Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az az euró árfolyamától függ, de nemhiszem hogy 5-nél több lenne. Ekkora csomagnál sztem max 20 EUR lesz a posta.
15 ig felmehet az aukció, jah és másfél óra múlva jár le, majd figyeljük! remélem ez meglesz a pósta nem több 5ezernél igaz?
kár hogy ilyen nehéz ügy ez a henger téma. nemtom mit csináljak
hello,
volt hengerem, de amikor felszabadult az az egy felesleges is, kb 1 nap alatt elkelt.
15000+posta? vagy posta nélkül?
Nem jó helyen kerested
robogohaz.hu
hát nem tudom, zichyben nem találtak hozzá egyik helyen sem, végül esztergáltattunk egyet.
Baromira meg volnék lepődve, ha nem volna jó az nsr henz valamelyik honda robogó lehúzója, azokból meg sok van, ergó lehúzó is van hozzá.
150-be eladó egy gyönyörűszép duplakereklámpás nsr.
http://www.expressz.hu/auto/mo...
De ne várj sokat tőlem! xD
adatlapom.
őő megtudnád adni az msn címed? lnenne egy pár kérdésem ezzel ahengerrel kapcsolatosan.
valami 57ezerről hablatyoltak telefonon. szóval kb annyiért. (külföldi oldal, és az árfolyam változik. A lényeg, hogy 188,5 euró.
just mennyiér szerzed be a hengert?
Hát pedig a henger oldala fontosabb, mint a dugó. Remélem rá fog menni az ócskavasamra...
és mennyi lenne
Hello. Ilyen kell, és ilyent is tudok most jelenleg. Szalonból, nagyon drágán. Én sem venném meg, ha nem lenne már nagyon elegem az egész marhaságból. Amúgy ha valakinek nem számít az ár, akkor : www.cmsnl.com ...
nah ma lesz a meglepetés az NSR em vol ttulajának már majd februárba lesz 2 hónapja hogy nála van a motor és csak "tömítés sziering és csapágy csere lenne"ma meglepjük őket nem szóltunk nekik és ha nincs semmi csinálva agéppel hozom is haza és nyujtom be neki a számlát a benzinről és a csináltatásról!
igazam van vagy nem?
heló stephan! mondták hogy te vagy a nagy mágus alkatrészekben . nagyon kéne egy henger. megtudnánk oldani valahogy?
A henger oldala nekem egy kicsit idegen, az enyém nem ilyen formájú szerintem. A dugó viszont stimmel így ránézésre.
helo just! igen ilyen henger kell az nsr-re. kéne talán vagy tudsz ilyet?
Javítási útmutató kellene nekem nsrhez! aki tud, megköszönném neki ha elküldené nekem! email:oly900@citromail.hu
Na basszus olyat is tudsz? Én meg loholtam a belvárosba nyáron egy lendkeréklehúzóért... :D
Hát mostmár majd kiderül. Elvileg holnap rendelem meg azt a szettet, aminek a képét linkeltem, vadonat újonnan. aztán abba remélem már nem fog kelleni semmit csináltatni!
A szervizesek is azt mondták, hogyha pénteken beviszem a hengert, jövőhéten elkészülnek!
Mostmár remélem minden megoldódik...
Ha tőcsavart kell csináltatnod, mondok neked at erdősor utcában egy eszetgályos szakit.