ha le van fojtva, úgy megy mint egy cbr ... ha nagyon levan fojtva pl. a francia országban készültek, akkor meg kb annyit megy (gyárilag), mint egy etz..
Tegnap beszéltem Suhi-val este. Azt mondja, hogy az Ő gépén gyárilag 14/36 áttétel van és nem bírta 6-ban. Lecserélte 14/38-ra, így lett használható neki a 6. seb. Ezt hogy? Nem értem a logikát. Ja és nem tudja milyen verziós a gépe (alvázszám pár hsz-szel lejjebb) és a forgalmijában 11 kW van. 140-et viszi neki, szóval akkor még reális a 15 ló (11kW)
Szóval a fojtatlan áttétele lenne gyárilag egy fojtott nsr-en? Most én ezt nem értem, ahogy Ő sem.
Ha valakinek van ötlete, írhat.
Hellósztok! Az lenne a problémám, hogy a mocim nagyon fullad (főleg 3ezerig), és nem tom mit kéne vele csinálni! Tudnátok segíteni?
Már a karbit kipucoltam, meg a benzin levegő csavart is 2-2,5 fél fordulatra állitottam!
Nálam mik ezek:
-125 F/RP-V
-gyártási év a forg. szerint 96, de itt utalás nincs rá betű módban
-akkor a régióból se tudom kivenni micsoda, mert nálam 0 van ott meg más betük.
Fura. Valaki magyarázza már el nekem, mert én analfabéta vagyok az ilyen téren.
Egyáltalán mit tudhatna?
Hellósztok! Az lenne a problémám, hogy a mocim nagyon fullad (főleg 3ezerig), és nem tom mit kéne vele csinálni! Tudnátok segíteni?
Már a karbit kipucoltam, meg a benzin levegő csavart is 2-2,5 fél fordulatra állitottam!
Tieddel csak az a gaz h kek meg nincs hozza gatya amugy lehet erdekelne.. Amugy sztem inkabb 48 a meretem mint 50, nemakarom h lebegjen rajtam. Mondjuk meg nemvolt rajtam ilyen gonc.
Szisztok! Nemrég regisztráltam az oldalon, és 125-ös nsr-t akarok venni, ha valaki tud eladót az érdekelne! Elsösorban 94-98-as évjárak körüli kellene meg rendszámos!
Álmodban maximum Én az 50-es Beriket árulom, mert kinőttem és most vagyok ~186/70.
Szóval ha neked ilyen kategória kell, az enyém a jó választás Occóó (hirdetések közt megtalálható)
Szóval a fojtatlan áttétele lenne gyárilag egy fojtott nsr-en? Most én ezt nem értem, ahogy Ő sem.
Ha valakinek van ötlete, írhat.
link
gáz, kuplung,
előre is köszi
-125 F/RP-V
-gyártási év a forg. szerint 96, de itt utalás nincs rá betű módban
-akkor a régióból se tudom kivenni micsoda, mert nálam 0 van ott meg más betük.
Fura. Valaki magyarázza már el nekem, mert én analfabéta vagyok az ilyen téren.
Egyáltalán mit tudhatna?
Mondom a számát: ZDCJC22800F021207
kivi vagyok miket olvasol ki belöle?
mi valszeg szombaton megyünk,de még nem beszéltük le
majd akkor lehet ott besz.
Szóval ha neked ilyen kategória kell, az enyém a jó választás Occóó (hirdetések közt megtalálható)