Hello. Ilyen kell, és ilyent is tudok most jelenleg. Szalonból, nagyon drágán. Én sem venném meg, ha nem lenne már nagyon elegem az egész marhaságból. Amúgy ha valakinek nem számít az ár, akkor : www.cmsnl.com ...
nah ma lesz a meglepetés az NSR em vol ttulajának már majd februárba lesz 2 hónapja hogy nála van a motor és csak "tömítés sziering és csapágy csere lenne"ma meglepjük őket nem szóltunk nekik és ha nincs semmi csinálva agéppel hozom is haza és nyujtom be neki a számlát a benzinről és a csináltatásról!
igazam van vagy nem?
Na basszus olyat is tudsz? Én meg loholtam a belvárosba nyáron egy lendkeréklehúzóért... :D
Hát mostmár majd kiderül. Elvileg holnap rendelem meg azt a szettet, aminek a képét linkeltem, vadonat újonnan. aztán abba remélem már nem fog kelleni semmit csináltatni!
A szervizesek is azt mondták, hogyha pénteken beviszem a hengert, jövőhéten elkészülnek!
Mostmár remélem minden megoldódik...
volt hengerem, de amikor felszabadult az az egy felesleges is, kb 1 nap alatt elkelt.
robogohaz.hu
http://www.expressz.hu/auto/mo...
igazam van vagy nem?
Hát mostmár majd kiderül. Elvileg holnap rendelem meg azt a szettet, aminek a képét linkeltem, vadonat újonnan. aztán abba remélem már nem fog kelleni semmit csináltatni!
A szervizesek is azt mondták, hogyha pénteken beviszem a hengert, jövőhéten elkészülnek!
Mostmár remélem minden megoldódik...