta, hogy nagyon ne rakosgassam vissza a tömítéseket, mert szar lesz. Én meg azt mondtam, hogy kis hőálló kenőccsel mindent vissza lehet rakni. :) (De szerintem ha van pénzed mindenképpen érdemes venni egy újat, ne ezen múljon a motorod élete...) Amúgy végre ma megjött a 250 es NSR nagyon örülök neki :D
just gyere má fel msn re
Igen, MSN re vettelek fel megint. van valami kapcsolásirajz szerű dolgom, de lehet, hogy neked is megvan.
szerintetek régi hengerfej tömítést vissza lehet tenni ha be pasztázom?
Tudom, de mi eleve úgy csináltuk, hogy annak a nevében írtuk az adásvételit akié a motor volt, így elég csupán egyszer átíratnom, és nemsokára (amikor kész lesz) írunk hozzá egy másik adásvételit.
kösz! De ennek lehet az az eredménye, hogy felforr a víz?

MM hogy nem hűt éppen azért mert le lett öntve?
akkor viszont egy kiadós mosás brigéciolal és kész
De nem úgy lett túlöntve (mint utóbb kiderült), hanem kiömlött a tartályból, és kifolyt mindenfelé. Elöl a hűtő is olajos mint állat.
új forgalmit kérhetsz (pl blokkot cseréltél és azért) kb 20 rugó (legalábbis személyautónál így volt )
No problemo, a felsleget kidolgozza, semmi baja nem lesz.
Helló , elvileg nincs semmi max szimeringet v. tömítést nyom ki .
Helló!

Erre válaszolva: ezekkel mind tisztában vagyok, meg nem értem hogy sokan miért nem iratják át, csak üzembentartóira vagy mire, hülyeség! A váz azért kell hogy végre legálisan járjak vele.

trakee[19474] ma 08:34Ehh azt tudod, hogy ezért jól megbüntethetnek? 15 napon belül át kell iratni a amotort! Erre csupán akkor kaphatsz felmentést, ha olyan állapotban van, hogy a műszakiztatást halasztani kell, és írsz egy kérvényt.
Egyébként a törzskönyv, amit kaptál semmire nem jó, mivel tulajdonosként nem a te neved szerepel benn. Ennek ára 6000 Ft, ileltve az új forgalmié is 6000 Ft, + illeték (ha jól emlékszem 18 ft/ccm) + eredetiségvizsga. Abban az esetben, ha a motort simán átiratod!
De ha nem irattad át, akkor a következő tulajnak duplán kell átiratni, dupla költségen!
Azt kell mondjam, hogy SAJNOS sokan vannak, akik megspórolják az átírást, és ezzel egy csomó rendszámos motort illegalitásba nyomnak, hiszen ki vállja vételkor a dupla átírás maceráját, költségeit? Mert gondolom nem tervezed, hogy bepótlod ezt az elmaradást!
Haver kérdezte tőlem, nem tudtam válaszolni rá, talán ti tudtok.:)

" Attól lehet valami baja a hűtőnek, vagy a motorban valaminek, ha megfolyattam az olajat. "

Értsd: kicsordult, kifolyt. Túlöntötte.
Helló mindenkinek!
Érdeklődnék hogy milyen az nsr 125 főtengelye, nekem a dupla lámpás van 92-es most szeretném csinálni. Hogy javítják meg ilyesmi.
Előre is kösz!