Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

benzinszintmérőt hova rakjátok be? csak mert érdekelne erősen engem is de nincs egyenlőre épkézláb ötletem hogyan és hova rakjam be a tankba különösebb vágás átalakítás nélkül
fékpedál van
húhúhú mi lesz az nsr-embe!
beszéltem 1 ismerőssel,megkértem h csináljon immobilisert,ledes indexeket,féklámpát,távinditot és benzinszintmérőt.nagyon vágja az elektronikát irigylem az ilyen embereket.nagyon pöpec kis gép lesz tavaszra
delort! Hátsófék pedálod van? Szükségem lenne rá, + 1 hátsó jobboldali lábtartóra.
Köszönöm, a héten elválik hogy biztosan kell-e de mivel németül nem tudok és még soha nem csináltam hasonlót kérném a segítséged! Úgy gondoltam hogy te megadnád neki a címem vagy ilyesmi, én pedíg átutalom a pénzt a számládra. Amúgy 70/6simson hengerről van szó :D (Szerencsére a hondámat új hengerrel vettem, nagyon bivaj!)
ha a piros-fekete idomra gondolsz az úgy látom hasonlóan hibás mint az enyém(lábtartónál lévő rész) 59 euroér.
nem jó a link.vagy elvitték,vagy nem tom.ha megvan még akkor küldj item numbert.
igen
Az is körlámpás?
az nekem is van, meg még egy fél motor is vázzal meg minden nyavajával
De pl itt egy kibelezett blokk 1 eur-ért:
link
nekem most van 2 rendszámos körlámpás és az egyiken acélpersejes a henger és azt akarnám ledobni róla. de tavasszal mennek a piacra.
így egyben nemtom milyen árban lehetnek, de azt tudom hogy volt egy srác akitől elég sok cuccot megvettem, vett egy összetört nsr-t, és a blokkot 95e ért akarta adni. Abban tutira 7300 km volt. 2003-as tricolor nsr volt.
én a helyedben vagy oda se vittem volna vagy már holnap ott lennék egy utánfutóval és próbálnám a motorom maradékát igen gyorsan visszaszerezni... feltéve hogy megvan... amit elmondtál az alapján
rohadtul kéne egy. na és szerinted menyit lehet kérni egy zsír 6000 kilóméteres blokkér karbi gyujtással vagy anélkül?
na ez a dúrva.. ezt megcsípném szivesen, csak nem fogad el paypal-t
verkleidung
használt most épp nincs, de a múltkor volt fent olyan hogy 2 henger 15 EUR-ért
és mennyibe mozog egy nicasilos henger emtudod? jólenne használt is csak ép legyen
De ha esetleg kinéztél valamit és elszántad magad akkor beszerzem neked szívesen.
ebay-t nézem folyamatosan, de csak újak vannak aranyárban.
A dolog úgy működik, hogy regisztrálsz az oldalon, ezzel már meg is adtad az adataidat, szóval nem kell elküldened sehova, aztán regisztrálsz a paypal-re is, és ha mindez megvan, mehet a licit. De vannak olyan termékek is, amit azonnal elvihetsz. Ha rányomtál hogy "Buy it now" vagy "Sofort kaufen", attól függően hogy melyik ebay-ről vásárolsz, onnantól fogva köteles vagy kifizetni a terméket. Ha kifizetted, az eladó feladja a cuccot és pár napon belül itt is van. Angliából általában 2-3 munkanap, de inkább 2, németből meg 3-4, bár onnan én nagyobb cuccokat vettem amit futárcéggel küldtek, azért volt ennyi. A postaköltséget kiírják ha elküldi a terméket külföldre is, ha nincs kiírva akkor le kell kommunikálni az eladóval. Az nem jelent semmit hogyha ki van írva hogy a saját országába küldi csak, én eddig csak 1 esetben nem tudtam rábeszélni hogy küldje el, amúgy mindig működött a dolog. Szóval ha lezsíroztad vele hogy elküldi neked, megkéred hogy küldje el mennyi lenne a postaköltség, aztán az áru árával együtt átutalod ha lejárt az aukció, és már jön is a cucc.
de azám
Attól függ miben. Neked is henger kéne?
csá stephan! mondták hogy forduljak hozzád hengr ügyben. tudnál segíteni nekem?