Akkor egyértelműen dekorossal kell csináltatni. Kár hgoy nálam még ez nem aktuális, pedig a kopott piros matricát mindig is ki akartam cserélni újra.
Ja tényleg. szerintem még nem is mondtam. Továbbszedtem az NSR blokkját. Már csak a váltódob, meg néhány csapágy maradt hátra. De borzasztó ez a váltó, szerintem az életben többet nem rakom össze :S : ( Táboriban (szerelőműhely) meg 40ezer forintot kérnének el érte.
Ki tudod tolni a napsütésbe és gizdulni vele. :D
Amúgy sikerült tegnap kimenjél a nemtudomhova intézkedni?
Mert most van még egy simson nálam, egy s51, csak 1-2 dolog nem működik benne még.
Ja, meg a mai nap folyamán valamikor visszahozhatnád az erősítőm is, mert ez a másik ez ritka szar.
Nem lehetett ez olyan sok pénz, bár ki tudja.
Amúgy nem tudom miért bömbölsz, amikor épp most baszol el 60.000 forintot a motorodra. Akár le is fényeztethetted volna belőle :D
8000 ft 1db tükörért ez most komoly nekem is kellene de ez valami kiábrándító ez most ugye nem komoly?(ezek szerint simo tükörböl kell faragnom egyet )
A tükröt köszi, a biztire meg féltem mi lesz a válasz, nincs ott... Minden szétpattintható műanyag és egyéb anyag szét lett pattintva... Na mindegy, ha a fesszab.- és gyújtáskapcsoló-csere megoldja a kis "dögöm" baját jó.
Ja tényleg. szerintem még nem is mondtam. Továbbszedtem az NSR blokkját. Már csak a váltódob, meg néhány csapágy maradt hátra. De borzasztó ez a váltó, szerintem az életben többet nem rakom össze :S : ( Táboriban (szerelőműhely) meg 40ezer forintot kérnének el érte.
Amúgy sikerült tegnap kimenjél a nemtudomhova intézkedni?
Mert most van még egy simson nálam, egy s51, csak 1-2 dolog nem működik benne még.
Ja, meg a mai nap folyamán valamikor visszahozhatnád az erősítőm is, mert ez a másik ez ritka szar.
Amúgy nem tudom miért bömbölsz, amikor épp most baszol el 60.000 forintot a motorodra. Akár le is fényeztethetted volna belőle :D
am szép a géped suhi
Én is igy tettem.
ez nem nagy 4űtemű ahol imádkozni kell elöötze hogy nwe törje el a bokádat ha vissza rúg
-Honda szalon
vagy
itt