Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez jobbos de örülök h próbálsz segíteni
ritkán szokott lenni, de most itt pont van egy:
fairing
na itt van pár kép menyi sok szarom van. Igaz nem sok látszik, de lehet szemezgetni, hátha kiszúr valaki vmit. ezen kívül van még hűtő, tank, tartályok, váz, lengővilla, első felni (repedt) hűtőborítás, sok csavar, gumicsövek ilyesmik.
sportdob is érdekelne ha van valakinek elfekvőben
akkor felveszlek msn-re
Délután lefényképezgetem őket aztán majd felrakom ide, többit meg msn en: scottpeter@freemail.hu
www.olajshop.hu castrol lánspré én is ott vettem (nem is igazán vettem hanem kaptam ingyé, mert akció volt ha veszek 3 liter act evo olajat ezt kaptam hozzá) De amúgy ha vennék megint ilyet vennék.
jo az.biztonságon nem sporolunk(fékolaj)
láncsprét meg megéri...olcsobb az mint ha nem fujnád...
Néztem Valvoline Dot 5.1-et 2490, láncsprayből nem volt castrol, csak motul, de az 500 milisek 2500nél kezdődnek!
hát érdekelne a fejidomtartó a lámpa meg van a fejidomra rácsavarozva ilyen kis műanyag szegéj. na az érdekelne. meg hogy mennyibe?

nem beszélve arrol h ha te is oda akarsz menni ahova,akkor amikor,akkor jobban teszed ha neked is ötpontegy megy.különben féktávon megjössz mint én a gumifalnak
Hasidomom nincs, oldalidom fejidom, lámpa, fejidomkonzol van, ha egyéb cucc kell kérdezz.
körlámpáshoz kéne. van?
majd akkor nézd meg a megsült olajamat,utána mond h pénzkidobás!
hali, milyen nsr hez kellene idom? körlámpáshoz vagy macskához?
kurva mindegy milyen... dot4 legyen a minősége ennyi... azon felül meg csak pénzkidobás
Hát nsr hez úgy emlékszek mintha dot 4 kellene. De jó az 5.1 is mert az meg univerzál. Láncspréböl castrolt vegyé az a legjobb minőségű.
nekem castrol van,de valvoline is jó
na csáó minden nsr-esnek. érdekelne nicasilos henger meg némi idom R-esre. ja és nekem is sok alkatrészem van ha valakit érdekel
ja stephan!
ha esetleg ebay-ezés közbe ráakadnál egy olyan idomra amit itt az előbb a képen bekarikáztam,ne fogd vissza magad.ha párban van sem baj...
imába foglalnám a neved ha lenne egy ilyen jó árban.
köszi a gyors választ, repsol-t meg valvoline-t néztem, lenne még valami: láncra spray?
5.1
azon belül nagyjából mind1,de azért ne legyen noname.szerintem nem drágább annyival az 5.1 h ne érné meg...
Hali
milyen fékfolyadékot vegyek a mocihoz? most vettem a biker-worldről fékbetétet és gondoltam már kicserélem azt is!