Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a henger már lenvan. de ezt még megpróbálom.
Ha a helyén van a henger a motor alatt, sehogy. Vedd le a hengert és úgy talán ki tudod bűvészkedni. Esetleg kocogtasd meg gumikalapáccsal úgy hogy lefele álljon a power tengely és ha szerencséd van kiesik.
Az nem lehet hogy az olajpumpa szart be?
hali! tőben beletört a póvernek a tengeje az imént. valami ötlet hogyan szedjem ki?
Na hát az a baj h most kicsit huzodik a dolog kemény 2-3 orátXD szép lesz este 6-7 fele hazamotorzni mucsáról a probléma oka h kölcsön adtam ano a bukot és barátunk nemvotl elérhetö tegnap ma meg 4-5 fele végez és 3 ra volt lebeszélve a tali na mind1!de ésszerü ha hazáig kibirja onantól már sok baja nem lehet sz.val szurkoljatokXD
Sziasztok!

Mennyibe kerül kb egy úszó?

Az nagy baj,ha a benzinhez öntök egy kis olajat is,ugyanis már kétszer beállt a henger és nem szeretnék kockáztatni!?
JOKER: szerintem nyugodtan vedd meg a motort, nekem is volt ilyenem, és azzal semmi baj nem volt, én mostanság rengeteg bontóban láttam hozzá alaktrészt, ugyanis henger után kutakodok, és mindnehol van minden, csak az nem ami kéne........
és ezekben még azt hiszem vas henger van, így furatni is tudod.
a power pedig mechanikus, és az szinte örök életű.
most h kicseréltem az izzókat elgondolkoztam h ha útközbe megállít a rendőr és mondja h nem ég,hát biztos nem cserélném ki ott,tehát nem is kell tartalék
szerintem közel 1 óra volt a 2 izzó...
HA úszó tárcsád van, akkor az ugyen nem lehet fix:)
Elöbb linkeltem egy címet ott sz.tem megtalálod amit keresel ha mégse felhívod holnap az ürgét telon és megkérded töle menyibe fáj
Sziasztok! Azt szeretném megtudni töletek, hogy mi van olyankor ha ha lötyög az első féktárcsám , és ha szar úton megyek akkor zörög! Fékhatás az van igyis rendesen! Mit lehet ilyenkor tenni? Ha féktárcsa csere akkor abból van valami utángyártott is mert a gyári kurva drága?!
Köszi
ezt nem tudtam, de végülis miért ne lehetett volna, akkor ez is divat volt...
Áh még egy kérdés mivel ezen vízhütés van ugy jo 20 éve motorozo bátyjám azt mondta h vagyis valami olyasmit mondott hogy ha agyonhuzták és felfort sokszor akko a karbi tán vagy a henger vagy valami sérülhetet hmm sz.val kinyögtem a lényeg a lényeg h akkor mivan?XD
A '87-es Yz125-ben is ilyen power van.
De ma én is vagy 3x szét szedtem mert alsó tartományban fullad és arra gondoltam, h falsot szívmembrán szívócsonk meg karbicsere + beejtettem egy csavart és még1x szét kellett szedni . Amúgy ha alapjáraton kap egy nyélgázt mennyire kell vennie a lapot?
Hü beütött ez az endorfin jóhogy elöbb irtad h pesten használodXD
a profilodon lévö képböl kitaláltam pesti vagy ha kész lesz a moci majd ütközhetnénk:D
Raven gyönyörü mocika:D
HÁ felhívtam a boltos embert felvette elbeszélgettünk kész blokk ugyan nekik nincs de mondta h dugatyu henger meg ijenek vannak!Kérdeztem menyibe kerülne azt mondta 60 max 100 bol kifutná az egész ha télleg minden csavarig cserélni akarok!ÉS most jön a lényeg hogy NEM utángyártott hanem EREDETI alkatrészek! csodálkoztam is sz.val sz.tem jol járok ezzel a mocikával köszönöm mindenkinek a segítséget akit meg érdekel a bolt címe linkelem:Nsr,ns alkatrészek Sz.tem egész korrekt áron adják a dolgokat!és van minden évjárat azt mondta!Rem én is tudtam segíteni
Én azt tudom mondani, hogy Pesten használom rendszám nélkül és még semmi gondom nem akadt. Ha normálisan közlekedsz max igazoltatnak. De pl egy 130-as gyorshajtásnál biztos szép bünti lenne és ott ki is derülne h 125 ha elkapnak.
Újonnan minden van ami az nsrhez is...
De semmi köze az nsrhez... Ebben ugyanolyan blokk van mint az mtxemben, a kipuff szelep meg érdekes egy dolog, egy kis röpsúlyos kuplung működteti a főtengelyről meghajtva , de nem egy túl bonyolult szerkezet, akár után is lehet gyártani eredeti alapján...
na még egy olyan hánysebességes is volna a kedves?
Most találtam egy boltot valahol a halál hegyén! azvotl kiirva alkatrész ns 125 re nsr125 stb csak aszony vette föl és nemvolt otthon a papa majd most hivom h van e kopletten blokk meg egyéb alkatrészek ha van akkor istenkirály vagyok!csak kérdés menyiért de sz.tem anyira nem lehet vészes
Teljesen más, mint az NSR blokk! :D Nem csereszabatosak a cuccok, és mivel 2ütemű, ezért előbb utóbb vmit cserélni kell, dugó az van, az sima ügy, ha a hengert fúrni vagy hónolni lehet, az sem gáz. Főtengelyt is fel lehet sztem újítani, csapágyak is okés, szóval, ha szar a henger és azt kell szerezni az a legmacerásabb, minden más utángyártottban van.
az meghogy nem találok hozzá idomokat a legkevesebb majd furok faragok és ráteszek egy busa idomot