Az áttétel egésze számít... Nem az hogy melyiket cserélted ki, hanem hogy az arány merre változik, és leáttételezésnek mifelénk azt hívják amikor inkább a gyorsulás felé billen a mérce
ja a felső gyűrű is eltörött, vdani 666 ez nézőpont kérdése, mert hátra kevesebb fogas kell, így kisebb lánckerék, előre pedig nagyobb, több fogas, ha azt akarod hogy jobban menjen végre, de ha ezt fel áttételezésnek mondjátok, akkor legyen úgy.
hát akkor nagyon le lehet áttételezve
én mentem már mito-val is, meg rs el is, de ezek szerint amikkel én mentem azok mind szarok voltak, mert azok csak 100-105 öt mentek 3.ba és egyik sem jött még 1. ben sem gázadásra kerékre, pedig itt mindig ilyeneket írnak hogy az én mito-m így megy meg ugy, hát én hiszem ha látom, tegyél fel róla videót!
Nincs véletlenül a fórumozók közt valaki Gyöngyös környékéről, aki hétvégente járkál erre arra?
Egyedül nem olyan buli róni a kilométereket. Az Nsr amúgy sem bámészkodásra való
nsr kezdi meghálálni a törödést már 5.-ikbe 9500-nál 130at ment, úgy hogy hivatalosan 5.-ikbe csak 8000-et pörög és 105 a vége. Szerintettek mennyibe fájna megcsináltattnom fojtatlanra? Chieftec válasza érdekelne leginkább.
szüljön sünt az előző tulaj aki ilyen szutyok taiwant rakott az nsr be
De a 130 érdekes... 100 körül hihető... Max 110, áttételfüggő...
én mentem már mito-val is, meg rs el is, de ezek szerint amikkel én mentem azok mind szarok voltak, mert azok csak 100-105 öt mentek 3.ba és egyik sem jött még 1. ben sem gázadásra kerékre, pedig itt mindig ilyeneket írnak hogy az én mito-m így megy meg ugy, hát én hiszem ha látom, tegyél fel róla videót!
Nincs véletlenül a fórumozók közt valaki Gyöngyös környékéről, aki hétvégente járkál erre arra?
Egyedül nem olyan buli róni a kilométereket. Az Nsr amúgy sem bámészkodásra való
szerintem inkább vegyél bronzkefét a szénkepe helyett,
mert jobb meg tovább tart
Fuvokak: 5 ropi
Lancekerekek: 10K
Folytatlan kipuff
Legszuronel meg karbinal ha meg benntvan a szukito akkor azokat csak kiszeded.
Dobsz egy alvazszamot akkor megtom mondani,
Valamelyikőtök polírozott már műanyagot?
Szeretnék pár cuccot fényezni, de nem tudom mi módon álljak neki?
Ötleteket várok!
üdv!