Nekem a hirdetésben az évjárat tetszett :) "95" :) igaz hogy 93 ig nyomták a kereklámpásokat :)....
Egyébként a láncfeszítéssel hogy álltok, nekem egy ponton, ahol a patentláncszem megáll, jobban feszül a lánc mint máshol. Nem lehet normáisan beállítani. A fogaskerekekkel semmi gond nem ferdék meg nincs bennük tojás, nem kopottak. A lánc valami cseh vacak de még nincs elkopva.
sziasztok
motorvásárlás előtt állok, illetve motorcsere.
Érdeklődnék hogy manapság milyen áron lehet továbbadni egy nsr-t, ami 10 éves és külsőleg is szép állapotban van, 50-es papirral?
Hello ezeket már néztem az mbx es az valahogy nem teccik sz.tem másfajta nsr-hez irja a srác vagy nemtom a másik 7000 ért ugy nézki mint ami 20 évig állt egy diszno veremben szal elég szar magyarul...valami igényesebbet kéne találni
Vagy már átfordult! Elég érdekes ez, mert egy ilyen kategóriájú motorral nem egészen egy év alatt én is 12E-et mentem, pedig nem ültem folyton rajta... Ha csak évi 5000km-ert mentek vele akkor is...
hát ja más helyet kell keresni,annyira még nem untam meg az életemet h ott dögöljek meg.tervezik úgy tudom az újraaszfaltozást de hát magyar viszonyokban mire az meglesz...
hol vannak még jó helyek a Dunántúl É-i részén?vagy szlovákiába nem tudtok a határhoz közel valamit?
nem tudom mit jelent a szünet szó,nem ismerem. viszont már jó lenne látnom a gépedet,köv 7végén otthon leszek akkor mindenkivel gurulok mindenfele úgyis.majd egyeztetünk
Ja ezt mondom én is, mocskosul szar új helyet kell majd keresni ; meg majd menni egyet ! Ma is gondoltam hogy mehetnénk csak nem voltatok msn-en aztán mondom akkor tuti dolgotok van, de majd szünetbe csak összejön egy gurulás
Hy!most kizárt mert nem megyek haza,viszont jövő 7en igaz Húsvét de ha már így rákérdeztél tekereghetnénk valamerre.Csesznekre már nem hiszem h sokszor megyek,vagy max kardosréttől,mert amit Szimó mondott azt én is átéltem,szó szerinte életveszélyes dönteni akkorákat dob meg olajfojás stb.
Tehát Húsvét szombat?(v. péntek v. vasárnap )
Srácok Csesznek felé életveszélyes az út. Tegnap voltunk arra egyet, hogy felmérjül a terepet mert tavaly őszi szünetben elkezdték csinálni arra felé az utat. Hát Veszprémvarsánytól tiszta fasza az út ...csakhogy ez a jó út a szerpentin előtt végetér és onnantól katasztófa.Olyan az út mint a puzzle. A tavalyi lyukak befoltozva de úgy hogy szintkülönbség van a régi azfalt és a kitöltő cucc között m kb 2-3 cm és olyat dob a motoron kanyarban mint az állat. Csesznek felé ahol le lehet fordulni onnantól fain az út megin egész Zircig.
Hellosztok!
Ma raktam volna fel az új láncot, ki kellett belőle venni 5 szemet,de végül jó lett hosszúságra,aztán raknám bele az összekötő szemet,és látom,hogy nincs hozzá ilyen patent,ami tudjátok ilyen U alakú,és a menetiránnyal ellentétesen kell felrakni!na és a patentszemre két gumigyűrű,átdugtam,a másik két végére két gyűrű,rá a láncszem másik fele,és kész!Azt írja a használati útmutató,hogy ennyi! Az nem adja meg magát,mert nem fogja oda semmi,lebirom akár kézzel is venni róla,meg ha a patent nem tartja fel akkor valami barázdának kéne,de ha lenne barázda,akkor meg nem tudnád feltolni rá a szem másik felét
És láttam,hogy van ez a fajta összekötő szem,meg van a patentos!Lehet hozzá olyat is venni külön szerintetek,mert én jobban bizom abban,hogy összefogja valami a láncomat,és nem azt kell halgatni,hogy mikot hullik szét az egész
Teleszkópszimeringet szerintem csak olcsón lehet kapni. És igazából csak arra kell figyelni (persze a méreten kívül), hogy külön mondani kell, hogy teleszkópba szeretnéd, mert ha "normál" szimeringet veszel az hamar tönkre fog menni, mert az ugye más irányú mozgásra van méretezve. (bocs Zoli, hogy a te tudásod adom elő úgy mintha a sajátom lenne :) )
Olajból meg szerintem az nem baj, ha több van benne, esetleg a kuplung csúszhat tőle, de ebben sem vagyok biztos.
