valaki mondt ahoyg mindeg ymelyik dugó mer mind a 3 jó csak "jó helyen rakassam össze"nah hát ez az amiről nem tok... mert ugyanis ezt a mocimat agusztusba vettem meg és a csávókám úg yaddta ide a mocit 450 ért hogy még vállalja az ez évbe történő motorikus felujjítást ami vonatkozik a csapágy szimering tömítésekre!nah elvittük dec.20 adika körül már ott van 1 hónapja és most bedobta nekem először hoyg gyűrű csere mostmár dugó csere és most nézi meg a főtengelyt a szerelő ha azt cserélni kell DE SZERINTETEK NEM CSESZNEK ÁT?
Hello, próbáltam megcsinálni a paypal-emet de nem fogadja el valamiért, pedíg leírtam a számlaszámom meg amit kért (az utolsó 3 számjegy a hátoldalon) tudnál segítséget adni esetleg máshogy kell? amúgy otp junior+ kártyám van. Lehet h ez nemjó neki?
Vezsel, egy tuning hengert.
Azt alapból be kell karburálni a csávókám már keresett
Ki fogja jeleneteni, hogy azért nem nagyon megy jobban mint a rendessel, mert nem stimmel hozzá a cső(ebben igaza lesz) akkor fel fog neked ajánlani egy csövet 35-70 között, satöbbi.
Ennek ez a folyamata.
Mivel nem értesz nagyon a motorokhoz, neked egy széria hengerrel is lesz elég bajod, nemhogy egy tuninggal.
A leges leg jobb választás tényleg az e-bay henger volna.
De nem vitatkozom , egyszerűen nem hagyod, hogy jót tegyenek veled.
de én nem fogok hozzá tuningcsövet, tuningszűrőt, tuningkereket, tuningvázet venni. Rosszabb meg a tuninghengerrel sem lehet, akár van hozzá cső, akár nincs.
Hát a második hozzászólásodra nem tudok reagálni, én nem ismerem Ivánt, meg nem vagyok otthon ezekben. Mindenesetre örülök, ha nevettél :) . Meglátjuk mi lesz, nincs messze a visszatérés, és akkor "jaj nektek!" :D
Hátőő, erre nemtok mit mondani, mint hogy le fognak venni.
A tuning hengerhez, akkor majd el akarnak neked adni egy kakrburálást, egy tuningcsövet, tuninglégszűrőt, mittomén.
Minél drágább cuccokat veszel tőle, neki a jutalék annál több.
A te motorod, a te pénzed.
Egyenlőre még nem, de a száma meg van. Méghozzá azért nem, mert most egyből 3 léehetőség is van:
- Perselyezés Ároston Ivánnnál.
- Henger E-bay ről, stephan segítségével, és egy kis szerencsével.
- És most jön a nagy poén! : Tuning 125 ös henger a motoromra, a szervizeseken keresztül! Ma hívtam fel, hogy lehet, hogy tudok egy másik perselyezős embert (őt most nem szólta le, nem tudott róla semmit), vagy elhet tudok nikasil hengert 3 nap múlva.
Ő meg erre azt mondja, hogy most van egy olyan megoldás, hogy 78.000 Forintért tudnak rá tuning hengerszettet, de nem kell elsietni, ugyanis mindig van raktáron. Namost ez azért furcsa, mert ugye 4 hónapja van bennt a motorom. februárban kezdi az 5. et.
Na nem baj, én mostmár látom az alagút végét, hiszen 3 lehetőség közül lehetetlen, hogy egyik se sikerüljön!
Most nem tudom, hogy Ivánanal melyik a jobb :
Felhívom most egyeztetni, de lehet, hogy nem lesz belőle semmi, vagy
Felhívom, ha nagyon nem akar sikerülni a nikasilos megoldás, és akkor legalább nem hívtam fel hiába.
stephan : most olvasom csak az előző két hozzászólásod.
A licitálási módszered logikus, én is így csinálnám.(így lehet a legolcsóbban megúszni)
A leírásod alapján az ár sem túl vészes, 300 as árfolyam mellett lenne a magyarországra juttatás kb 12.000 Forint.
Szóval ez minden téren barátságosabb a 78 ezres "tuningszettnél".
És a végére egy jó hír is : Telefonon azt mondta a szerviz vezetője, hogy a munkadíjat el fogja engedni. Ami azért lett volna vagy 20.000 Forint.
Szóval vagy 50ezret ér a hengerszett, amit meg kéne vegyek, vagy eléggé jófejek. Már csak a kapott munkára vagyok nagyon kíváncsi.
Üdv
Ja meg még annyi, hogy a legtöbb eladó csak oda hajlandó küldeni a csomagot, ahova a paypal-ed regisztrálva van, szóval lehet hogy direktbe nem fog menni, hanem először nekem, utána meg küldöm postán.
Figyi, hasznot én nem akarok rajta, téged akarlak kihúzni a szar helyzetből. A múltkor a két henger 15 EUR-ig ment el, szóval ez sztem biztos hogy kevesebb lesz, annyira nem keresett cikk, nemhiszem hogy fel fogják pumpálni az árát, az biztos hogy én nem fogok így napokkal előtte rátenni, hogy aztán rámlicitáljanak és így tovább, hanem az utolsó pillanatban rányomok egy kicsivel röbbet, és már meg is van. A legtöbb német úgyis olyan smucig hogy mindíg csak pár centet tesz rá, az egyedüli előnyük hogy gyorsabb net vban nekik bekötve és gyorsabban frissül az oldal. Remélem meg tudom csípni. Itt a posta az ami "húzós" szokott lenni, DHL-el kb 20 EUR.
