emzoli hát úgy gondolom félre nem vezettem mert igazságot írtam le és szerintem a szándék számít de úgy látom te se nagyon vágod mert nem tudtál mit írni! De köszi akkor legközelebb csak teljes információt írok be! Nem tud valaki szerezni nekem nsr hez au oldalán lévő rácsot?
Magara a power nyelvekre gondolsz vagy az elektronikara?
Ha nincsenek benn a power nyelvek akkor alul nyomatekszegeny a moci kb 7000 ig, de folotte ugyanugy megy mintha lenne benn.
Ha bennvan a power nyelv csak rossz az elektronika akkor attol fuggonen, milyen allasban van ugy fog menni a moci.
Ha zarva van akkor alul ugyanugy viselkedik mint powerrel csak 7000 folott lesz gyengebb.
Ha nyitva van akkor alul gyengebb lesz 7000 tol ugyanaz.
Hello nem tud valaki NSR re(92) jó állapotú hengert.Nagy szükségem lenne rá!Sajnos eltört a gyűrűm és meghúzta a nikacilt,amúgy gondolom drágábban jönnék ki ha újra nikaciloztatnám.Nem igazán találtam még a neten ezért is írtam a nektek.Ha tud valaki szóljon.
Ha" nem vagy szakértő" akkor minek írsz be hogyismondjam, hogy ne legyen sértő... fél infókat?
Ha tudod írd be, hanem tudod ne írdbe,mert félrevezeted a kollégát.
hát a power szelep az annyit tesz hogy a toroknál van egy lemez és ahogy húzod a gázt elvileg 7 ezernél azt a lemezt elhúzza és több levegő áramlik ki a kipuffon és ezért jobban pörög szerintem jobban is eszik! valami iylesmi de nem vok szakértő Nem tom hogy lóerőben mi változik de amikor kapcsol a power akkor nagyon megugrik!
Hy all! Visszaolvastam egy kicsit mert már rég jártam erre volt szó a power szelepről! Miben mutatkozik meg az ha nincs benne a power? Hogy befolyásolja ez a menetteljesítményt? Vagy a fogyasztást? Mi fog megváltozni ha nincs ez benne?
Sziasztok, valaki legyen szíves megmondani, hogy az NSR 125 ös hány lóerő körül mozog, mert most szeretnék venni egyet és van egy yamaha tdr 125 ösöm és nem tom h melyik az erősebb!
Hello van egy olyan problémám hogy az önindítómnak elég erős hangja van ez lehet attol hogy beázott vagy más ? Ha kitisztítom az segít rajta vagy csak egy ujj ? ha valaki tud segíteni megköszönöm !
további jó estét
Sziasztok
Hát srácok ma elvitték az NSR-em úgyhogy mostmár maximum a szivembe tartozok ide . Nagyon rossz volt látni ahogy más ül rajta és viszi el ( de sajna muszáj volt )
Ha nincsenek benn a power nyelvek akkor alul nyomatekszegeny a moci kb 7000 ig, de folotte ugyanugy megy mintha lenne benn.
Ha bennvan a power nyelv csak rossz az elektronika akkor attol fuggonen, milyen allasban van ugy fog menni a moci.
Ha zarva van akkor alul ugyanugy viselkedik mint powerrel csak 7000 folott lesz gyengebb.
Ha nyitva van akkor alul gyengebb lesz 7000 tol ugyanaz.
Ha tudod írd be, hanem tudod ne írdbe,mert félrevezeted a kollégát.
Nincs vkinek egy jó kis nsr-je viszonylag jó áron!?(300 e)
(elnézést:)
A folytott NSR 15 ló, a folytatlan 30.
Előre is köszi
Tisztelettel: ÁdámX
Nekem van gyujtás elektronikám!Ha érdekel akkor hívj fel! Tel: 06/70-772-1576 Köszi!
email: gabee1204@freemail.hu
msn: ugyan az
Én abonyi vagyok!Kb 17 km innen Cegléd!Mond mi a gond!
további jó estét
Hát srácok ma elvitték az NSR-em úgyhogy mostmár maximum a szivembe tartozok ide . Nagyon rossz volt látni ahogy más ül rajta és viszi el ( de sajna muszáj volt )