Akkor már 2 en voltunk akik meg voltak ijedve :)
Amúgy most még elvileg 15 perc van hátra belőle, vagy 1 óra 15 perc?
Tippem szerint 15 perc...
Nem tudom érdemes -e többet adni érte, mint amennyi az aktuális ajánlat, mert ha 2 euró marad, akkor azért komoly esély van rá, hogy nem sok kedve lesz elküldeni bárkinek is...
ha már egyszer szét van szedve akkor ne aprózzuk el... apropó a tengelynek kell valami kenés? olaj stb amikor összerakom? vagy majd a keverék ellátja ezt a feladatot?
Én is láttam :D valaki nagyon odatette magát : ) Amúgy már meg voltam ijedve, hogy neked sincs neted, mert állítólag fél magyarországon nem volt net egy darabig, mert a t-dsl szervere leállt De hála az égnek ezek szerint ez téged nem érintett...
Én meg már akkor lefordítottam :) amennyiben erről : a hengerről van szó. Mindenképpen kell, egy olyan 15-20 euróig. (természetesen +posta)
Amúgy olyasmi volt a szövegben, hogy hobbi célra, és olyasmit is ír, hogy a futófelület jó állapotban van. Szóval az a lényeg, hogy 20 euróig biztos kell! Ha ezt meghaladja az ár, akkor szóljál légy szíves, meg én is nézni fogom a honlapot, és "nyomon követem" az árát.
Aktuelles Gebot: EUR 2,05
Angebotsende: 1 Stunde 5 Minuten (25.01.09 20:00:00 MEZ)
Időeltolódás nincs a két ország között?
Amúgy most még elvileg 15 perc van hátra belőle, vagy 1 óra 15 perc?
Tippem szerint 15 perc...
Nem tudom érdemes -e többet adni érte, mint amennyi az aktuális ajánlat, mert ha 2 euró marad, akkor azért komoly esély van rá, hogy nem sok kedve lesz elküldeni bárkinek is...
Amúgy olyasmi volt a szövegben, hogy hobbi célra, és olyasmit is ír, hogy a futófelület jó állapotban van. Szóval az a lényeg, hogy 20 euróig biztos kell! Ha ezt meghaladja az ár, akkor szóljál légy szíves, meg én is nézni fogom a honlapot, és "nyomon követem" az árát.