Húha. ez nagyon jónak tűnik, leírás alapján.
Akár le is csaphatnál rá nekem, csak látom, hogy villámár nagyon nincsen. Nem tudom mennyi pénzig érdemes megvenni, hogy aztán még neked is legyen hasznod rajta. Nem tudom. mondjuk 25.000(forint, nem euró! :P)? vagy mennyit ér egy ilyen. Tényleg nem tudom. Viszont kéne, az biztos!
Elvileg az önindítót kapcsolja. ha nincs behúzva, és/vagy nincs üresben nem enged ráindítani.
Bocs ha hülyeséget mondtam ,de ha ez így van, meg fognak cáfolni az biztos.
ja mellesleg ha valakinek kell NSR alkatrész az szoljon, mert vannak cuccaim, de egyre kevesebb szoval akinek kell valami rjon vagy hivjon
email: voxan@freemail.hu
tel: 06-30-643-95-91
msn: kawasakis@freemail.hu
szevasztok egy kérdésem lenne, honda nsr 125ösön,a kuplungkarnál van egy mikrokapcsoló, tehát egy olyasmi mint a féken ( a féken ugye a féklámpát üzemelteti) be is van kötve valahova, más nsren is láttam, és ha valaki tudja a választ hogy az mit kapcsol , vagy miaz az irja le mert nagyon kiváncsi vagyok:D, csááá
Azt alapból be kell karburálni a csávókám már keresett
Ki fogja jeleneteni, hogy azért nem nagyon megy jobban mint a rendessel, mert nem stimmel hozzá a cső(ebben igaza lesz) akkor fel fog neked ajánlani egy csövet 35-70 között, satöbbi.
Ennek ez a folyamata.
Mivel nem értesz nagyon a motorokhoz, neked egy széria hengerrel is lesz elég bajod, nemhogy egy tuninggal.
A leges leg jobb választás tényleg az e-bay henger volna.
De nem vitatkozom , egyszerűen nem hagyod, hogy jót tegyenek veled.
Hát a második hozzászólásodra nem tudok reagálni, én nem ismerem Ivánt, meg nem vagyok otthon ezekben. Mindenesetre örülök, ha nevettél :) . Meglátjuk mi lesz, nincs messze a visszatérés, és akkor "jaj nektek!" :D
http://209.85.135.104/search?q...
ember, mondtam, hogy jól fogok szórakozni:)
Iván motorja tavaly gyorsasági europabajnikságot nyert, a szervizesed meg nem akarta leszólni.
Ez elég kemény:)
A tuning hengerhez, akkor majd el akarnak neked adni egy kakrburálást, egy tuningcsövet, tuninglégszűrőt, mittomén.
Minél drágább cuccokat veszel tőle, neki a jutalék annál több.
A te motorod, a te pénzed.
- Perselyezés Ároston Ivánnnál.
- Henger E-bay ről, stephan segítségével, és egy kis szerencsével.
- És most jön a nagy poén! : Tuning 125 ös henger a motoromra, a szervizeseken keresztül! Ma hívtam fel, hogy lehet, hogy tudok egy másik perselyezős embert (őt most nem szólta le, nem tudott róla semmit), vagy elhet tudok nikasil hengert 3 nap múlva.
Ő meg erre azt mondja, hogy most van egy olyan megoldás, hogy 78.000 Forintért tudnak rá tuning hengerszettet, de nem kell elsietni, ugyanis mindig van raktáron. Namost ez azért furcsa, mert ugye 4 hónapja van bennt a motorom. februárban kezdi az 5. et.
Na nem baj, én mostmár látom az alagút végét, hiszen 3 lehetőség közül lehetetlen, hogy egyik se sikerüljön!
Most nem tudom, hogy Ivánanal melyik a jobb :
Felhívom most egyeztetni, de lehet, hogy nem lesz belőle semmi, vagy
Felhívom, ha nagyon nem akar sikerülni a nikasilos megoldás, és akkor legalább nem hívtam fel hiába.
stephan : most olvasom csak az előző két hozzászólásod.
A licitálási módszered logikus, én is így csinálnám.(így lehet a legolcsóbban megúszni)
A leírásod alapján az ár sem túl vészes, 300 as árfolyam mellett lenne a magyarországra juttatás kb 12.000 Forint.
Szóval ez minden téren barátságosabb a 78 ezres "tuningszettnél".
És a végére egy jó hír is : Telefonon azt mondta a szerviz vezetője, hogy a munkadíjat el fogja engedni. Ami azért lett volna vagy 20.000 Forint.
Szóval vagy 50ezret ér a hengerszett, amit meg kéne vegyek, vagy eléggé jófejek. Már csak a kapott munkára vagyok nagyon kíváncsi.
Üdv
Írtam mailt!
Akár le is csaphatnál rá nekem, csak látom, hogy villámár nagyon nincsen. Nem tudom mennyi pénzig érdemes megvenni, hogy aztán még neked is legyen hasznod rajta. Nem tudom. mondjuk 25.000(forint, nem euró! :P)? vagy mennyit ér egy ilyen. Tényleg nem tudom. Viszont kéne, az biztos!
280304515977
(henger-hengerfej, stb.)
nsr henger
Bocs ha hülyeséget mondtam ,de ha ez így van, meg fognak cáfolni az biztos.
email: voxan@freemail.hu
tel: 06-30-643-95-91
msn: kawasakis@freemail.hu