Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek az évjáratok menyire megbízhatók? A rendőr mennyire kötözködne ha ilyen rendszáma van? A tiéd milyen évjárat?
köszi a válaszod
Elvileg 32 ló. Elvileg 28 ló körül lehetett 1990-ben. Szóval elvileg örülj ha egy kopott dugóval van 25 ló. Hivatalosan pedig nem vezethetnéd a motort, mert A1 az 125 ccm-ig vagy 11kW-ig terjed, ami 15 ló..elvileg. De ez ne tartson vissza, az nsr-ek felének rendszáma sincs és amelyiknek van, az meg 28 lóerő körül mozog. Én is így vezetem...ezt csak így zárójelesen.
sziasztok. ez egy 1990-es évjáratú Honda NSR 125 F. Elvileg 32 Le. Még többet nem tudok nagyon írni mert még nem néztem meg, éppen ezért kérnék segítséget hogy milyet ne vegyek meg semmiképpen. Ha a forgalmiba 32Le van irva azt vezethetem A1-es jogsival?A válaszokat köszönöm ha tudtok még valamit irjatok
Szokták még emlegetni hogy a telószimering előszeretettel megy tönkre, bár nálam még nem jelentkezett. Ha nagyon el van hanyagolva, semmiképpen ne vedd meg, csak szívás lesz vele. Utazóba 100-110 még kényelmesnek mondható, fogyasztás 4-5-6 liter attól függően hogy hogyan használod. Meg még arra figyelj, hogy a macskalámpás típust '93-és '03 között gyártottaák, akárki mást állít az hazudik, láttam pé körlámpást meghítdetve 1996-os gyártási évvel. persze...
Valami konkrétumot írhattál volna, mert így nehéz válaszolni. Ezért se halmoztak el eddig téged.....na mindegy.
Évjárat? Rengeteg van. Verzió? Ettől is függ. Egy jobb állapotú nsr mehet 150-160-at (óra szerint) Az, hogy neked hogy megy, az is sok dologtól függ. Áttétel, lánc állapota, DUGÓ állapota, időjárás, évjárat, stb.
Mire kell figyelni? No motorfék! Típushibának szerintem a termosztát mondható, de az nagyon egyszerűen orvosolható. Valamit írj mert ez így kissé nehéz így.
Sziasztok most szeretnék venni egy Honda NSR 125 F-et. Tudna valaki segíteni hogy mire kell figyelni ezeknél a motoroknál? Hogy mennek ezek a motorok. Mennyi lehet kb. a végsebességük?A segítséget előre is kössz
ezek egybe részesek:D
nincs ilyen fajta kétrészes vanucci
Jah neztem de ez meg egybereszes h *******na meg!
http://www.vatera.hu/vanucci_4...

akkor ebből próbálj alkudni
En 180/62 korul vagyok..
én 58-ast vettem és kb +15kg és tapad
181cm/88kg vagyok.
Helló! Nekem végdobra, az első sárvédőre, lenne szükségem! Vegyél fel Msnre:oly900@citromail.hu
Sziasztok most szeretnék venni egy Honda NSR 125 F-et. Tudna valaki segíteni hogy mire kell figyelni ezeknél a motoroknál? Hogy mennek ezek a motorok. Mennyi lehet kb. a végsebességük?A segítséget előre is kössz
Az kellene nekem csak amibe a kilometer spiral megy. Az kulon van a kerektol..
Nem egészen, de majdnem. De ahogy leírtam, nem szedek szét semmit, minden csak úgy eladó ahogy le volt írva. Nemtom melyik része kell pontosan, de van hozzá pár cucc külön is.
Hm, kerekkel egyutt?! Ez kb olyan volt mintha a karbit akartam volna megvenni de csak a muszerfallal egyutt elado. Mind1 azert kosz!
Én voltam, megvan még, de csak kerékkel együtt eladó.
Valaki felsorolt itt kb fel oldalny alkatreszt, nemtudom kivolt de ha esetleg lenne elado km ora meghajtoja akkor vevo lennek ra!
Huhh kosz az infot jo arc vagy! De sajna ez nagy ram, olyan 46-48 koruli kellene..
ha jól emlékszem te kerestél vanucci bőrruhát
itt van 40ezerért
http://www.vatera.hu/vanucci_b...
Szevasztok!
NSR125F alkatrésznek eladó, kompletten 35 ezer! Ami nincs: henger, önindító, kipufogó,első teleszkópok, hátsó rugós tag, kormánycsutkák, gyujtáselektronika! Minden más meg van! Alkatrészenként is eladó!Kicsi pénzért!
Tel:06/70/772-1576
szevasztok, segítség kéne:
tegnap sötétben észre vettem hogy ha alapjáraton jár a motor, vagy nem jár, de a gyújtás rajta van, a fényszóró és a visszajelzők halványan világítanak, viszont ha be indítom és gázt adok ahogy nő a fordulat, úgy egyre erősebbek lesznek a fények. ezt régebben nem csinálta. össze függésben lehet azzal hogy a powerem se működik?
a power behúzó motorja nem kap elég áramot, ezért nem nyit.
én ezek után a feszültség szabályzóra tippelek hogy ki ment.
szerintetek a tünetek alapján mi a gond?
jah az akksi val nincsen baj, azzal sokáig lehet indítózni, és pörget is normálisan.
Szomogoggyál fel emesére
Elvileg ez alapján kéne valahogy beállítani az úszót, nem?
De hogyan? nem értem az ábrát.