na itt van pár kép menyi sok szarom van. Igaz nem sok látszik, de lehet szemezgetni, hátha kiszúr valaki vmit. ezen kívül van még hűtő, tank, tartályok, váz, lengővilla, első felni (repedt) hűtőborítás, sok csavar, gumicsövek ilyesmik.
www.olajshop.hu castrol lánspré én is ott vettem (nem is igazán vettem hanem kaptam ingyé, mert akció volt ha veszek 3 liter act evo olajat ezt kaptam hozzá) De amúgy ha vennék megint ilyet vennék.
nem beszélve arrol h ha te is oda akarsz menni ahova,akkor amikor,akkor jobban teszed ha neked is ötpontegy megy.különben féktávon megjössz mint én a gumifalnak
ja stephan!
ha esetleg ebay-ezés közbe ráakadnál egy olyan idomra amit itt az előbb a képen bekarikáztam,ne fogd vissza magad.ha párban van sem baj...
imába foglalnám a neved ha lenne egy ilyen jó árban.
fairing
Ealdó. Ir ár 150e.
láncsprét meg megéri...olcsobb az mint ha nem fujnád...
nem beszélve arrol h ha te is oda akarsz menni ahova,akkor amikor,akkor jobban teszed ha neked is ötpontegy megy.különben féktávon megjössz mint én a gumifalnak
ha esetleg ebay-ezés közbe ráakadnál egy olyan idomra amit itt az előbb a képen bekarikáztam,ne fogd vissza magad.ha párban van sem baj...
imába foglalnám a neved ha lenne egy ilyen jó árban.
azon belül nagyjából mind1,de azért ne legyen noname.szerintem nem drágább annyival az 5.1 h ne érné meg...
milyen fékfolyadékot vegyek a mocihoz? most vettem a biker-worldről fékbetétet és gondoltam már kicserélem azt is!