Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

váá de proffiii 1000 köszi sokat segítettetek és üléshuzat problémával kapcs ba mere keresgéljek mert pink motor meg nagyvaso nem nagyon vannak xD
Fék légtelenítés:

Az egyik manó húzgálja a fékkart és tölti a tartályt, a másik nyitja-zárja a lételenítő csavart a féktuskón.
Menete:

1: 2-3 pumpa és behúzva tart
2: légtelenítő csavar kinyit, kiengedni a levegős olajat és zár
3: megint pumpa és behúzva tart
4: csavar kinyit és zár
És így tovább........

Akkor lesz jó hamár csak olaj csorog kifelé a légtelenítő csavaron keresztül. Figyeljetek hogy a tartályba mindig legyen elég olaj, mert akkor újra falsot szív a munkahenger.
Hát konkrétan...fingom nincs de bátyjám a motoros szaki én csak közvetítö vagyok már ijen komolyabb dolgokban
Nem tudom ezen milyen, de az NSR-en egyben van a főfékhenger és a tartály, nézd ott át a kis furatokat, háhta eltömődött!
Ha külön a tartály akkor az összekötő csövet nyomogasd meg, abban szokott még levegő megállni.
Felülről kezdjétek a felső fékcsőillesztésnél!
Feltételezem magával a folyamattal tisztában vagy.
ja meg kéne egy üléshuzat is! azt hol nézzek?
hali !Szép napunk van a szereléshez elis kezdtük vagyis inkább folytattjuk:D a lényeg h olyan problémába ütköztünk hogy az elsö féket kéne valahogy légteleníteni....de jelenleg se nekem se bátyjámnak ötlete sincs esetleg valami tipp?(elsö fék!kevés az olajnyomás kevés az olaj? esetleg rossz az olaj olaj csere?...)Segítségeteket köszönöm
Lehetséges. Köszönöm szépen a felvilágosítást! :)
92es vagy régebbi
Helló!
Szerintem tök mindegy hányat adtak ki belőle, engem jobban érdekelne a pontos évjárata inkább.....mert, hogy nem '94-es, az fix. Max. akkor került forgalomba itt.
Amúgy szép, sok sikert hozzá stb.
Sziaszok! Hétfőn vettem egy NSR SP kiadású motort! Szeretném kérdezni hogy Ti mit tudtok erről a kiadásról? 94-es 125ös. Én úgy tudom 1500-at gyártottak belőlle, előző tulaj aztmondta hogy csak hatszázat, Ti tudtok erről valamit?
Egyébként egy szinte ugyanilyen már van Bogárdon.
Teeeeeee! Ha csak egy karcolás is lesz rajta!
Szép. Gratulálok hozzá. Mennyiért vetted?
Hali! vasárnap óta boldog tulajdonosa vagyok egy honda nsr-nek 2003 as 8800km, stb...:D
Kerek lámpásra kellene arra meg semmi sincs ott:S
motorrad-bach.de
Valaki nem tudja honnan tudnék szerezni olyan eltakató vackot az űlésra ami az utasét takarja el remélem értitek:)
Kőszárhegy (ha jól emlékszem)
hol?
Töltsd le a manualját a netről (62mb). Válaszd ki a menüből a free manuals-t , válaszd ki a motorod típusát ( elvileg Honda NSR 125F&R), írd be az ellenörző kódot, aztán egy klikk és le is jön. Van benne sok kép, robbantott ábra, táblázatok és sok más dolog.
Ha nincs ilyened, hasznos lehet, biztos megtalálod az alkatrészeket és helyüket.

WEB: http://www.carlsalter.com/
4.én Honda tesztnap szóval sorry...
én mennék citázni, de 4.dikére nem lessz kész az nsr em :(
pedig a márciusi is nagyon jó volt, de mindegy , max elmegyek az mtx el :D
erre gondoltam, de most hogy jobban megnézem nem is gumi.
ok akkor beszélek szerelővel aztán szólok h mivan
nem rémlik gumigyűrű az eddigi szétszedés során.
Egy kis hengerfejcsavarhoz hasonlítható dolog. Szóval olyan mint egy alátétes anya, csak nincs benne menet, és le van kerekítve a sarka. (ahol a kulcsot kéne rádugni, de ez csak egy hasonlat, nyilván nem egy gyári hibás hengerfejcsavarról beszélünk) Viszont ezt a gumigyűrű dolgot kifejthetnéd, mert nem ismerős.