OKé, köszönöm szépen, holnap délután beszélek vele!
Én mondom, nem megcáfolni szeretnélek, erről szó sincsen, csak semmiképp sem szeretnék egy rossz motort visszakapni.
Lehet, hogy túl "körültekintően" járok el, de ez annak tudható be, hogy ez az egész motor megvétele sorozatos ballövések, és figyelmetlenségek sorozatának eredménye. És én nem szeretném ezt még egyszer végigcsinálni, mert már így is marhára elegem van az egészből. A lényeg, hogy én nem ellened beszélek, egyszerűen csak képtelen vagyok dönteni. De a számot amit adtál, holnap felkeresem!
Nah, kicsit utánakérdeztem.
Egyik ismerősöm sem látta még piásan a műhelyében az elmúlt 20 évben, uh szerintem erről ennyit.
Az a szervíz le akar venni téged, és még hülyének is néznek.
De rendben van, mondok mást, vidd a hengered Ároston Ivánhoz
06 20 980 79 81
Ha őt is leszarozza a szervized, azon nagyon jól fogok mulatni.
Mégis miről mondjak véleményt?
A dugókról annyit, hogy azt sem tudom, hogy mik azok.
Persze ez így ebben a formában nem igaz, csak vicc, de egyik márkát sem ismerem, eddig szerintem a gyári volt a motoromban, vagy 1x volt cserélve, de arról nem tudom, hogy milyen márka, mert azt nem nálam cserélték, a következő dugasz meg még bele sem került.
Engem a magánélete nem érdeke, sőt semmi közöm nincs hozzá, egészen addig a pontig, amíg ez nem befolyásolja a munka végzését.
A bepiálás viszont erősen ronthat a keze közül kiadott munka minőségén.
Például neked hiába büdös a lábad, a hangsugárzó amit megcsináltál nekem, azóta is tökéletesen működik.
Még egy esetben nem érdekel a magánélete, pont az amit írtál : "ha a munkája jó". De én pont ezt nem tudom, hogy milyen is valójában a munkája, mert két általam egy súlyozásba ítélt vélemény van egymás ellen fordítva.
A motort meg én is elhoznám onnan ahogy van, csak hogy utána mit kezdjek vele? összerakni nem tudom, másik szervizben meg ilyenkor már valószínűleg elhajtanak azzal a jeligével, hogy "más szarjában mi nem turkálunk". És ezt viszont tapasztalatból mondom!
Hát fiygelj, nekem meg büdös a lábam!
Mit érdekel a magánélete, ha a munkája jó?
De rendbenvan, ha benne nem bízol, akkor kéj tanácsot Attisracétől, hogy kihez vidd a hengered.
Én elsősorban elhoznám onnan a motort, ahogy van.
Hát konkrétan azt mondták rá, hogy alkoholista, nem azt, hogy gány.
De azért márcsak ecsetelem neki, hiszen nála van a motorom, én meg mint már párszor hangsúlyoztam, nem értek ezekhez a dolgokhoz, így szeretek minél több véleményt meghallgatni.
Szikszaira mondta, hogy gány?
Pffff:)
Monynuk nem mondtam, hogy ecseteljed neki, hogy hová viszed, Csak hozd el a betyárbútort, ahogy van. hónap alatt, ha akarta már megcsinálhatta volna.
Mellesleg, Szikszai, versenygokartokba csinált hüvelyeket már 30 éve is, szóval télleg kurva béna:)
Hello. Felhívtam a szervizt, és ecseteltem nekik a dolgokat, viszont a szervizes azt mondta, hogy ne vigyem oda a hengert. (most nem szeretném kifejteni bővebben, hogy miket mondott, de azt mondta, ha oda viszem, gány munkát kapok.) Ezzel most egy baj van, hogy benned is bízok szakmailag, viszont a másik oldalon ott van a szervizes, aki azt mondja, hogy onnan rossz munkát fogok visszakapni, és ő ezt úgy állította be, mint tapasztalatot. Szóval megint az van, hogy nem tudok mit csinálni... :S
hali kérdésem lenne hozátok szerintetek melyik dugót rakjama motorba? Vertex, wössner, asso ? legalább olyanok tanácsát várnám akkik már tapasztalták!de mások véleményét is várom!
