Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja.
Szerintem a 26-24-28 as, az csont ugyan az az öntvény, csak felfúrva, vélhetően a 24es az alapöntvény
a lényeg az, hogy a torokátmérő más volt, de a csavar ugyan az
26 os volt, és összehasonlítottuk, amit kivettünk/kifúrtunk a tiedből, és tök egyforma volt.
tudtommal igen, de pl amiből kiszedtük a csavart ami most az enyémben van az emlékeim szerint 30 as volt, szóval nem okozhat problémát.
és mindegyik 28-as?
elvileg igen, mert az én motoromon is phbh porlasztó van, meg petién is.
biztos ugyanaz kell a tiedbe is?
Akkor hozhatna még egyet a szerelő. :D (nekem is kéne)
Peti, Szabiéba vesz elvileg a szerelő, ha gondolod szólok neki hogy hozzon még 1-et. Árban kb 1000 forint.
Jól van na csak valahogy nem éppen a küllemre adok hanem h a lényeg ott legyen + fáradt is vagyok de ha nektek ennyire fontos akkor legyen
Van valakinek eladó paírja és rendszám NSR hez? Gondolok itt összetört vagy bontásból származó motorra. Megvenném KP-ra. Ha csak rendszám van az is elég.
Mondom ez a gyari, pont azert amit irtam, kuplung miatt. De beugrasz barmelyik honda szalonba es megmondjak szgepbol neked.

Amugy tenyleg tanulj meg irni!
Lyoker vazz tanully már meg hejesen ly ket írni.
20e helyi pénzegység
köszi a gyors választ!utána nézek h ez mijen áron forog!amugy 4T?
vagyis 4 ütemü motorokhoz nem?akkor biztos h ez volna a gyári?
ui:AZ elsö kerék árára kíváncsi lennék bár nincs vele probléma de azért érdekel
Egyébként van egy eladó elsőkerekem. A 6 küllős változat. Fekete, piros felnicsíkkal, kb 75%-os gumival, új csapágyakkal és szimeringgel, féktárcsával, tengellyel, km.óra meghajtás cuccokkal. Egyszóval komplett kerék, csak berakod a motorodba és kész.
Csak egyben eladó. Holnap rakok fel képet róla.
persze h jó
Javítsatok ki ha tévedek, de szerintem az nem egy speciális alkatrész meg pl jó hozzá ez is.
Bonto v honda szalon.
Valto es a kuplung olaj van egyutt. Ugyhogy nem valto hanem motorolaj kell bele. Castrol Actevo Xtra 10W40 4T ez a gyari olaja, ilyet vegyel bele.
helloztok lenne egy olyan kérdésem hogy lehet e honda nsr 125 F 1992 -es évjáratú motorhoz kilóméteróra spirált kapni és ha igen hol?
Várom válaszotokat
Uh valami lemaradt! Probálom érthetöen megfogalmazni ugy hallotam fél füllel hogy a motor olaj a váltó olaj és a kuplung olaj konkrétan egy térrbe megy ezért ehhez a típushoz 1 fajta olaj is elég nem kell 3 félét külön-külön venni!Ez télleg igy volna?
Ja h aki most kapcsolodik be 87 es honda ns125F hez!
Császtok újabb probléma merültfel az elsö fékcsö bal oldali tul feszes és félö h elszakadhat!Kérdés meglehet e oldani valahogy?(lazítani) vagy venni kell ha venni kell bontott vagy uj?ha bontott hol ha uj hol és mijet?!
elirtam, rendelsz