Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen...arrow rendszereket arany áron vesztegetik. Szerencsére nekem sikerült jól beszereznem. Viszont a giannelli-k is elég jók és olcsóbb is.
én tudok neked segíteni. alkatrészem is van hozzá
esetleg msn ed van , ha nincs itt is kifejthetem a témát
Kifúrod a zönindítót, felheggeszted a tengejére a berugót és kész is:)
seguteni tud valaki honda nsr125-volna szo. őninditos motort meg lehet e csinálni berugo karosra-ha ért valaki hozá mikéne hozá hogy az legyen
má mé ne lenne törvényes? ha rak rá egy arrow matricát és ugy árulja hogy az arrow akkor az, bár senkit se izgatna
simsonra kéne, minden másra már megvan.
Nemtudom a robogócső mennyi, az awi hegesztett, lakkozott cső simsonra 25, szerintem más motorra sem sokkal több.
Na közben megtaláltam az oldalon. Mennyit kóstál egy ilyen cső?
Hát ez kurvaszép. Lehet ilyet csináltatni simó-ra is?
Kb 1 éve mondtam Robinak, hogy zsépen másolgasson le bevált tuningcsöveket.
Ja, hogy ez nem annyira törvényes?
Szarok rá, nem kellene a kereskedőknek 100% haszonnal dolgozni...
(meg lehet nézni mennyibe kerül pl egy dugó itthon, és mennyi külföldön)
Szóval, ha betámadjátok, egy lemért cuccal, amit valahogy oda is tud igazítani egy motorhoz, akkor simán legyárt bár mit.
jah hát igen... nem a tervezéssel van a gond ha valakit igazán érdekel pár nap alatt megtudja a tuning rezok pl arrow gianelli pontos méreteit... még az anyag ár se vészes ha úgy nézzük nagyságrendekkel olcsóbb mintha a "gyárit" veszi... a kivitelezés a kulcsszó, olyan gépekkel és szakértelemmel megcsinálni hogy utána nem csak használható de esztétikus is legyen de mint mutattad vannak azért akik ezzel foglalkoznak szerencsére...
Asszem az iylenre mondják, hogy "tök gyári" pedig a gyárakban sem félistenek hanem emberek dolgoznak, oylanok pl mint Robi:)
Ezt például Varga Robi (simson klub) csinálja:
http://kep.tar.hu/vrezo/506017...
Na jókor tudok meg ilyeneket.
Sokan csinálnak kiput, némelyik még szép is, kb fele annyiért mint a "tuning" csövek.
Attisrace 25 ésr csinál kifogástalan minőségű cuccot rs re.
basszus az arrow-ok milyen árban vannak... a jolly-ról meg ne is beszéljünk
Természetesen az e-bay-en. Tegnap beszéltem a Zolival msn-en, és szóbajött a sport auspuff, mondom hogy mennyire megbántam hogy nem vettem meg amikor ugyanilyet rektak fel akciósan, erre este megint felerült egy.... Szted mennyit gondolkodtam rajta? Jövőhéten itt is lesz aztán egész nap azt fogom hallgatni hogy hogyan duruzsol
Hali!
Körlámpáshoz való! Hát nem tudom hogy jó-e bele!De szerintem igen!Hát te mennyit gondoltál érte?!Meg tudunk egyezni!Hívj fel és megbeszéljük! Tel:06/70-772-1576
Szép. Hol találtad? Hétvégén, ha jó lesz az idő, motorozooooooook! Már csak a hűtőt kell lefednem...
karakter ez az amiről beszéltünk, megint feltettek egyet, kb 1 mp alatt lecsaptam rá...
Na ezt nézzétek mit vetem...
egyébként nekem is pont ez volt a legelső gondolatom
Nyilván el fogom kérni, ki nem dobhatják azt hiszem, hogy az törvénybe ütközne. vagy nem tudom. A lényeg, hogy megbeszéltem velük, hogyha hengert is kérem vissza, szal ha ezek után a powert kidobták, azt nem fogom annyiban hagyni..
fece milyenhez való az elektronika? am asszem a körlámpásé is jó, mert sztem a vezérlése a powernek meg a motor uaz, és mennyiért adod? nekem van am tönkre menve a powerem.
gondolom alap hogy elkéred a "berohadt" alkatrészt... ha meg azt mondják, hogy kidobták hát egyértelmű...