Kb 1 éve mondtam Robinak, hogy zsépen másolgasson le bevált tuningcsöveket.
Ja, hogy ez nem annyira törvényes?
Szarok rá, nem kellene a kereskedőknek 100% haszonnal dolgozni...
(meg lehet nézni mennyibe kerül pl egy dugó itthon, és mennyi külföldön)
Szóval, ha betámadjátok, egy lemért cuccal, amit valahogy oda is tud igazítani egy motorhoz, akkor simán legyárt bár mit.
jah hát igen... nem a tervezéssel van a gond ha valakit igazán érdekel pár nap alatt megtudja a tuning rezok pl arrow gianelli pontos méreteit... még az anyag ár se vészes ha úgy nézzük nagyságrendekkel olcsóbb mintha a "gyárit" veszi... a kivitelezés a kulcsszó, olyan gépekkel és szakértelemmel megcsinálni hogy utána nem csak használható de esztétikus is legyen de mint mutattad vannak azért akik ezzel foglalkoznak szerencsére...
Természetesen az e-bay-en. Tegnap beszéltem a Zolival msn-en, és szóbajött a sport auspuff, mondom hogy mennyire megbántam hogy nem vettem meg amikor ugyanilyet rektak fel akciósan, erre este megint felerült egy.... Szted mennyit gondolkodtam rajta? Jövőhéten itt is lesz aztán egész nap azt fogom hallgatni hogy hogyan duruzsol
Hali!
Körlámpáshoz való! Hát nem tudom hogy jó-e bele!De szerintem igen!Hát te mennyit gondoltál érte?!Meg tudunk egyezni!Hívj fel és megbeszéljük! Tel:06/70-772-1576
Nyilván el fogom kérni, ki nem dobhatják azt hiszem, hogy az törvénybe ütközne. vagy nem tudom. A lényeg, hogy megbeszéltem velük, hogyha hengert is kérem vissza, szal ha ezek után a powert kidobták, azt nem fogom annyiban hagyni..
fece milyenhez való az elektronika? am asszem a körlámpásé is jó, mert sztem a vezérlése a powernek meg a motor uaz, és mennyiért adod? nekem van am tönkre menve a powerem.
esetleg msn ed van , ha nincs itt is kifejthetem a témát
Ja, hogy ez nem annyira törvényes?
Szarok rá, nem kellene a kereskedőknek 100% haszonnal dolgozni...
(meg lehet nézni mennyibe kerül pl egy dugó itthon, és mennyi külföldön)
Szóval, ha betámadjátok, egy lemért cuccal, amit valahogy oda is tud igazítani egy motorhoz, akkor simán legyárt bár mit.
http://kep.tar.hu/vrezo/506017...
Attisrace 25 ésr csinál kifogástalan minőségű cuccot rs re.
Körlámpáshoz való! Hát nem tudom hogy jó-e bele!De szerintem igen!Hát te mennyit gondoltál érte?!Meg tudunk egyezni!Hívj fel és megbeszéljük! Tel:06/70-772-1576