Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

just ha rendlesz olyan csavart irj rám msn en mert ha normálsi árban van akk nekem is rendelhetnél és kifizetem :D
Igen köszi ezt már egyszer megvitattuk itt a fórumon
Ó -köszönöm. (mondjuk pont csavart nem találtam, de biztos van) meg ha már venni fogok innen valamit, akkor tűszelepet is veszek.
Még a cmsnl ről kéne összegyűjteni 10€ nyi cuccot, mert ott meg 10 pénz alatt mindig annyit számláznak ki...
www.nagyvas.hu Lucas fékbetétek... Jókat hallottam róla. 5600Ft.
ja tényleg van. és még szereznem is kell neked egyet helyette. jaj mi lesz itt :D
oh valóban,sorry. Én Gold fren elsö betéteket vettem 5000-ért. Eddig bevált.
Justnak van a motorjában.
(az enyém:)
ismerem a pink motors-t de nekem egy márka kell nem egy link h melyik márka a legjobb az árkategoriájában!
Jól van, csak mert egy ilyen nsrt láttam előzőhéten többször is...
Nekem van, karbival együtt :D
*müködött.. már van benne aksi :)
Nekem aksi nékül generátorról is müködik a fordulatszám mérö. Fékbetétek pl : pinkmotors.hu
miLYen ...
ja meg még valami fordulatszám mérö ora nem megy!Az lehetséges azért mert kivettem az aksit?(tehát elektromos)
Srácok olyat kérdeznék hogy elsö hátso fékpofákat kellene venni kérdés hogy mijen márka a legmegbizhatóbb de mégis ára se a fellegekbe jár!...?
Szerintetek A kis Gépre az idomos kereklámpás változatra hogy lehet rávarázsolni bukógombákat ? Valaki próbálkozott már?
Adjatok már pár tanácsot! Én arra gondoltam hogy oda a kis lyukba föl lehetne fogatni közvetlen az ülés előtt ahol az ember térte van.
skacok nincs valakinek levegőcsavarja 28-as dellorto-hoz?
eh... csak motorral adom el de külön is megkapod 140 ezerért legyen
nekem csk az őnindito kelene és mi lenne az ára
nekem van egy... kapsz mellé egy komplett motort is
helo nem tud valaki elado honda nsr125-őninditot
ja amúgy cső mindenkinek aki ide írkál, látom jó itt a társaság. Néhányatokat ismerem is
szar a termosztát, ki kell cserélni vagy letakarni a hűtőt kartonnal
Hát nem tom most töltöttem fel a tartályt valamicske volt benne csak nem látszot már tegnap sötétbe lehet azért tünt ugy h üres nyakig töltöttem megnézem csöpög e majd késöbb meg este fele de nem tünik hibásnak....enyivel kevesebb a baj de az alvázzal nem tom mit csináljak szépen meglesz csinálva a hegesztés lecsiolva max beleütettem az adásvételin lévö számot ... vagy valami más ötlet?