Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁH + hozzáfüzni valo igaz h ns125f röl van szo de sajnos valszeg törve volt mert megvan hegesztve a váz igaz szépende megvan és pont ott ahol a váz szám van!Namost a kérdés h valahogy ns125R hez tartozó van nsr125 ös oldalidomokat rálehet e tenni valahogyan?
valaki nem tud röviditett fék-és kuplung karokat elérhető áron?
ja egy ns125F röl volna szó!
Na hát srácok most vettem meg a motort 65 ért hát nem tudom h megérte-e vagy sem!Áthívtam bátyámat megszakértettük... hátsó fék szar alig fog ez a kiseb baj elsö fék nincs azonfelül vízhütés folyik tök üres a tartáj pillanatok alatt azonfelül a kipuff tömítés szar csere...olajtartáj üres a motor ban lévö olaj olyat mint a néger szájába a negró holt fekete valszeg megégették valahonan meg szükik az olaj... A kérdés pedig az hogy:a cserés dolgokat hol keressem uj vagy bontot köbánya környékén hol találok ijen bontot kb menyibe fog fájni ja és kell még egy kuplung kar azonfelül kurva izmos a kuplung valami ottis elvan baszva bicikli zsínorral van felrakva valszeg elfog szakadni!Na sz.val még pár kérdés:sz.tetek blokknak eshetett e baja ha igen akkor még holnap viszaviszem mert én ugy vettem h a blokknak ne legyen baja! akkor a többit elfelejtettem ha eszembe jut írom de örülnék valami jó tanácsnak most nagyon kell!1000 köszi
szevasztok, segitség kéne, ugye az nsr ben 3 blokktartó csavar van, és a középső az kijön ha megkocogtatjuk, de az első meg a hátsó meg se motcan, az anyák le vannak szedve, de nem tudjuk hogy azt is ki kell ütni? vagy menetes? próbáltuk kiütni de meg sem moccant, imbuszkulcsal ugyszintén nem birtuk kitekerni, pedig le van szedve az anya, elvileg csak ki kéne ütni. tudtok segíteni hogy hogyan kell ezeket kiszedni?
Utángyártott. De szerintem ez még talán jobb is. Az eredeti Hondának a forgópontnál nincs semmi ebben még egy kis rézbetét is van, hogy ne kopjon az alumínium. Csak nincs beleírva hogy HONDA kb enyni a különbség. A gyári honda is ugyan ilyen szar anyagból van.
Szép tiszta a lamella,csak hiányolom a ventillátort
Hellóka

Aki a téli szünet után az akkumulátor elromlását tapasztalta, annak van egy tanácsom.
Hétvégén utána jártunk, és azt tanácsolták, hogy tegyük fel tölteni. Hiába jelezte a töltő, hogy rossz az akksi és nem veszi fel a töltést, hagyjuk rajta akár 1-2 napig és valahogy jó lesz. Na, ez nekünk bevált. Eleinte megint nem vette fel a töltést, azt jelezte, hogy kuka, de másnapra vette a töltést, és most jó is.
1 hónap után pöcc-röff!
Vagyis majd holnap msn-en (vegyél majd fel ), mert a citromailnek túl sok a 70Mb...
Hat en nyaron voltam mocis talin de max a 3/4 ig ment el a mutato. Sztem tiszta dzsuvasak a radiatorod lamellai. Elso korben szedd le aztan mosd ki nagynyomasuval.
Csaoo

Ez eredeti honda vagy csak gagyi kinai utangyartott? Ha eredeti akkor vittem.
ok akkor egy képet majd azér dobj fel légyszi
Sziasztok!
Engem az érdekelne ,h érdemes lenne-e hűtőventillátort felszerelnem az nsr-re(1999),mert ha dugóban állok felforrhat a víz.
Szerintetek?Csinállt valaki ilyet?
Amúgy előre és hátra milyen méret gumit ajánlotok?
Gyertyának az ngk b9es megfelel?
Könyv szerint igen...
Mondjuk kb 1600Ft ért odaadom.
e-mailben át tudom küldeni angolul.
Srácok valaki tudna feldobni egy magyar esetleg angol ns125F hez kézikönyvet?esetleg egy robbantott ábrát!olaszt találtam de mivel nem tok olaszol sokra nem megyek vele
egem érdekel a kuplungkar. mennyi az ára?
mennyiér?
Üdv! Ha valakit érdekelne egy Vadonat Új honda NSR kuplungkar az szóljon!
amikor féggenerált csináltam amotoron akkor nekem is ezt csinálta. összekellett járódjon a frissen öszerakott féknyeregnek,
na hali

A féktárcsám drüszölődik kicsit a ferodohoz,ha tolom a mocit!Ezt hogy lehetne kiküszöbölni?

Jah és ma ecsettel kimostam mindenhonnan minden koszt!A blokk mintha új lenne,egyszóval csilli villi!
Meg készül a tavaszi '09-es széria

Nah akkor vkinek ötlete a fékproblémámra?
Sokan mondják,hogy ez a Castrol jó minőségű,valoszinű ebbe ruházok bele én is. Na köszi skacok,jóéjt!
én igol sts -t használok az nsr be, az azthiszem félszintetikus, de teljesen megfelel az nsr be, és az ára is tűrhető. (2850ft/l)
hát eddig Q8 rs 2t-t használtam. ez 3000ft. de sztem R2-ötfogok mer elég elismert olaj. 4500 kb literje. azthiszem az is castrol
Igen,ti milyet tesztek bele?