helloka!olvasgatom a forumot rendszeresen,mégha nem is irok...láttam hogy nagyon kéne egy henger...ami azt illeti nekem van egy!Aszem kell bele egy-két tőcsavar,de azt tudsz bele csináltatni,meg még használható állapotban is van!Esetleg,ha nem találsz semmit,akkor itt lesz ez!Szolj ha érdekel!
Na most viszont megyek, holnap meg telefonálok ide-oda össze vissza. Köszönök szépen mindennemű segítséget, remélem holnap találok hengert. Először szalont hívok, aztán Ároston Ivánt, aztán a kedvenc szervizeseimet. ;) xD
Üdv.
Nem hiszem, hogy a te hibád lenne, ilyen sűrű licitálás mellett, egyrészt szerencse, másrésztrészt "ping" (késleltetés a szerver felé) kérdése. Én is frissítgettem az oldalt, és nem volt olyan frissítési időszak, amikor ne változott volna a cucc. Ez van. Az on-line aukció már csak ilyen. De én már nem félek, mert leszarom hogy, de jövő hét után kész lesz a motorom. Ha kell, hajtogatok rá hengert...
Hát érdekelne, csak most megint 5 napot várni. Már azt sem tudom, hogy hány kereke van egy motornak, olyan régen ültem rajta.
Holnap felhívom az egyik szalont, beszélek velük, azt' ha ők sem tudnak semmit, akkor lehet, hogy megint várakozás lesz a vége. De ha kell, szólni fogok, és köszönöm, hogy segítesz!
Nekem kellet otthagynom előleget, de ez érthető is mert ha esetleg meggondoltam volna magam(ez csak feltételezés persze) akkor vettek volna maguknak egy felesleges hengert.
link