Na császtok jó közlendö!Elküldtem nsr-t szerelö höz(ismerös)remélem hamar megtudja csinálni és jól:D sz.val drukkoljatok h olcson kijöjjek alkatrészek terén
hali! van itt olyan emberke aki Zala megyei és "Macska"lámpás nsr-e van? ha van kérem jelezze, fontos lenne.. Keszthely, zalaszentgrót közelségében lenne a legjobb..
Én nem mondtam, hogy sok, ha kéne szerintem meg is venném. Csakhát minek, nekem is van kettő, és azokat sem használom :D (de mielőtt bárki is megkörnyékezné nem eladó)
Múltkor már valaki felvett msn re azzal, hogy van e nsr hez alkatrészem. Mondom neki van persze rengeteg, minden van csak nem eladó.
Meg egy hete felvesz valaki, 2 napig rám sem ír semmi.
Aztán egyszer beírja :
- cs neked van eladó cuccod?
- ja
- és mi is? elfelejtettem.....
Eszem megáll néha.
Venni azt akar, de nem tudja, hogy mit. Majdnem megmondtam neki, hogy egy ikerlámpás NSR t akart venni 680ezerbe...
Szerintem baromi jó ár volt érte, ráadásul macskalámpás volt, csak már rengeteg dolog le volt bontva róla és blokk se volt alatta, de így is megérte. Holnap rakok fel róla képet. Az elsőkerékért meg sztem nem sok a 20, ahhoz képest hogy egy kibelezett csupasz hátsófelnit akartak adni 25-ért, ez meg 'ready-to-use'
Ja vágesz. Hát tényleg elég durva a repedt hátsófelni.
Egyébként én is nézegettem ilyen hibás nsr eket láttam nemrég kettőt is, mondjuk egyik sem 20-30 ezer volt, hanem az egyik 70ezer, a másik meg 50, de azért az sem rossz ár, ha csak azt nézzük, hogy most az elsőkerék kerül 20ezerbe.
Az egy hátsó felni volt (R.I.P.), így kaptam vissza amikor elvittem görgőztetni. Még annyit se mondtak hogy bocs, és még ki is akarták fizettetni velem.... jelenleg nehezéknek szoktam használni, más funkciója nincs.
Nekem pl szinte semennyire nem súrlódik, de ha folyamatosan súrlódik, felüvegesedik a betét és nyikorogni fog, meg nem fog rendesen fogni.
1 szimering nem sok, még annyi sincs a féknyeregben. Gumigyürük vannak benne mindenhol (illetve az áteresztőcsavarnál fém). Azt esetleg nézd meg hogy nincs-e semmi lerakódva a dugókra, ha kicsit felpolírozod az nem árt neki, de csak óvatosan . Mert ha nekiesel csiszolópapírral lehet hogy el fogja ereszteni a dugó mellett az olajat. Ha dugók könnyen (és egyszerre) járnak ki-be, akkor rendesen fog működni a féked.
Szép, jó, csak még nem volt alkalmam hallani a hangját . Talán jövőhéten tudok róla már mondani pár szót. Az üzemanyagrendszer egy fontos eleme (tank) hiányzik a motorról, talán jövőhéten visszakapom, és akkor nem lesz megállás. Képet holnap tudok szolgáltatni. Meg talán ha összejön csinálok egy on-board-ot is.
Hali!A képen látható felnivel micélod van?:D azabaj,hogy a kép alapján nemtudom eldönteni,hogy első vagy hátsó felni az.Nem nsr-em van,ezért vagyok ilyen gondban:D
Persze az első kereket nem használom mert annyit kerekezek úgyhogy eladom...
