O hello. bocs hogy így beleszólok, de te mindig ellátsz némi okossággal: A hátsó lánckeréknek szabat "lötyögnie"? Ezalatt azt értem, hogy forgásirányba, és jobbra/balra is viszonylag nagy holtjátéka van
Sziasztok! Megkérdezem megint... Holnap van valakinek kedve motorozni egyet Szentendre-Egom-Visegrád környékén? Nem kell száguldozásra számítani, csak szép nyugodtan. De a részletekről beszélhetünk.
30/ 4-967-kettőharminchét
de nekem viszont nem amiatt.ma leszedtem a tekernivalót (gázkart) és azon kívül hogy kiderült hogy ferde a kormányszarvam semmi hibára nem akadtam. (simán elfordult, még szépen be is volt kenve)
Nekem meg az lenne a kérésem, hogy az normális- e hogy lötyög a hátsó lánckerék.
És miért van az, hogy a gáz szorul? nem húzza vissza magát mint a simsonon. Átnéztem, bowdenek jók, és az a tekerő is jó. de csak külön-külön működnek, egybe nagyon szar a szett.
GOND VAN A MOCIMMAL nem pörög ki rendesen.. olyat csinál hogy 1esbe kilehet pörgetni 2esbe már 9ezernél erölködik 3-4-5be meg szinte átse akar lépni 9ezren.. Csak rángat és durrog.. Valami ötlet mi lehet vele? gyertyát kicseréltem
stephan megadnád a telefon számod vagy valaki aki tudja ,alkatrész ügyben érdeklődnék