Ó -köszönöm. (mondjuk pont csavart nem találtam, de biztos van) meg ha már venni fogok innen valamit, akkor tűszelepet is veszek.
Még a cmsnl ről kéne összegyűjteni 10€ nyi cuccot, mert ott meg 10 pénz alatt mindig annyit számláznak ki...
Szerintetek A kis Gépre az idomos kereklámpás változatra hogy lehet rávarázsolni bukógombákat ? Valaki próbálkozott már?
Adjatok már pár tanácsot! Én arra gondoltam hogy oda a kis lyukba föl lehetne fogatni közvetlen az ülés előtt ahol az ember térte van.
Hát nem tom most töltöttem fel a tartályt valamicske volt benne csak nem látszot már tegnap sötétbe lehet azért tünt ugy h üres nyakig töltöttem megnézem csöpög e majd késöbb meg este fele de nem tünik hibásnak....enyivel kevesebb a baj de az alvázzal nem tom mit csináljak szépen meglesz csinálva a hegesztés lecsiolva max beleütettem az adásvételin lévö számot ... vagy valami más ötlet?
Még a cmsnl ről kéne összegyűjteni 10€ nyi cuccot, mert ott meg 10 pénz alatt mindig annyit számláznak ki...
(az enyém:)
Adjatok már pár tanácsot! Én arra gondoltam hogy oda a kis lyukba föl lehetne fogatni közvetlen az ülés előtt ahol az ember térte van.