persze hívlak mindenképp ha jól meggondoltam! de azt kéne még tudnom hogy a forgalmi régi vagy új tipusu? ha új fajta akkor törzskönyv nélklül nem adhatod el.
Hát nem tudom, mert volt annyi eszem, hogy tavaly nyáron megvettem a motort, elvittem eredetvizsgára és műszakira, aztán nem írattam át. A törzskönyvről meg azért nem tudok, hogy mennyi, mert én azt spec' kaptam hozzá. (talán + 10 ből kijön, de ez legjobb esetben is csak egy bizonytalan becslésnek mondható.) Nem olcsó mulatság, és az átépítés miatt nem is kis munka az biztos, de ha autópályázni szeretnél, de egy szál papírod sincsen, nincs más lehetőség azt hiszem. (hallottam valami kényszerpapiroztatásról, vagy miről, de sosem tárgyaltuk ki teljesen a témát, szóval az is meglehet, hogy nincs is ilyen)
Megnéztem Lineken az akkumulátort az az akksi elvileg 7AH-s de mellé oda van írva hogy 20A. az általában azt szokta jelenteni hogy mennyit bír max áramként leadni egyszerre de nem lehet általánosítani.
Minden akkumulátor más. Az enyém PL zselés 5 AH-s
55 Ampert bír indítóáramként. De ugyanez savasba csak 40 et bírt.(talán kicsit lassabban forgatná meg az indítómotort)
Meg kell nézni az adatlapját ennyi. Bár ezeket az értékeket is befolyásolja sokminden. Hőmérséklet, töltöttség stb.
Lehet hogy nem fogalmaztam egyértelműen. Ez alapján azt is lehetne mondani hogy 700 A bír 0,6 percig. Azmeg a másik hogy egy akkumulátort nem lehet leszívni 5 perc alatt mert felrobban.
De ha az akksid, ha csak világításra lesz, meg indexet meg műszereket, arra tökéletes.
Még régen a simsonomba is iylen 4 Ah-s 1400 Ft os akkumulátort vettem ami a kis kézilámpákba való. Az indekszeknek pont ideális.
Viszot ezzel ha már önindítózni akartam volna, lehet, föl is robban.
Hali!
Sztetek mi lehet a gond a mocival ha 1.-ben olyan 5-6000 körül nagyon dadog és mintha nem is pörögne tovább elsőre hanem leesik a fordulat kb. 4-5000ig aztán megint újra húz, ezt más sebességben nem csinálja,csak 1.ben! Más gond nincs a mocival, teljes mértékben meg vagyok elégedve vele!
Ez a típus volt : http://www.hasznaltauto.hu/2859002_honda_nsr_1997
Tö
rzskönyv nincs még, eredet vizsga után csináltatni kell hozzá.
Forgalmi, rendszám , adásvételi van. -Műszaki lejárt.
Ha komolyan érdekel hívj fe , ne kelljen itt írogatni....
Törzs könyv is megvan hozzá? adásvételit is akkor ugykellene hogy rendes motorkerképár.. az nem gáz hogy az én nsr-em R-es (macskalámpás) ? kkovacs jelkezz!
Köszike! nagyon jó lenne ha valaki tudna nekem segíteni mert ez így nem oké nem lehet vele igazán csapatni mikor nyitna a power elkezd csúszni és lényegében alig ad le ilyenkor a teljesítményéből olyan mintha üresben forgatnám.valamit ki kéne találni
Heló!Eladó nsr-hez:első hátsó felni,tank,légszűrőház,hűtő,sárvédő,van amelyik alkatrész elég rossz állapotban van este lesznek képek is ha valamelyik érdekel hívj biztos megeggyezünk
Lebuktam, az én voltam ma, melóhoz használom a gépet... Viszem-hozom a melókat.
Csak az a baj hogy mivel eszméletlen mennyiségű benyát kap, 4-5ezer között durrog.. De én is szeretem a hangját.
Hali!
Haveromnak van egy macskalámpás nsr-je és most akar bele venni plexi-t.Az lenne a kérdés hogy a régebbi nsr plexi megegyezik az újabb macskalámpás plexivel?
Ezen az oldalon van a plexi http://www.szatuna.hu/szeltere...
Minden akkumulátor más. Az enyém PL zselés 5 AH-s
55 Ampert bír indítóáramként. De ugyanez savasba csak 40 et bírt.(talán kicsit lassabban forgatná meg az indítómotort)
Meg kell nézni az adatlapját ennyi. Bár ezeket az értékeket is befolyásolja sokminden. Hőmérséklet, töltöttség stb.
Lehet hogy nem fogalmaztam egyértelműen. Ez alapján azt is lehetne mondani hogy 700 A bír 0,6 percig. Azmeg a másik hogy egy akkumulátort nem lehet leszívni 5 perc alatt mert felrobban.
De ha az akksid, ha csak világításra lesz, meg indexet meg műszereket, arra tökéletes.
Még régen a simsonomba is iylen 4 Ah-s 1400 Ft os akkumulátort vettem ami a kis kézilámpákba való. Az indekszeknek pont ideális.
Viszot ezzel ha már önindítózni akartam volna, lehet, föl is robban.
Sztetek mi lehet a gond a mocival ha 1.-ben olyan 5-6000 körül nagyon dadog és mintha nem is pörögne tovább elsőre hanem leesik a fordulat kb. 4-5000ig aztán megint újra húz, ezt más sebességben nem csinálja,csak 1.ben! Más gond nincs a mocival, teljes mértékben meg vagyok elégedve vele!
Tö
rzskönyv nincs még, eredet vizsga után csináltatni kell hozzá.
Forgalmi, rendszám , adásvételi van. -Műszaki lejárt.
Ha komolyan érdekel hívj fe , ne kelljen itt írogatni....
Valaki nem tud valahol, NSR-hez, relatív olcsón, eladó hegert?
kösz! előre is...
Ha lenne is, kb. mennyi az ára?
Köszi
Csak az a baj hogy mivel eszméletlen mennyiségű benyát kap, 4-5ezer között durrog.. De én is szeretem a hangját.
Haveromnak van egy macskalámpás nsr-je és most akar bele venni plexi-t.Az lenne a kérdés hogy a régebbi nsr plexi megegyezik az újabb macskalámpás plexivel?
Ezen az oldalon van a plexi http://www.szatuna.hu/szeltere...