Hello! meg tudnád adni a srác email címét vagy más elérhetőségét? mert érdekli munkatársam a riasztó csak hát így már 3 emberen át menne a rendelés ami értelmetlen lenne szentem és ő amúgy is jobban csipázná ha megbeszélhetné a dolgot vele
Hello
100/80-17 és 130/70-18 as gumikat keresek elsőt és hátsót ha valakinek van felesleges vagy infója azt megköszönném ! ezen a címen elértek jaja6@freemail.hu előre is köszi
csácsá
Én mondom, nem megcáfolni szeretnélek, erről szó sincsen, csak semmiképp sem szeretnék egy rossz motort visszakapni.
Lehet, hogy túl "körültekintően" járok el, de ez annak tudható be, hogy ez az egész motor megvétele sorozatos ballövések, és figyelmetlenségek sorozatának eredménye. És én nem szeretném ezt még egyszer végigcsinálni, mert már így is marhára elegem van az egészből. A lényeg, hogy én nem ellened beszélek, egyszerűen csak képtelen vagyok dönteni. De a számot amit adtál, holnap felkeresem!
Egyik ismerősöm sem látta még piásan a műhelyében az elmúlt 20 évben, uh szerintem erről ennyit.
Az a szervíz le akar venni téged, és még hülyének is néznek.
De rendben van, mondok mást, vidd a hengered Ároston Ivánhoz
06 20 980 79 81
Ha őt is leszarozza a szervized, azon nagyon jól fogok mulatni.
A dugókról annyit, hogy azt sem tudom, hogy mik azok.
Persze ez így ebben a formában nem igaz, csak vicc, de egyik márkát sem ismerem, eddig szerintem a gyári volt a motoromban, vagy 1x volt cserélve, de arról nem tudom, hogy milyen márka, mert azt nem nálam cserélték, a következő dugasz meg még bele sem került.
A bepiálás viszont erősen ronthat a keze közül kiadott munka minőségén.
Például neked hiába büdös a lábad, a hangsugárzó amit megcsináltál nekem, azóta is tökéletesen működik.
Még egy esetben nem érdekel a magánélete, pont az amit írtál : "ha a munkája jó". De én pont ezt nem tudom, hogy milyen is valójában a munkája, mert két általam egy súlyozásba ítélt vélemény van egymás ellen fordítva.
A motort meg én is elhoznám onnan ahogy van, csak hogy utána mit kezdjek vele? összerakni nem tudom, másik szervizben meg ilyenkor már valószínűleg elhajtanak azzal a jeligével, hogy "más szarjában mi nem turkálunk". És ezt viszont tapasztalatból mondom!
Mit érdekel a magánélete, ha a munkája jó?
De rendbenvan, ha benne nem bízol, akkor kéj tanácsot Attisracétől, hogy kihez vidd a hengered.
Én elsősorban elhoznám onnan a motort, ahogy van.
De azért márcsak ecsetelem neki, hiszen nála van a motorom, én meg mint már párszor hangsúlyoztam, nem értek ezekhez a dolgokhoz, így szeretek minél több véleményt meghallgatni.
Pffff:)
Monynuk nem mondtam, hogy ecseteljed neki, hogy hová viszed, Csak hozd el a betyárbútort, ahogy van. hónap alatt, ha akarta már megcsinálhatta volna.
Mellesleg, Szikszai, versenygokartokba csinált hüvelyeket már 30 éve is, szóval télleg kurva béna:)
ha van msn ed vegyel fel krisanpeter@freemail.hu
100/80-17 és 130/70-18 as gumikat keresek elsőt és hátsót ha valakinek van felesleges vagy infója azt megköszönném ! ezen a címen elértek jaja6@freemail.hu előre is köszi
csácsá