Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Lassan szeretném kihozni a motort a garázsból.Telente heti egyszer kb beindítottam.Indulás előtt mit érdemes átnéznem a motoron?
Van benne a belső seeger gyűrű, ha azt kiveszed, szétjön az egész. Remélem egyre gondolunk.
sziasztok!
egy picit bajban vagyok, mert nekiálltam felújítani az nsr emben (250) az elsőtelókat, de meg kellett állnom néhány akadály miatt :
nemnagyon tudom hogy hogyan jön ki a becsúszó az alsó részből, szóval ha valakinek van ilyen jellegű rajza, 5lete, tapasztalata, akkor kérem szóljon!
üdv
mitoo
Hello
Nem adod el a mociról a kipufogót ?
Hello Eladnám 1 Honda nsr-emet 125 ccm 50 es papirokkal 100 000 FT de kocsi is csere is érdkel arra 100 000 ezret rá is fizetek ha olyan
Amugy Pomázon van (Bp mellet). Tel: 06-30-438-6050 vagy 06-20-380-9331
csáó.keresek 125ös,rendszámos,lehetőleg 93-nál fiatalabb motort,normál állapotban 200-230e ft körül.
Nah ezt kéne megszakérteni? Nem olyan vészes ha nincs meg a darabja akkor se... házilag is meg lehetne csinálni elég pofásra szerintem
Sztem simán megcsinálja, kb 3-4 e Ft-ért.
emilt kösz
benzinszintjelzőt csinálja

és stephan itt a kép
naszal... ittvok... akkor a a benzinszintjelzővel miújság? jah a müanyagos email címe megy a te emailodra
hát ne is mond van mit takarítani róla nyáron
Már ér lenne szar, tulképpen neked kell hogy teccen nem?
A kienk meg nem tetszik, az mehet nyáron muslicátvakargatni az idomról:)
Jó észrevétel . Akkor szar ... ?
Sárga.
:)
Sziasztok , unalmamban "alkottam" pár képet az NSR-ről mondjatok róla vélemyént pls ! Ha szar let azt is mondjátok meg nyugodtan
(ja az oldalnézetes még nincs kész ,csak nemtom mitcsináljak még vele )
Na tegnap lejárt a hengerszett amit mondtam. 152 lett a vége, a végén úgy voltam hogy már hagyom hasznot nem lehetett volna belőle csinálni, inkább átengedtem a másik licitálónak. 55-ből meglett volna postával. Ezt meg kellett volna várnod, elkapkodtad a hengervásárlást, ahhoz ráadásul volt minden, csak a power alkatrészek hiányoztak. Tegnap hihetetlenül ment a net, de aztán az utolsó pillanatban nem nyomtam rá a 153-at, pedig esélye se lett volna a másik félnek.
Én is elmosolyodtam azon amit mondtak neki, nekem egyre jobban úgy jön le hogy a lehető legjobban le akarják húzni.
Alacsonynak nem mondanám magam, csizmában majdnem 190 cm vagyok. Nekem is volt ismerősömnek, aki elég alacsony, de nem volt vele problémája.
ja am körlámpás nsr alkatrészekröl van szó
hali, holnap megyek a szolnoki börzére, akinek kell valami most szóljon, mert akkor elviszem
Az jó verda De csak ha nem vagy alacsony emberke... kisméretű haveromnak volt, és alig ért le róla a lába szegénynek...
Kb most mondm neked negyedszer, hogy át fognak verni, és hozd el a motort, ahogy van.
Ez a "nehéz a dugattyú és szar is" duma, már előrevetítíti egy "mi nem tehetünk róla, megmondtuki, hogy szar a dugattyú" szöveg lehetőségét, amit akkor fognak elmondani, amikor valamiért garanciális igénynel fogsz fellépni a szerelést illetően.

Aki kicsit rutinisabb, az jól ismeri az iylen falmelléki szövegeket, mindnek uygan az a célja, a kuncsaft átbaszása.
Te figy, lécci te is mond már ennek a fiúnak, hogy felejtese el azt a nagytudású szerelőt, én nem tudtam sírjak e vagy nevessek.
Én annyit fizettem áfával, nemtom miért lehetett. Gondolom a Tiéd is Belgiumból jött a Honda Logisztikai Központ-ból.
Áfa nélkül nekem is egy 10essel olcsóbb lett volna...
Amúgy nem tudom miért van ez. Gondolom árfolyam változás esetleg
Honda Szallerbecknél rendeltem az alkatrészeket (üllői út 812)