Egyébként meg annyi kell legyen, hogy amikor középsztenderen van ( 0 fokban áll) az olaj a maximum és a minimum felirat között legyen valahol, a kémlelőablak nyílásánál. Ha szeretnél belőle olajat leengedni a váltókar alatt van egy nagyobbacska csavar, azzal tudod lecsapolni egyébként.
Lassan kicst többet használom a vasat :) így hogy megkezdődött a szezon. Nagyon jó a kis gép, piszok kényelmes a kategóriabeliekhez képest :) Csakhát, iylen apróságot kéne beszereznem mint pl teleszkópszimering. Ilyet hol találok olcsót normálisat?
Meg ha esetleg valaki rendelkezik kormányzárral kulcsal bontva. Megvenném tőle. Én kulcsok nélkül vettem ki kellet fúrnom.
Ja mégvalami, mennyi váltóolaj kell a blokkba? Nálam a kis jelzőablakot totál eltakarja, sztem kicsit sok van benne. Ha megdöntöm 30" ba kb és szólok valakinek akkor látszik csak.
Egyébként a láncfeszítéssel hogy álltok, nekem egy ponton, ahol a patentláncszem megáll, jobban feszül a lánc mint máshol. Nem lehet normáisan beállítani. A fogaskerekekkel semmi gond nem ferdék meg nincs bennük tojás, nem kopottak. A lánc valami cseh vacak de még nincs elkopva.
motorvásárlás előtt állok, illetve motorcsere.
Érdeklődnék hogy manapság milyen áron lehet továbbadni egy nsr-t, ami 10 éves és külsőleg is szép állapotban van, 50-es papirral?
A kellő időben, a kellő irányba!
:)
gyári állap ot?
hol vannak még jó helyek a Dunántúl É-i részén?vagy szlovákiába nem tudtok a határhoz közel valamit?
utána kirakták a táblát h útfelújítás...
Tehát Húsvét szombat?(v. péntek v. vasárnap )
Csak nem Cseszneknek mentek? vasárnap?
itt van két link, nsr hütő
link
link
helló!
Ma raktam volna fel az új láncot, ki kellett belőle venni 5 szemet,de végül jó lett hosszúságra,aztán raknám bele az összekötő szemet,és látom,hogy nincs hozzá ilyen patent,ami tudjátok ilyen U alakú,és a menetiránnyal ellentétesen kell felrakni!na és a patentszemre két gumigyűrű,átdugtam,a másik két végére két gyűrű,rá a láncszem másik fele,és kész!Azt írja a használati útmutató,hogy ennyi! Az nem adja meg magát,mert nem fogja oda semmi,lebirom akár kézzel is venni róla,meg ha a patent nem tartja fel akkor valami barázdának kéne,de ha lenne barázda,akkor meg nem tudnád feltolni rá a szem másik felét
És láttam,hogy van ez a fajta összekötő szem,meg van a patentos!Lehet hozzá olyat is venni külön szerintetek,mert én jobban bizom abban,hogy összefogja valami a láncomat,és nem azt kell halgatni,hogy mikot hullik szét az egész
Olajból meg szerintem az nem baj, ha több van benne, esetleg a kuplung csúszhat tőle, de ebben sem vagyok biztos.
Egyébként meg annyi kell legyen, hogy amikor középsztenderen van ( 0 fokban áll) az olaj a maximum és a minimum felirat között legyen valahol, a kémlelőablak nyílásánál. Ha szeretnél belőle olajat leengedni a váltókar alatt van egy nagyobbacska csavar, azzal tudod lecsapolni egyébként.
Meg ha esetleg valaki rendelkezik kormányzárral kulcsal bontva. Megvenném tőle. Én kulcsok nélkül vettem ki kellet fúrnom.
Ja mégvalami, mennyi váltóolaj kell a blokkba? Nálam a kis jelzőablakot totál eltakarja, sztem kicsit sok van benne. Ha megdöntöm 30" ba kb és szólok valakinek akkor látszik csak.