Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hátsó lengőkar - 8e
segédváz - 6e
lengőkar takaró idom - 2e
hátsó féktárcsa: 3e
A marzocchi teló(fekete)+első sárvédő - 18e
showa(szürke) - 15e
az előző hsz.-ben ott vannak a képei
szétbontott elsőteló alkatrészek, 5e HUF:
Ja, meg még valami eszembe jutott, szűkebb szívócsonk.
Mielőtt nekiállsz azt azért elmondanám hogy kurvasok pénz. Főleg a CDI meg a power elektronika.
szűkítőlemez a szívótorokban, szűkítőlemez a légszűrőházban, eltérő méterű fúvókák a karbiban, szűkítőcső a kipufogóban, CDI, power vezérlő elektronika, eltérő méretű lánckerekek.
hali! leírnád nekem azt a 6-7 helyet?
Valaki tud 2003 as Nsr re arrow rendszert? Használt kéne igzából, de ha tudtok ujat azt is megköszönném.
150-155. Mar csak elektronikai folytas van benn, de mar nem cserelem ki, mert szeretnek nagyobb gepet.
chie , mennyit megy végre a géped? am nagyon szép,
NSR 6-7 helyen van folytva nagy szopas, ido es love mire mindent megcsinalsz rajta. Tudom mer en mar vegigjaccottam.
Üdv mindekinek!

Én most akarok venni egy ilyen csodálatos gépet és olyan kérdésem lenne hogy ha benne van a gépbe a gyári fojtás akkor az mit takar? Tehát arra gondolok hogy csak elektronikai fojtás van benne amit sec-perc alatt kilehet belőle szedni, vagy motorikus fojtás is van benne? Amugy egy 2001-es tipusról lenne szó!
Nagyon kérem segítsen valaki! Fontos lenne!
Van egy eladó műszerfalam körlámpásra!6000-ért adom,ugy hogy én állom a postát!Adok hozzá még műszereket tartalékba!
Nekem nem kell mert macskám van!

Hajrá
eladó egy honda nsr hátsó felni akit érdekel az írjon
(amugy semmi baja)ára 5.000 ft
nem az enyém... csak láttam és belinkeltem...
köszönöm szépen, kezd világossá válni
Bontott alkatrészei eladók
Rendszám, forgalmi, adásvételi VAN, műszaki lejárt.
Nem karambolos motor!
motorkovacs@gmail.com
ez a macskalámpás vízköre amugy de a lényeg ugyanaz a fenti betöltősapka és közte meg a hűtő közt lévő cső formálya más de az áramlás a víz utja ugyanaz
nah a piros azt mutatja ami a hengerről megy a vízpumpára mert az nemvolt berajzolva a többi meg látszik
de mindjárt rakok fel neked a vízkörröl képet vagy paintbe megcsinálom hogy érsd
és azért van akkora lyuk mert valahogy ki kellett anno önteni a hengert... ez már gyártási folyamat kérdése csak
a henger alján van egy cső meg a hengerfejen szerintem az kizárásos alapon is kettő