Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikellene?
nagyvas.hu ?
hy
tudnátok mondani vmi olyan weboldalt, ahol ti is szoktatok rendelni esetleg alkatrészeket?mert sehol se találok olyan alkatrészeket amik kellenének .
De nem tudod, hogy honnan lehet szerezni ilyet?
hát most ha meggondolod...ugyse max sebességgel járkálsz...városban meg inkább a gyorsulás számitana
Igen, bár sztem felesleges akkora. Gyorsulásra akarsz járni Zoltán?
most ha 14-38-at rendelek akkor kevesebb lesz a végsebessége,és jobban fog gyorsulni ugye?
Én a 14-35 mellé 120 csaposat vettem, de ki kellet venni belőle jópár szemet mire jó lett, szóval a 14-36-hoz is jónak kell lennie.
jah,és hogy milyen hosszú kéne,hány csapos?
és a folytatlannak is ez az áttétele?
O az faszabb! Folytatlan macska lampas attetele 14 36!
hellosztok!Rendelni akarok láncszettet!
Milyen láncot rendeljek,melyik a jobb,az X-es,vagy az O-s?
Milyen a gyári lánckerekek mérete?Hány fogas?
Megnézném énis a sajátomén,csak nincs itthon,és még ma megakarom rendelni a szettet!
Köszönöm a választ előre is!

Üdv
attól függ hol folyik. lehet csak a tüszelep nem zár...
Szerintem azért, mert a benzin folyékony.

Egyébként meg takarítsd ki a karbit.
Hali.
A télen nem hoztam ki a motort,de néha néha beindítottam egy kicsit,és észrevettem,hogy folyik a benzin.Ez mitől lehet?
Csősztök !
Valakinek kellett itt berúgó szerkezet NSR be, na nekem van meg ami a képen van minden eladó olcsó pénzért. Kérdezzetek ha érdekel valakit.
Eléggé olyan beütése van mint az enyémnek:
Jah és ilyen matrica van a gépemen, ilyenből kellene nekem valahonnan még! Nem tudjátok, hogy hol lehet szerezni ilyet?
Helló! Lenne egy kérdésem: Nekem még ősszel meghúzta a gyűrű a nicasilt, (A henger alján) és a kisgépbe azt mondták, hogy ez még nem vészes. Raktam bele egy új vertex dugót gyűrűvel, azóta mentem vele 400 km-t. Szerintetek ha csak egy kicsit az alja van meghúzva az nem baj? Vagy már egy kisebb meghúzás is gond?
tökéletesen megfelel szerintem az is bele
ez mekkora már :D
http://www.bigbikeshop.hu/term...
Eper illatú robogóolaj. :D A fagyisnak bistos bejön ;)
Csak mert kicsivel olcsóbb, az is bírja a 7-8 ezres fordulatot, és ugyna úgy szintetikus a viszkozitáshoz meg hasonlókhoz nem értek.
A nevében is benne van hogy robogó olaj miért tennél bele olyat?
Az nem motorba való...
Amugy szerintetek, ha Full szintetikus robogóolajt teszek a gépbe?
Nem kokszolja össze a powert? Mennyivel gyengébb a robogóolaj a a többi váltós 2t motorba valónál?
JAh, értem
Van cimcony topik is:)
A bearingshopban 700ft-ért kettőt veszel.