Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk igen komoly idő van... ma má láttam 2 gixxert, meg egy Fireblade-t is a városban szal most elhatároztam hogy megyek és motorozok egyet!
Mindenkinek mielőbbi jóidőt!
Nem, iylesmibe nem mászom bele, hogy valami szervíz majd összerakja,mert akkor rám fognak mutogatni, ha valami gáz van.

SZerintem hozd el a motorodat onnan, ne együl, hanem apáddal menj, és vegyetek fel PONTOS listát az átvett alkatrészekről, a listát irassátok alá a szervíz vezetőjével, (ha erősködni kezdenek, simán fel kell jelenteni őket a fogyasztóvédelemnél) mert ha kiderül utólag, hogy valamit nem adtak vissza, akkor le fogják tagadni, hogy egyáltalán náluk volt.

Ha 4 hónap alatt nem tudták megycsinálni, akkor én nem hagynám, hogy befejezzék.

Vidd valami értelmesebb helyre, perselykészítéshez meg keressed fel akit már mondtam.(Szikszai Károly)
Balassagyarmaton csináltattam 1maszek műhelyben. Nem én rendeltem a dugót.
honnan rendelted és milyen márka hogy csak ennyi volt?
Most h igy mondod.......de van az is csak az a dobozba volt.....
Szemed mint a döglött sasé!
már ha ugyanarra gondolunk
Nem létszükséglet... De szoktak adni...
nem kéne még egy trapézgyűrűnek lennie?
tökéletesen megfelel köszi szépen közben ma beszéltem kollégámmal és őt érdekelné egy riasztó holnap kiderítem mennyire
akkor VALAKi mindjárt felvesz akkor
Nekem van NSR hez service manualom ha kell valakinek vegyen fel msn re!
nincs a laptopomon service manual,valaki megtudná mondani hány w-os az index?
Milyen márkát kapsz 13ért? Még a meteor dugók is drágábbak
Végre ma +jött az uj dugóm a gépbe! 13.000Ft
Össze is van rakva de majd csak holnap indítom be!
I Love NSR
Adam!
jött a válasz,te is kérdezted:
"A dőlésszög érzékelős riasztó 4500Ft, szintén bedobozolva és kulcso kapcsolóval együtt, azért ennyi, mert a dőlésszög kapcsolót meg kell rendeljem a Conradtól, aztán sok a posta."
hú hát szerintem annyira jó áron dolgozik h rengeteg dolgot fogok kérni tőle.csak lenne már tavasz...
na rendelés ment,mondta h most nagyon sok a meló,úgyh csak 2 hét múlva lesz kb kész.remélem megfelel.riasztót megkérdeztem,majd ha válaszol megírom ide.
Akkor elvileg ha elkérem a hengert, és odaadom neked, akkor te meg tudod nekem csináltatni?
épp ezért gondoltam rá én is... mondjuk nekem van egy olyan riasztó rendszer elképzelésem amit bárki otthon 300 forintból megcsinálhat és ugyanolyan hatásos mint bármelyik riasztó motorokra csak egy teszkós riasztó kell hozzá max 500 ft aminek két fele van és ha az egyiket eltávolítod a másiktól bejelez... namármost ezt sokféleképpen sokhelyre rakhatod a mocin lényeg ha letmásztottad és bekapcsoltad nem szól de ahogy piszkálják a két fél akármilyen akár gravitációs elven is elválik egymástól és frankó kis hangzavart csap... a legszebb hogy összesen két ceruzaellem működik és semmit nem kell hozzá megbontani (najó vannak elvetemült ötleteim tudom, de majd meglássuk mit tudok kihozni belőle )
majd ha megkapjuk kiokoskodjuk
(=kitalálod)
lehet immobiliser helyett én is dőlésérzékelőt rakok bele,mivel ha furgonba rakják baszhatom az immot.viszont egy érzékeny dőlésérzékelő...
persze... most szét is van burítva kissé annyi a meglátásom hogy a szenzort vezetékkel kell a panelre csatlakoztatni és a ledeket is... úgy értem a led sort valahova a műszerfal környékére kell elhelyezni ez egyértelmű a panel is lehet arra fele, viszont ugye a benzincső közvetlen közelében legyen a szenzor, aztán lehet hogy az ésszerű hogy a panel és a szenzor egybe van építve elfér ott lényeg hogy az Y elágazásnál minél rövidebb legyen a cső amire a szenzor megy hogy minél pontosabb értéket adjon
Adam!írtam neki,gondolom megcsinálja a 2-t,viszont akkor lenne egy olyan,hogy ha kell neki valami adat a motorról akkor azt te meg tudod mondani,mérni?mivel én nem vagyok otthon egyenlőre...
bár talán ehhez nem kell,nem úgy mint az indexhez
Azért ez kétélű, van aki a vatta új(bejártott) rs-t is meg tudja akasztani, szóval azért ez erősen felhasználófüggő is.
Én tavaly, kettőt akasztottam, mindkettő az én hibám volt.
én se mondtam hogy rosszabb lenne a nikasilos henger csak ugy vagyok vele hogy olcsóbban is megtudom oldani akkor azt választom, valószínüleg ha egy ilyen tapasztalatom lenne én is ugy vélekednék mint te
Tisztázzunk valamit! Én azért vagyok a "hangzatos"gyári nikasilos henger híve,mert nekem egyszer már majdnem az életembe került a rosszul hüvelyezett henger+a szar dugó. 180 km-re voltam otthonról mikor egy kanyarban megragadt,és majdnem a szembelévő sávban érkező kamion alatt landoltam. Gondolom érthető hogy azután nemnagyon bíztam ebben a technikában
De azt elismerem,hogy biztos van olyan szakember aki normálisan,precízen megtudja csinálni,és nincs vele probléma.
gondoltam hogy rajta ült egy haverod elég nehéz lett volna vontatni az xt-t hogy az oldalán fekszik és a porban húzod (okés bocs csak vicc, de vizuális alkat vagyok és elképzeltem ahogy szegény motort rángatod haza )