Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van még ezen kívűl egy hiányos blokkom is,van hengerem ami szar de sztem javítható+hengerfejem is van.
06307248243
Heló!Ezek a dolgok eladók olcsón mert csak a helyt foglalja,ha valami megtetszett hívj biztos megeggyezünk
a motoroddal mi a helyzet? van már hangja?
Kész a szarod, vidd a faszba
hello
nekem van hűtőm! írj egy e-mail-t és letárgyaljuk ott
(e-mail az adatlapomon)
hello mindenkinek
azt szeretném kérdezni h nem tud e valaki hengert gengerfejet hozzá dugót gyüröt hütöt
ezek kellenének a motorhoz
ha valaki tud akk irjon vagy vegyen fel msn re
elöre is kössz
Nem baj Simo, legalább vittünk egy kis életet a fórumba....
hupsz.. *sorsot
pl faterom anno etz-vel 130al borult fel egy traktor olajfoltján, és karcolás nélkül meguszta.. más 50-nén összetöri magát teljesen. Szerintem borulásokrol ennyi elég Készüljünk fel rá de ne kísértsük a sorost
ígyvan, legrosszab az ha valaki görcsösen markolja kományt esésnél( hogy védje a motort vagy fenetudja) mert annál szarabb lesz és sajna beletartozik a motorozásba; hallottam már olyat is h 2 motoros van : aki már esett, és aki esni fog
Jól mondod ez hozzá tartozik a motorozáshoz
Am minden nagy motoros azt mondja, h meg kell tanulni borulni is. Nem mindegy h elengeded a motort vagy alatta maradsz.
Egyébként az esés ez egy tök természetes dolog, pláne ha nem triciklivel tolod. Én is estem már (NSR el még nem) de simsonnal, azt még most úgy ugyan olyan bátran döntögetem a vén csotrogányt, csúszkál is rendesen, de ha majd egyszer elesek, hát elesek, ez van.
nekem van egy rossz biciklim :D Illetve rossz volt de emZoli megszerelte : )
mer mér nem bíznál rá egy rossz biciklit
baszki teccik mi?
egy rossz biciklit nem bíznék rátok
http://budapest.olx.hu/labmode...

Csak a poén kedvéért (tudom h nöit keres, férfival nem találtam...)
Jóvan akkor . Hát én is csak az esésem után tanultam meg hogy 200m-re is fel kell öltözni. Qrva meleg napokra van egy ilyen motoros farmerom, mert akkor is kell gönc sajna
Na egyébként az én térdem ilyen volt anno(szar a kép mer régen telóvan csináltam de sztem elég ez ekkora dózisban ) :
Köszi!
Bizony farmerban voltam és elgondolkodtam rajta hogy nem ártana a kabi mellé valami nadrág is....
nekem hálisten nem vészes csak zúzódott picit szal ha látsz egy sánta embert suliban az én leszek
Uhh jolvan az a lényeg h nem lett bajod. Hát motor ahogy így látom elég "jól megúszta" azért mert végülis csak az oldalidom karcolódott meg. Még a kormányvég is érintetlen ahogy nézem. A letört idomtartó fület ( márha a belső kis pöckökről van szó)próbáld meg két komponensű ragasztóval visszaragasztani , úgy tart majd mint a beton , reszelni is alig lehet majd. Az én régi NSR-en is volt egykettő azzal "megerősítve " és nagyon jól bírta.
Amúgy farmerbe voltál ? Mert akkor eltom képzelni milyen most a térded nekem van egy régi képem még 2006-ból amikor az 50-emmel zakóztam , ha van rá igény megmutatom de 18év alattiak csukják be a szemüket majd
na de jobbulást továbbra is!
Szia Simo!
Kössz az infót...
itt győrújbaráthegyen egy elég eldugott, "jó kis" úton jöttünk lefelé, és az egyik be nem látható kanyarban aszfalt helyett márványsziklával volt lerakva az út pár méter hosszan... ez pont elég volt ahoz hogy elfeküdjek...
nekem hál' isten csak a térdem meg egy nadrágom bánta de semmi komoly bajom nincs...
a mocit ma lestem meg komolyabban, öszeraktam hogy mennyire állnak meg az idomok így törve, meg kioperáltam a szarrá tört index darabjait.... az odlalidom, és a jobb oldali fejidom elég sok heylen megrepedt, egy idomtartó fül is letört...
majd holnap leszedem az egészet és akkor kiderül hogy menthető-e valamilyen szinten...
1-2 képet dobok be a vasról
jó, de azért a kerék még távolról sincs kész, és nekem az amúgy is külön gondot jelent (merthogy még oldalnézetből sem sima karikák a kerekek, hanem valami enyhe ellipszisek, szörnyű) Amúgy kezd eléggé el -rajzfórumosodni ez a téma :D
enyémet fél óra alatt dobtam össze de látszik is rajta
az enyém 2 hét alatt készült el, de ha nem számoljuk azt, hogy ebből 12 napon keresztül elhagytam valahol a lapot, amire felrajzoltam az oldalidomot, akkor kb 9 óra munkám lehet vele összesen. Szóval nem nagy idő. (1x alvás helyett rajzolsz, nem nagy ügy)