Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen, nem szalonból rendeltem, hanem egy pesti kisboltból.
Ja, amúgy a másik hengernél is volt írva, hogy hobbi célokra. az ki tudja mit jelent... (lehet, hogy csupasz aluminium, és hobbi célokra, mint 40 el boltba járni xD )
Az előbbire meg valami ilyesmit dobott ki a szerencsétlen :
sell here for a cylinder Honda NSR 125, which in my opinion, outdated one.
A vessző utáni részt nem igazán értem.
Eladó egy henger nsr125 -re, ami az én véleményem szerint ... ?:O
Itt vannak az ígért képek, igaz nem nsr-hez való cuccok, de szemléltetik az ebay-es cuccok minőségét:
Hogy mi mennyire hasonlítunk :) Én pl a simsont a szobámban szereltem (csak a blokkját persze) lent olajtalanítottam, fent szétszedtem, kisikáltam, és a szobámban összeraktam. nem mondom, hogy tökéletes lett, de éltemben először szedtem szét motorblokkot, és 3. ra sikerült összerakni is működőképesre, és egyetlen alkatrész sem hiányzott belőle. Elégedett vagyok magammal. utána rosszul záró, hibás hengerfejjel 52 őt ment, szóval biztos nem csesztem el nagyon az összerakást.
A német meg nekem is kínai (bár tanítják az iskolában) de én google translate -el mindent megértek :D .
Mindjárt ezt is elolvasom ,bár ez tényleg szutykos, de lehet, hogy csak annyi a különbség, hogy az egyiket lemosták, a másikat nem.
Amúgy amikor mondtad a 283 mas eurót: Én 300 al számoltam, egyszerűbb, és annál sokkal szarabb márcsak nem lesz a forint/jobb az euró.
akkor azon már rajta volt a saját kis hasznuk, nekem HONDA szalonaban alvázszám szerint adták, ahogy az előbbiekben leírtam, és közel nem 80ért.
Találtam egy ilyet is, eléggé koszos szegény nemtom milyen lehet a henger belülről, nekem a német kínai, nemtom mi van a leírásban.
zylinder
Meddig mehetek el? most még eléggé lent van az ára, de ha közeledik a vége az aukciónak menni fog feljebb az tuti.
kolléga segítenél nekem? Csinálnál nekem néhány képet a hátsó féknyeregről? Oldalról, felülről, ilyesmi csak pár kép kell. Vettem egyet, és ma jött meg, de lehet hogy elnéztem valamit és pont körlámpáshoz való. Elvileg olyan mint ami a tiéden van. "elvileg"
Igen, köteles. Meg különben 1000000 Ł-ig biztosítva vagy ha paypal-el fizetsz.
Ez teljesen így van.
Nekem eddig csak pöpec cuccok jöttek, hihetetlen jó állapotban. Mindjárt csinálok neked pár képet mutatóba
Meg sztem a szervizeknél is előfordul hogy néha nem csinálják meg amit kiszámláztak. pl amikor vittük a kocsit az első szervizre, ki volt számlázva pollenszűrőcsere, légyszűrőcsere, stb, aztán otthon meg megnéztük, a pollenszűrő tiszta por(természetesen ami benne volt eredetileg), aztán a légszűrő kifujatva kompresszorral és visszatéve, és még sorolhatnám. Éppen ezért szerelem saját magam a motorom, és akkor biztosra tudom, hogy belekerülnek a lehető legjobb alkarészek, tömítések, és nem spórolok ki semmit, inkább nem kajálok egész nap csak meg tudjam venni a legfaszább alkatrészeket, mert ugye ellenkező esetben magammal basznék ki. Az egyik haver is mindig panaszkodik hogy mindig kihagyom a motorszerelésből /nem véletlenül/, nem szeretem ahogy lebonyolítja a szereléseket. Szétdobálja az alkatrészeket, szarosan koszosan visszarak mindent, stb, én meg szeretek vele elszöszölni, mindent letakarítani, lemosni, lezsírtalanítani, fogkefével lesikálni az apróbb alkatrészeket, meg egy helyre összeszedni valami tárolóba az egy helyre tartozó alkatrészeket, és nem kell fél délután vakargatni a fejem hogy "ez vajon hova való"?
Éppen ezért van hogy amióta rendbe raktam az NSR-em, azóta csak benzin kell bele, meg olaj, nem kell tekertetni félórákig, indul azonnal hidegen-melegen, nem folyik orrán száján az olaj.
nem szar, csak nem fogod tudni beállítani, és meg fogod akasztani
Hogyne tudnál tenni! :) visszaküldöd neki, amúgy a németek nem hiszem h átbasznak mint a magyarok néha..
Én ezért nem is veszek szívesen on-line. Nem lehet tudni, hogy miket kamuznak össze. aztán elpostázza valahonnan amerikából a szar cuccot, aztán akkor nézhetsz, mert tenni nem tudsz semmit
Enynire rossz a "tuning" henger? Eddig már ketten vagytok ellene.
Gyári hengert (csak hengert) rám 80 ért akartak sózni. Én nem tudom mi az a "tuning" de ezek szerint biztos szar.
Ok, nagyszerű! Még valami amit már korábban meg akartam kérdezni, ha licitálnak valamire az e-bay on akkor az eladó köteles póstázni?
Ezt szeretném a motoromhoz: 140295319522
pl vettem az expressz-en egy oldaldeknit az XT-mhez, kértem tőle előtte fotót, de nem tudott küldeni mert sajnos nem volt jó a fényképezője, aztán mondom jó, biztos fasza, oda is volt írva hogy hibátlan, aztán mikor megjött a csomag látom, hogy nem az ami nekem kell. Írtam is neki hogy mi a helyzet, meg hogy vegye vissza, nem tudok vele mit kezdeni, de azóta is várom a választ.
jah meg azon csodálkoztam hogy azt mondta hogy csörög a gyűrű tudomásom szerint a gyűrű nem tud csörögni csaka tűgörgő a 2T-nél!javítsatok ki ha nem jól mondom
szerintem a tömítést nem vett hozzá hanem tele nyomta gumiánpasztával csapágyat nem tom lehet úgy hagyta a dugót meg nem lehet úgy elkerülni hogy viszakérem a régi dugót?!
Hát nagy általánosságban sajnos igen : (
A legtöbb eladó hisztizni szokott hogy csak oda hajlandó elküldeni a cuccot, ahova a paypal regisztrálva van, szóval ha először hozzám jön a cucc, és úgy utalod át a lóvét, hozzádobsz még 850 ft-ot(kb ennyi szokott lenni a posta), ráírom a csomagra a neved meg a címed és feladom postán.
Jólvan, akkor most hagyom a regisztrálást, te meg tudod csinálni azt nekem ebayon hogy az én címemre küldje el a cuccot az ember? Nagyon megköszönném a segítséged.
most 282 az EUR, sztem meglesz 10ből "tokkal-vonóval" együtt.
Tuning hengert nem vegyél, nekem a gyári 53e volt, és annak nincs párja! henger+dugó+talp tömítés+fej tömítés. /gyűrűk nem voltak hozzá, az kb 10e volt/
A magyarokkal az a baj, hogy ott basznák át ahol tudnak.