Most értem haza motorozásból (70km-t mentem). Kegyetlen jó volt
Gyorsultam véletlenül egy olyat, hogy már szégyelltem magam, úgy ordított a motor 9,5 fordulat fölött végig csúsztatva a kuplung
Az indítás se volt egyszerű...mivel az én akksim és k.o, ezért tolni kellett....tologattam, már elfáradtam...segített apa. Utána jutott eszembe a benzincsap, amit mindig elzárok, ha hosszabb szünet következik. Szóval benzincsap nyit, két méter tolás és már indult is.
Kifingott az akksi az NSR mbe. Yuasa t neztem, hogy tobb helyen is ajanlgatjak ugyhogy veszek bele egy olyat. Neten tudtok valami fless helyet ahonnan olcson be lehetne szerezni?
hello keresek nsr 125-öt évjárat nemszámít lehet ütött kopott-is és olcsó legyen ha valaki ugy gondolja hogy az övé ijesmi állapotban van az irjon az ordog93@citromail.hu -ra kössz hello ((totálkáros nem érdekel))
Hali!
Segítségre lenne szükségem,
a jobb oldali indexem tökéletesen működik, viszönt a bal oldali egyfolytában világít, nem kapcsol le a relé csak egyet kattan!
Valakinek vmi ötlet? zárlat esetleg?
Most értem haza motorozásból (70km-t mentem). Kegyetlen jó volt
Gyorsultam véletlenül egy olyat, hogy már szégyelltem magam, úgy ordított a motor 9,5 fordulat fölött végig csúsztatva a kuplung
Az indítás se volt egyszerű...mivel az én akksim és k.o, ezért tolni kellett....tologattam, már elfáradtam...segített apa. Utána jutott eszembe a benzincsap, amit mindig elzárok, ha hosszabb szünet következik. Szóval benzincsap nyit, két méter tolás és már indult is.
Na most hirtelen ennyi jutott az eszembe.
Nagyon szép lett a porvédő. Hogy van felfogatva? Műanyagbilincsel? Nemsokára én is tudok képeket produkálni.
Kifingott az akksi az NSR mbe. Yuasa t neztem, hogy tobb helyen is ajanlgatjak ugyhogy veszek bele egy olyat. Neten tudtok valami fless helyet ahonnan olcson be lehetne szerezni?
Vééégre, az év első 4 km-re:D király idő van, whááá mingyá kiugrok a bőrömből
Gondoltam már megmutatom neked a porvédőt és a rögzítőt
(...igen, az egész hűtő le van fedve)
Segítségre lenne szükségem,
a jobb oldali indexem tökéletesen működik, viszönt a bal oldali egyfolytában világít, nem kapcsol le a relé csak egyet kattan!
Valakinek vmi ötlet? zárlat esetleg?
auspuff
MIVAN NEMÉRDEKEL?