Ez logikusabbank tűnik mint az összesküvés-elméletek. Szerintem meg nem baszták el, csak azt mondták, hogy nem kell munkadíjat fizetnem, de valami pénzt mégis akarnak.
Igen, bevittek egy másik nsr -t, ráadásul pont power hibával, de annak az elektronikájával volt a baj, és még aznap ki is hozta a srác (amúgy a barátom), és nem csináltatta meg.
Barátom szerint jól dolgoznak. Meg igazából annyira nem lassúak, amiatt van bent asszem 5. hónapja, mert nem találtak alkatrészt. Kedden bevittem nekik a dolgokat, és azt mondták telefonon, hogy ma vagy holnapra kész lesz.
ott KELL maradnia ? te tod... nem akarok okoskodni meg beleszólni semmi közöm hozzá, csak halkan megjegyzem akármilyen baja is volt nem hiszem hogy egy ilyen "szerviz" (az ilyet nem nevezném annak dolgoztam igazi szerívben tudom milyen) frankón dolgozna, elképzelhető hogy olyan silány munkát végez hogy két hét múlva szétesik alattad a gép...
Hai. Újabb kérdés : Össze lehet a power bármelyik alkatrésze annyira rohadva, hogy nem lehet szétszedni, ezért új alkatrész kell?
Ugyanis a legjobb barátaim tegnap azzal álltak elő, hogy valami össze volt rohadva, ezért nem tudták kiszedni, ezért új kell.(4000 forintos alkatrész, asszem power rudat mondtak)
msn-en csak este tudok lenni, de ha megírod e-mail-ben, vagy ha megadod a számod felhívlak aztán megdumálhatjuk előbb is.
itt a számom:
pannon-38öt-huszon141
írd meg sms-ben a számod aztán visszahívlak.
Hello srácok keresek 120/70 - 18 vagy 120/80 - 18 hátsó gumit szaboadam125@citromail.hu ezen a címen bármikor elértek az allig használt is jó előre köszi mindenkinek !
Eladó egy NSR!
1993-as évjárat. Polini henger. Movistar fényezéssel. Fém fékcsővel. Nagyon szép és tökéletes állapotban van motorikusan is. Adok hozzá egy másikat is alkatrésznek.
Ár.: 230eFT
Szevasztok!
NSR125F alkatrésznek eladó, kompletten 35 ezer! Ami nincs: henger, önindító, kipufogó,első teleszkópok, hátsó rugós tag, kormánycsutkák! Minden más meg van! Filléres áron eladók!Csak vigyétek! Én is meg ti is jól járjatok!
Tel:06/70/772-1576
Üdv srácok!
Nincs Komárom környéki köztetek?
Ha van akkor lécci vegyen fel msn-re, mert a tavasszal rendeznék egy elég nagy csoportos csapatást itt a környéken!
Köszi!
Szevasztok!
ha van valaki akinek van komplett power elektronikája motorral együtt azéval kéne kipróbálni ha úgy jó akkor egyértelmű... de mint bármilyen problémát pláne elektronikai jellegűt nem lehet távolról diagnosztizálni.
az enyém már ki is jött, a tieddel viszont jol haladnak matyi. de az enyémmel nem tudtak mit csinálni. mindjárt fogom a köcsög motorom és kidobom a kukába. :@ nemtud valaki valami okosat mondani h mi a motorom baja? vmi elektronikai gond lesz, a power behúzó motorja csak 7,3 Volt-ot kap, így a powerem nem nyit. tud valaki vmi okosat mondani?
Legalább az is új lesz benne.
(vagy nem:)
Ugyanis a legjobb barátaim tegnap azzal álltak elő, hogy valami össze volt rohadva, ezért nem tudták kiszedni, ezért új kell.(4000 forintos alkatrész, asszem power rudat mondtak)
itt a számom:
pannon-38öt-huszon141
írd meg sms-ben a számod aztán visszahívlak.
Várom a választ!
1993-as évjárat. Polini henger. Movistar fényezéssel. Fém fékcsővel. Nagyon szép és tökéletes állapotban van motorikusan is. Adok hozzá egy másikat is alkatrésznek.
Ár.: 230eFT
nsr
NSR125F alkatrésznek eladó, kompletten 35 ezer! Ami nincs: henger, önindító, kipufogó,első teleszkópok, hátsó rugós tag, kormánycsutkák! Minden más meg van! Filléres áron eladók!Csak vigyétek! Én is meg ti is jól járjatok!
Tel:06/70/772-1576
Nincs Komárom környéki köztetek?
Ha van akkor lécci vegyen fel msn-re, mert a tavasszal rendeznék egy elég nagy csoportos csapatást itt a környéken!
Köszi!
Szevasztok!