Ennek a keréknek a párját sikerült kikészíteni, és elég szarul nézne ki úgy hogy a hátsón nincs felnicsík az elsőn meg van. Belementem egy baszottnagy gödörbe, a kerék leengedett, elvittem görgőztetni és így kaptam vissza ahogy a képen van. Azóta már nem az a teló van benne, sikerült vennem egy kuka nsr-t elég jó áron, és elég sok cuccot átépítettem. (teló, sárvédő, kormánycsuták) Amikor kikészült a kerék, elkezdet újat keresni. Találtam egyet a környéken, de az csak felni volt, tök csupasz kibelezett felni. Még a szelep meg a csapágyak se voltak benne. 25e... persze nem vettem meg. Aztán ráakadtam egy hirdetésre, hiányos nsr, 28e Ft. Sikerült fuvart szervezni aztán már hoztuk is. Most annak a kerekei vannak alatta, meg még egy pár cucc belőle, a többit meg próbálom eladni több-kevesebb sikerrel. Vannak akik minden szarra cserélnék el a cuccokat, van aki olyan pofátlanul próbál alkudni hogy hihetetlen, az olyannak elég gyorsan véget szoktam vetni.
nem tudtad összerakni a motort úgyhogy eladod alkatrésznek? :D vagy ugye minek az mert úgyis mindig egykerekezel : )
De tényleg ez nem a te elsőkereked?
A tegnapi elsőkerékhez képek. A tárcsa vastagsága 4mm, a gumi profilmélysége középen 3,8mm, a szélén 4,3mm. A felnin lévő gumi BRIDGESTONE. Így ahogy van mindennel együtt 20e HUF.
Körlámpás NSR hez van pár cuccom eladó Pl.: váz s kicsit hiányos motor (vámpapírral),háromküllős kerekek ....stb !
Macsakalámpás hoz kormánykiflik!
Üdv.
főleg nem azzal a szar léccel ami a kezedben van
Múltkor már valaki felvett msn re azzal, hogy van e nsr hez alkatrészem. Mondom neki van persze rengeteg, minden van csak nem eladó.
Meg egy hete felvesz valaki, 2 napig rám sem ír semmi.
Aztán egyszer beírja :
- cs neked van eladó cuccod?
- ja
- és mi is? elfelejtettem.....
Eszem megáll néha.
Venni azt akar, de nem tudja, hogy mit. Majdnem megmondtam neki, hogy egy ikerlámpás NSR t akart venni 680ezerbe...
Egyébként én is nézegettem ilyen hibás nsr eket láttam nemrég kettőt is, mondjuk egyik sem 20-30 ezer volt, hanem az egyik 70ezer, a másik meg 50, de azért az sem rossz ár, ha csak azt nézzük, hogy most az elsőkerék kerül 20ezerbe.
1 szimering nem sok, még annyi sincs a féknyeregben. Gumigyürük vannak benne mindenhol (illetve az áteresztőcsavarnál fém). Azt esetleg nézd meg hogy nincs-e semmi lerakódva a dugókra, ha kicsit felpolírozod az nem árt neki, de csak óvatosan . Mert ha nekiesel csiszolópapírral lehet hogy el fogja ereszteni a dugó mellett az olajat. Ha dugók könnyen (és egyszerre) járnak ki-be, akkor rendesen fog működni a féked.
Ennek a keréknek a párját sikerült kikészíteni, és elég szarul nézne ki úgy hogy a hátsón nincs felnicsík az elsőn meg van. Belementem egy baszottnagy gödörbe, a kerék leengedett, elvittem görgőztetni és így kaptam vissza ahogy a képen van. Azóta már nem az a teló van benne, sikerült vennem egy kuka nsr-t elég jó áron, és elég sok cuccot átépítettem. (teló, sárvédő, kormánycsuták) Amikor kikészült a kerék, elkezdet újat keresni. Találtam egyet a környéken, de az csak felni volt, tök csupasz kibelezett felni. Még a szelep meg a csapágyak se voltak benne. 25e... persze nem vettem meg. Aztán ráakadtam egy hirdetésre, hiányos nsr, 28e Ft. Sikerült fuvart szervezni aztán már hoztuk is. Most annak a kerekei vannak alatta, meg még egy pár cucc belőle, a többit meg próbálom eladni több-kevesebb sikerrel. Vannak akik minden szarra cserélnék el a cuccokat, van aki olyan pofátlanul próbál alkudni hogy hihetetlen, az olyannak elég gyorsan véget szoktam vetni.
De tényleg ez nem a te elsőkereked?