Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reszeléket keress!
A vizet ne a földre önsed, hanem fogd fel valami edényben,, amiből a leülepedés után a legaljára kiülő zaccot ki lehet szedni.
Meg kell vizsgálni mi darálódott le benne.
a- A . még a blokkot sem tudom kiszedni, ott tartok. a leghtsó csavar olyan hülye helyen van, hogy nem férek hozzá semmivel. reggel óta azzal baszakodok. amúgy a felső tűgörgőscsapágy, ahogy MSN en is írtam jónak tűnik, bár nem tudom pontosan mit kell rajta nézni.
Éppen most készültem lemenni megint, bár hiába, mert úgysem tudok most mit csinálni vele
Na meséjjed, kiöntötted a vizet a karterból?
kompresszort, és olajat neki!
(péntek, szombat, vasárnap)
na de akkor hogy fujom be láncspray-vel?MEg ugy össze van állva az egész
Na milegyen leszedjem vagy ne?
Ne szedd le róla, jó az úgy ahogy van.
brigéciol mindenre jó,viszont azt nem tudom h le kell-e feltétlenül szedni
Na hali!
Rendeltem láncot,lánckerekeket,meg is jött meg minden!Csak a láncra van vmi kenve!Mintha libazsírral kenték volna le!Gondolom azért,hogy ne oxidálódjon a raktárban!Mivel tudnám leszedni róla?Benzin?
egyenlőre, külömben, folytás, vizipisztoj, túróferi.
Szokásos még:
Esső, pappir, nállad, töllem.
Te tudod.

(szvsz egy 30lovas géppel kezdeni nem egy nagy durranás, ha valaki nem retard.)
Hát na, de van aki A1-el kezd, olyannak pl. sztem bőven ellég..
Több vevőt ijeszt el, hogy fojtva van a motorod. Aki ilyen motort akar venni, az bizonyára az ereje miatt venné meg.
Szóval ha rám hallgatsz 50-et ráköltesz és remélhetőleg visszahozza az árát! Bár nagyon pang a piac...
600 én 450ért árulom, de senki olyan, aki eljönne megnézzné vagy valami ... e-mailbe írogatnak, de nem nagyon van komoly vevő 450ből úgyse engedek már, inkább ráköltök 50-et, kiszedem a folytásokat oszt lesz egy fasza mocim, nem mintha most se lenne jó, de azzért a 90 utazó kevés
jaja énis így kezdtem
jappán? ezt nem is tudtam

énis förtelmesen írtam aztán egyre többen b*szogattak, és így lett a firefox helyesírás elemző progi telepítve
hát 4 körül biztos van,talán 4100
Én ha az egyik szó helyesírásában nem vagyok biztos, egyszerűen csak beütöm a google ba, aztán az úgyis kijavítja, ha baj van vele...
Szándékosan szoktam iylenkor hibákat elhelyezni, hogy érzékelhető legyen, hogy vicc.
Mellesleg az én hejes sírásóm szörnyű, de ami neten tud lenni...

" tengej, olaly, szabájzó, persej, műhej, heggeszt, jappán stb" és ezek csak a gyakoribbak.
és mennyi az agip literje?
akkor már csak mert ugye

ilyen,olyan, miylen, csak, merugye magyarországon vagyunk, vagy mi.
agip speed 2t.az egyik legjobb(és drágább )
hali! ki mijen 2-t olajat használ?