Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazi mestermunka . Nekem tök könnyen kijött a tengely amikor ilyen gondom volt (erőltetés nélkül).
Nem, motorszerelőnek :P
Hát nem tudom, hogy hogyan, mert a másik feléről is ütöttem, onnan sem jött ki, nem beszélve arról, hogy a szerviz letörte e tengely végét, szóval húzni sem lehetett honnan...
elkezdtem kibontani a powert.
Gatulálunk Neked, ezt szépen elrendezted.....................
Nem hentesnek készülsz véletlenül?
Hát mostmár felesleges is.
Simán kiszedtem volna.
Valószínű h cserélni fogom, mert tegnap jeleztek egy páran h ha szemben megyek a nappal akkor egyáltalán nem látni h világít, aztán hazajöttem és megnéztem jobban és tényleg elég gyengen!
aztakurva ezzel mit csináltál?
hááth nekem kettőt kellett elöl cserélni az 540 forintba került itt ahol lakom szal nem nagy pénz,előszőr én is azt hittem de megnyugodtam
asszem én 650 ért vettem bele izzót (távolsági/tompított) és 350 volt a szabályos helyzetjelző darabja.
bele van baszódva a power, azt onnan maga isten sem szedné ki neked.
Ember!

Ezt a hengert meg lehetett volna hüvelyezni, lett volna egy tartalék hengered, erre szétbasztad.
Műszaki ember iylet nem csinál
Hali!
JC22-es NSR-be ugye előre dupla szálas izzó kell? Mert úgy néz ki h nekem nem ég az egyik, milyet vegyek bele és kb. mennyibe kerül?
Úgy indult, hogy nem jött ki a power rúd. mondom nem baj vazze, megoldjuk. nem lehetett kirántani, fogtam kifúrtam a henger másik felét, hát kiütni sem lehetett. úgyhogy nekiálltam kiflexelni. De még így sem teljes a siker. holnap befejezem amit elkezdtem.
U bazz, ezzel meg mi esett?
Vagy csak keresztmetszeti ábrázolás?
Hu ez odabasz
- Poén volt, csak sajnos megelőztél :D -
Köszi sajnos nem
'25 ös nem jó? Jó állapotban van, és olcsón adom.
Tartalékba
Mé' ? Tán be akarsz építeni egy harmadikat a jelenlegi 2 mellé? xD
Üdv 180 as Malossi is van?
Nincs valakinek esetleg 98-as nsr-hez manualja? Nagyon jól jönne...