Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Vki nem tud kipuf rendszert nsrhez, aminek normális krómozott vége van? Előre is kössz.
Én Abonyban lakom.Ceglédtől kb 15km-re.
Jaja, középen megy végig egy műanyagbilincs.

Most értem haza motorozásból (70km-t mentem). Kegyetlen jó volt
Gyorsultam véletlenül egy olyat, hogy már szégyelltem magam, úgy ordított a motor 9,5 fordulat fölött végig csúsztatva a kuplung

Az indítás se volt egyszerű...mivel az én akksim és k.o, ezért tolni kellett....tologattam, már elfáradtam...segített apa. Utána jutott eszembe a benzincsap, amit mindig elzárok, ha hosszabb szünet következik. Szóval benzincsap nyit, két méter tolás és már indult is.

Na most hirtelen ennyi jutott az eszembe.
jó hülye vagyok 21 ker felvettelek msn-re majd elmondok mindent!(just)
Neked mivan mindig a mociddal? Akarmikor benezek te mindig szerelsz rajt vmit!
nah az már jó Just 78 km mert hol laksz?
Én is mennék, ha lenne mivel...
Nagyon szép lett a porvédő. Hogy van felfogatva? Műanyagbilincsel? Nemsokára én is tudok képeket produkálni.
tőlem 78 km re vagy...
sziasztok! Olyan embereket keresek akik cegléd közelében vagy 100 km es körzetben lakik, és nsr-e van! Majd elmondom miért!
én is feltöltöttem 2-3 hete az aksit tegnap beleraktam. hát teljesen lemerült betolni nem lehetett, ráraktam egy másik aksit 3.-ik inditásra indult
Csaoo

Kifingott az akksi az NSR mbe. Yuasa t neztem, hogy tobb helyen is ajanlgatjak ugyhogy veszek bele egy olyat. Neten tudtok valami fless helyet ahonnan olcson be lehetne szerezni?
én is belenyomtam délelőtt egy 20-at
megoldódott, én voltam szerencsétlen, nem volt betéve a hátsó izzó
Vééégre, az év első 4 km-re:D király idő van, whááá mingyá kiugrok a bőrömből
Gyönyörű idő van nálunk, megyek is motorozni
Gondoltam már megmutatom neked a porvédőt és a rögzítőt
(...igen, az egész hűtő le van fedve)
mindkettő? mert ha csak az egyik a másik akkor kiégett... amugy meg valami érintkezési problem lehet
hello keresek nsr 125-öt évjárat nemszámít lehet ütött kopott-is és olcsó legyen ha valaki ugy gondolja hogy az övé ijesmi állapotban van az irjon az ordog93@citromail.hu -ra kössz hello ((totálkáros nem érdekel))
Hali!
Segítségre lenne szükségem,
a jobb oldali indexem tökéletesen működik, viszönt a bal oldali egyfolytában világít, nem kapcsol le a relé csak egyet kattan!
Valakinek vmi ötlet? zárlat esetleg?
Nem mentek vele, csak összerakták(rosszul:)
Egészen pontosan ? az:
auspuff
élvezet lehetett vele közlekedni
stephan 01 mennyibe fájt a gianelli rendszer?

MIVAN NEMÉRDEKEL?
Volt már nálam olyan simson s50 blokk, ami forgatta a berugótengelyt erősen:)
vagy le a gyújtásoldali deklit és fixen ráhegeszteni egy berúgókart... csak arra kell vigyázni nehogy menetközben szétverje a bokáját