Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok majd itt jelzem!
ok!
Kérlek, ha mégsem érdekel akkor is jelezd!
ok majd jelentkezem pár napon belül (csak még megtudakolok pár dolgot)
06-30874-6163 igen Bp.
Keress, ha komolyan érdekel, és elintézem az adás-vételit + elkezdem szétszedni.
Külön hűtőt nem adod esetleg meg kellene egy munka henger is de azt ha jol láttam már nincs meg!Ha hűtőt eltudnád passzolni nekem akkor emailemre dobj 1-2 képet rola h milyen állapotba van....
Akiknek van webkamerája, egy próbát szerintem megér : http://camspace.com/
Aztán csak óvatosan az LCD monitorokkal ; )
adj nekem tel számot ahol megbeszélhetjük a dolgot! BudaPestre kéne menni érte?
új forgalmit kell hozzá kérni az okmányirodában... cirka 20 ezer vagy fölötte
Vágesz. úgy azért már valóban lehet vele mit kezdeni. Mondjuk az egy jó móka széthúzni a blokkot, és kicserélni a blokkfelet.
De én hallottam valami olyasmiről, hogy bemész egy alváz és egy motorszámmal, leellenőrzik nincs -e körözés, stb. és valamennyi pénzért "legalizálják" az új adatokat.
Nekem valami telefonos ember aki simson hengert vett tőlem azt mondta, hogy a gyújtótekercs szokott átégni. De itt a fórumon meg azt mondják, hogy nem jellemző a típushiba ennél a motornál.
Amit érdemes megnézni, hogy az olajpumpa jól van -e beállítva, mert én most amiatt szívok nagyon.
Motoröntvényt is adom....
Most vitték el a héten.
Ő 60-at akart érte...de nálam van és nekem útban van, így megbeszéltem a 45e-ret, ez az alja!
A részleteket, ha komolyan érdekel telefonon megbeszéljük, szét kell bontanom, és meg kell szereznem a forgalmiban lévő tulajtól az adásvételit!
De csak akkor szeretnék nekiállni, ha komolyan érdekel! Hétvégére tudnám ezeket elintézni...ha érdekel hívj 06-30874-6163
Jól látod. Remélem befejezte a meglepetéseit... :) Jut eszembe: milyen tipikus hibák lehetnek, amire számíthatok még?
Csak etetlek ne hogy elhidd. sztem jó vétel lenne így is alku nélkül.
Hello,

Engem az első sárvédő érdekelne,meg van még?
feltéve hogy még megvan neki.... ugyanis most hoztuk el
Nem kötekedni szeretnék, csupán csak érdekel, hogy hogyan megy ez a dolog. (bár engem nem érint, papíros a motorom)
Miután megvette a papíros vázat utána hogyan tovább?
Mert nyilván azért kell a papíros váz, hogy átépítse rá a saját motorja többi részét. De a motor papírjain van egy motorszám is, azt utána hogy lehet módosítani az átépített motor motorszámára? meg a szín is rajta van a papírokon ugye, stb.
Egyszerűen csak be kell menni a hivatalba, és egyesítetni velük az adatokat?
Üdv
nah jó, 42? ennyit engethet a tulaja is! és még a héten elhoznám..
Nem az enyém, sajnos ennyi az ára...ritka a papíros váz és csak így lehet legalizálni egy papír nélküli mocit! Amúgy ha kintről hoznád kb 100eft lenne a honosítás.
Itt 1 elado nsr akit erdekel: http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
hát akkor ez így egy kicsit sok érte .. 35ért oda adod akkor már a következő két hétben leügyezhetjük a dolgot!
Szia!
Nincs msn-em.
E-mail: motorkovacs@gmail.com
Csak a váz van ebben az árban a papírokkal együtt!
Nem sérült, nem karambolos motor, csak az eleje már elkelt....
Szia!
Nincs már meg sajna.
hello! A hengert dugóval mennyibe adnád?