Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én márciusban csináltam az A1-es Kreszt, és most így 10 hónap elteltével az első gyakorlásokon örültem ha 50 pont felé megyek...
Köszi
én a motortnál elszúrtam,1et vesztettem,auto hibátlan.azért így 2 év eltelte után már fognék a kezembe szívesen egy friss kreszkönyvet...
nekem is annyi lett anno gratulálok!
csak de mármint kunmadaras-eneser határa :)))
köszi Kalev!
grat
Ma reggel 72 pontos KRESZ vizsgát tettem B-kategóriából, szal msot örülök mint majom a ...
csak nem kunmadaras?:)
szevasztok, üdvözlet mindenkinek, nekem lenne egy olyan problémám az nsr-remmel, hogy mikor esik a hó, vagy eső... akkor a fordulatszámmérőnél csattog valami,nem gyengén!meg hülyén mozog az egész fordszámmérő! (hallatszik, hogy az áram csattog benne,de szikrát nem látok) meg szaggat tőle a motor, mikor jóidő van tökéletes minden, valami beázik, de nem tudok rájönni, hogy mi! a fordulatszámmérőt ha kikötöm, akkor is ezt csinálja, csak akkor lent csattog valami! átnéztem már szinte mindent (kábelt faszom, stb) , de nem tudok rájönni, ha valaki járt már igy jelezze, vagy adjatok valami tanácsot hogy mit tegyek vele, nagyon idegesit! köszi!
hát el lehet azért azt is terelgetni,bár nagyobb ügyességet igényel kicist.
mindenesetre tavasszal h különböztetit teszek biztos megmondom az oktatónak h a virago-ját hagyja meg a többi hülyére,mikor van egy zxr400 is...
Grat! Akkor te már jóval előrréb vagy mint én! A rutinvizsga mennyire veszélyes? Chopperen kell majd vizsgáznom mert 250be csak az van az oktatónak.
2007 okt. 21-én A kategóriából sikeres forgalmi vizsgát tettem.
jaja
dehát ez van...lassan már kezdek hozzászokni...
de azt sztem sose fogom megszokni amikor beáll mellém a "tuningrollerjével"(nem én mondtam ) a lámpánál, és próbál motorost játszani... de aztán mikor zöld lesz rájön hogy nem nagyon megy neki
Természetesen nincsenek előítéleteim a robogósokkal szemben(legalábbis nem mindíg ) szal ne kövezzen meg a hsz-em miatt senki
de ennyi voltam mára...
holnap reggel 7:30 KRESZ vizsga B-kategóriából, szal nem ártana aludni egyet
jóéjt midennkinek aki még ilyenkor ébren van!
(a vezetett km-nél levontam a pest-miskolc és egyéb "izgalmas" távokat autópályán.)
csak sajnos már mégkevésbé lehet az ilyet(jogsi nélkül vezetni pl tehert) mint régen,így aztán nagyautós pályafutásom jó időre felfüggesztve
ha nem lenne ennyi már rég meglenne(illetve korhatár miatt nem)
pár száz km-t vezettem forgalomba teherrel,póttal.szerintem nagyon jó,a motorozás után a legélvezhetőbb,nagyon jó a kilátás,és ha köcsögösködnek veled...hát irgalmazzanak annak odafenn
ráadásul egy jo teher üresen elég jó erőben tud lenni,és nincs 68 fokozat mint kamionban.
rutin része is hamar meglenne,mert régen mindig elvettem aputol a kocsit ha megjött h én had tolassak be vele.hát beletellett jó időbe mire póttal bejátszottam,de aztán gyakorlással már nem vészes h nem látsz semmit hátra
szóval szerintem nagyon jó,főleg városban h LÁTNAK.(persze jóformán alig mehetsz városban a nagyokkal)
miközben mennék az nsr-rel,aki valami csúnya dolgot csinál velem,annak rendszáma feljegyez,pár óra múlva meg jönne az igazságszolgáltatás,majd én is azt mondom ha teherrel elütöm h bocs nem láttalak
Tervezem aztokat is!
menj c-re utánna e-re az is vicces
vicc az összes jogsi.
Grat! (nekem tegnap előtt lett meg a forgalmi vizsgám B kat.-ból Az is érdekes volt a szmogriadó miatt, ahol ugye hivatalosan csak páros rendszámmal lehetett közlekedni. Oktatómnak persze páratlan rendszámú a kocsija. )
Gratulálunk! nyugi ami innentől jön az már az egész egy nagy vicc, pénzt beszedik aztán vizsgákat leszarják (ez az én taasztalatom) , de azért azokhoz is sok szerencsét !
Ma délután SIKERES kresz vizsgát tettem vácon A korl. kategóriában! Márciusig pihi van de utánna kezdem a rutint.
Ne irigykedj!
váá ne is mond , és ráadásul mindegyik egy helyre az utca végébe akar állni hogy egymás mellet állhasanak és úgy gyönyörködhessenek azokban a "csodákban" . Meg mikor óraközben csak annyit hallsz:
-és a helyes válasz... nyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... és elment egy tuningroller ekszkjúzmi , robogó