benzinszintmérőt hova rakjátok be? csak mert érdekelne erősen engem is de nincs egyenlőre épkézláb ötletem hogyan és hova rakjam be a tankba különösebb vágás átalakítás nélkül
húhúhú mi lesz az nsr-embe!
beszéltem 1 ismerőssel,megkértem h csináljon immobilisert,ledes indexeket,féklámpát,távinditot és benzinszintmérőt.nagyon vágja az elektronikát irigylem az ilyen embereket.nagyon pöpec kis gép lesz tavaszra
Köszönöm, a héten elválik hogy biztosan kell-e de mivel németül nem tudok és még soha nem csináltam hasonlót kérném a segítséged! Úgy gondoltam hogy te megadnád neki a címem vagy ilyesmi, én pedíg átutalom a pénzt a számládra. Amúgy 70/6simson hengerről van szó :D (Szerencsére a hondámat új hengerrel vettem, nagyon bivaj!)
így egyben nemtom milyen árban lehetnek, de azt tudom hogy volt egy srác akitől elég sok cuccot megvettem, vett egy összetört nsr-t, és a blokkot 95e ért akarta adni. Abban tutira 7300 km volt. 2003-as tricolor nsr volt.
én a helyedben vagy oda se vittem volna vagy már holnap ott lennék egy utánfutóval és próbálnám a motorom maradékát igen gyorsan visszaszerezni... feltéve hogy megvan... amit elmondtál az alapján
A dolog úgy működik, hogy regisztrálsz az oldalon, ezzel már meg is adtad az adataidat, szóval nem kell elküldened sehova, aztán regisztrálsz a paypal-re is, és ha mindez megvan, mehet a licit. De vannak olyan termékek is, amit azonnal elvihetsz. Ha rányomtál hogy "Buy it now" vagy "Sofort kaufen", attól függően hogy melyik ebay-ről vásárolsz, onnantól fogva köteles vagy kifizetni a terméket. Ha kifizetted, az eladó feladja a cuccot és pár napon belül itt is van. Angliából általában 2-3 munkanap, de inkább 2, németből meg 3-4, bár onnan én nagyobb cuccokat vettem amit futárcéggel küldtek, azért volt ennyi. A postaköltséget kiírják ha elküldi a terméket külföldre is, ha nincs kiírva akkor le kell kommunikálni az eladóval. Az nem jelent semmit hogyha ki van írva hogy a saját országába küldi csak, én eddig csak 1 esetben nem tudtam rábeszélni hogy küldje el, amúgy mindig működött a dolog. Szóval ha lezsíroztad vele hogy elküldi neked, megkéred hogy küldje el mennyi lenne a postaköltség, aztán az áru árával együtt átutalod ha lejárt az aukció, és már jön is a cucc.
beszéltem 1 ismerőssel,megkértem h csináljon immobilisert,ledes indexeket,féklámpát,távinditot és benzinszintmérőt.nagyon vágja az elektronikát irigylem az ilyen embereket.nagyon pöpec kis gép lesz tavaszra
link
balos hasidom
verkleidung