Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali
stephan megadnád a telefon számod vagy valaki aki tudja ,alkatrész ügyben érdeklődnék
hali nem egyik isminek kellenének ezek,megsikálta agépet:S Te esetleg nem tudsz cuccokat?
O hello. bocs hogy így beleszólok, de te mindig ellátsz némi okossággal: A hátsó lánckeréknek szabat "lötyögnie"? Ezalatt azt értem, hogy forgásirányba, és jobbra/balra is viszonylag nagy holtjátéka van
megint vettél egy macskát vagy mizu?
Hali srácok nem tudtok nekem jobbos oldalidomot első sárvédőt fékkart használtban? macskalámpáshoz kén sürgőss:S
gyáá nincs motorom és mindenki ilyenkor megy,pedig már elég régóta akarok visegrád fele eljutni motorral...
Sziasztok! Megkérdezem megint... Holnap van valakinek kedve motorozni egyet Szentendre-Egom-Visegrád környékén? Nem kell száguldozásra számítani, csak szép nyugodtan. De a részletekről beszélhetünk.
30/ 4-967-kettőharminchét
280 köbcenti teleszkóponként, tehát 2,8 deci
de nekem viszont nem amiatt.ma leszedtem a tekernivalót (gázkart) és azon kívül hogy kiderült hogy ferde a kormányszarvam semmi hibára nem akadtam. (simán elfordult, még szépen be is volt kenve)
nekem a markolat miatt szorult.. szikével levágtam a végét
motorikusan mik vannak?
Szia
Mi az ami érdekelne ?
vasvilla1@yahoo.co.uk , ahol megbeszélhetjük mire gondolsz !
Nekem meg az lenne a kérésem, hogy az normális- e hogy lötyög a hátsó lánckerék.
És miért van az, hogy a gáz szorul? nem húzza vissza magát mint a simsonon. Átnéztem, bowdenek jók, és az a tekerő is jó. de csak külön-külön működnek, egybe nagyon szar a szett.
280cc az reálisnak hangzik?
helló!
mennyi olajat kell önteni a teleszkópba?
sürgős lenne, előre is köszi
helló!
helló! elérhetőségem baranyai@windowslive.com ez az msn címem
Helló Delort!
Engem érdekelne az nsr-ed.
Adj meg valami elérhetőséget,és infókat a motorról.
jaja pontoson! bár már 2esbe is észre lehet venni hogy rángat.. de 3-tól fölfelé nem akarja átlépni a 9 ezret..
mármint a tekercs re gondoltam nálam is volt anno hasonló konkrétan már nem emléxem mit de valamit ott alkottunk(nem vagy msn en )
gyujtás? lehet h ottvan valami sz.val konkrétan 3-4-5 be nemveszi fel a fordulatot?de tudod mit megírom msn en
GOND VAN A MOCIMMAL nem pörög ki rendesen.. olyat csinál hogy 1esbe kilehet pörgetni 2esbe már 9ezernél erölködik 3-4-5be meg szinte átse akar lépni 9ezren.. Csak rángat és durrog.. Valami ötlet mi lehet vele? gyertyát kicseréltem
váá most kéne elmenni motorozni vagy valami hasonló olyan fain idö van...
eeej fenn vagyok:D csak rejtve de te is vagy csak szimplán lusta vagy feljönni?
Szeva! Este msn-en mesélhetnél hogy mi van/lesz a mocival.
eladó nsr 92-es műszakival