Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megnéztem a nagyvason az aksit vagyis ami méretbe ok lenne a Yuasaból 33600HUF viszont az unas oldalán ugyan ilyen tipus zselésbe csak 12.600 körül van jóval barátibb igaz ez csak 6ah ami nekem van viszont 4ah remélem elég lesz a 6ah is mert ugye a gyári ahogy Chieftec is mondta 4ah-s
köszi az infót peti af1. Chieftec nagyobb kell sztem mert amíg a gyári henger volt rajta a 125ös addig naggyábol ok volt de mióta rajta van a nagyobb henger kevésnek bizonyul
Néztem az akksi méreteket, valaki itt nemrég írta, h nincsen sok hely. Kicsitt nagyobb az enyémbe való.
öööö.... nagyvas.hu ról van, ez Yuasa Yumicron akkumulátor , cikkszáma (ha ez az), YU.YB9B! Enyémben 5 Ah-s volt, de gyenge volt bele, ez bírja.
A gyari akksi 4Ah-as NSR be. Ha minden okes vele akkor ennek elegnek kell lennie. Nekem 8 eves volt a gyari akksi benn nemreg csereltem ki, de mindegyikkel poccre indult. Felesleges bele a gyarinal nagyobb.
peti af1 neked milyen van benne típus esetleg link vagy típus szám
köszi a hozzászólást nekem ilyen gagyibb savsa van 3,5E körül volt anno sztem az amperrel van a gond jó lenne bele kicsit nagyobb amperes csak a másik gond h abba a pics*nyi kis helyre nem sok típus megy be mindig gyömöszölni kell befelé na meg szenvedni a kivételnél
Enyémben 9 Ah-s van, azóta fasza!
Van itt ZALAEGERSZEGi? (vagy a környékéről...)
enyémben ilyen van, ahogy hozzáérek az inditóhoz duruzsol a gép
ki mien aksit használ? savasat vagy mást, mien típust? mert már tö*öm tele van azzal h frédi béni módszerrel induljak, pollini 175-ös hengerem van, mértem a visszatöltést hátha a generátor a ludas de nem, akár sokat is mehetek vele akkor is csak nyekereg még ha a tompított is megy menet közbe akkor meg semmit nem tölt szinte még az üres visszajelző is csak pislákol olyankor , autó akksirol beimdult rendesen,
bocs h hosszu lett hozzászólásokat előre is köszi ja és aktuális engem is érdekelne honnan rendeltek hf tömítést italmondo v pinkmotors?
okosak szerint ugy 10bar körül,de nemcsak az nsr ben
Hellosztok! Nem tudjátok,hogy az 125ös nsrbe,mennyinek kell lenni gyárinak a hengerben a kompressziónak? Jah és mennyi az az érték, ami még elfogadható! Fontos lenne!
hengerfejtömítés lehet, ahogy észrevettem elég gyakran előferdül... szerintem a jó magyar szokás miatt hogy: "minek nyomatékuucs' simsonhoz se használok téptyük csak halálra azokat a szerencsétlen csavarokat"... aztán a tömítés egy idő után vagy tömít vagy nem...
Hello! Érdekelne mennyire szeretnek ezek a gépek hengerfejesek lenni? Vettem egy ilyen masinát, és nagyon patentnek tűnt, de az itthoni második próba után felment a víz és fortyogott a tartály. Esetleg ha repedt lesz a hengerfej, van-e valakinek JÓ eladó?
Persze kell. Mondom a cimem, vegyél fel, mert én nem tudom a tiedet. suhajda0531@hotmail.com
köszi:)
1-1,5 szerintem
Ha már olaj téma: a piros olaj lámpa megvillanásakor kb hány deci van még a tartályban?
Na senki se tudja mért eszik az nsr-em 6.-ikba 6 litert csak 6000ig forog fojtás miatt, amúgy 3,5 - 4 litert eszik, ha takarésoan használom 3-ból is elvan, nem értem..
1000km körül
Nektek 1liter olaj hány kilóméterig elég? (többen is írjatok)
Hellosztok! Nem tudjátok,hogy az 125ös nsrbe,mennyinek kell lenni gyárinak a hengerben a kompressziónak? Jah és mennyi az az érték, ami még elfogadható! Fontos lenne!
van tárcsához gyári csavarom. este leszek gé elött. ha érdekel akkor írj .
csá! nekem van egy hengerszetem ha érdekel. este leszek gép elött. vegyél fel msn-re vagy írj ide ha még érdekel.