Szeva.
Ha elfogadsz egy tanácsot csak gyári nikasilos hengert rakjál fel,mert ezek az acél persejezett hengerek szart sem érnek.
Mikor megvettem az Nsr-em az enyémen ilyen szutyok henger volt ,600 km bírt ki vele.Állandóan megragadt. Nembírja a fordulatot.
Utána szerencsére nekemjött egy öregasszony,elrepett a fejidom,meg megjátszottam magam,hogy mekkora az anyagi károm,meg hogy megütöttem magam,és ott a helyszinen annyi pénzt adott,hogy gyári új hengert,dugót,gyűrűt vettem rá.
Utána olyan volt mint az álom,semmi gondom nemvolt vele.
Csak az a baj az ilyen dolgokkal, hogy én úgy hallottam, hogy perselyezés után a külön olajozás felejtős. azt meg nem szeretném otthagyni, mert ha a külön olajozásnak lőttek, akkor az nyilván a motor teljesítményén is érződni fog. De ettől függetlenül meggondolandó ez a variáció is, hiszen tavaszra mostmár muszáj készen legyen a gép!
De azért bízok benne, hogy stephan talál nekem nikasil rétegű hengert, minden egyéb eshetőség csak utána jöhet szóba.
Angol legalább, meg jó ha megy a német is. Én csak erről a két ebay-ről szoktam venni ezt-azt. A németen talán több cucc van. Már egy csomó cuccot vettem az NSR-hez, az XT-t meg már majdnem teljesen felépítettem ebay-es cuccokból...
sztem nem bonyolult
Hali! Nagyon bonyolult dolog ez az ebay-ról rendelés dolog? Mert én is láttam már csomószor jó cuccokat csak nemtom mennyire bonyolult. Gondolom nyelvtudás nélkül neki se álljak... Üdv
De meg lehet oldani perselyezéssel (én hüvelyezésként írtam, de lehet, hogy hülyeséget mondtam vele) a lényeg, hogy 2 hónapja mondják, hogy perselyezik/hüvelyezik, előtte azt mondták, hengert keresnek.
stephan01 : az elég húzós áron az pontosan mennyit jelent?
Amúgy az a másik 2 tényleg jól nézett ki, bár nem igazán értek hozzá.
Szevasztok nekem van egy 125ccm nsr-em 50-es papirral 110E oda adnám a tank tetején az a kis idom hiányzik de nagyon fontos akkor be tudom szerezni képeket majd küldeni tudok
Hát akkor jelzek :)
Mindenképpen kéne, mert ez a szerviz képtelen érte bármit is tenni. amikor az 1. hónap végén felhívtam őket, és mondták, hogy nincs kész, azt hittem viccelnek. Nevetséges. Úgy volt, hogy ezen a héten kész lesz(4.hónapja van bennt), erre ma felhívom, hogy miért nem hívtak.
Erre ő : "A hüvelyezős ember még mindig nem készült el, ezért most elkértük tőle a hengert, és majd máshoz visszük.".
Csak én meg ilyen külföldi oldalakról nem tudok rendelni több okból kifolyólag.
Vaterán meg összesen 1 van, az is csak blokkal 50ezerért:(
Na mindenesetre akkor légyszíves, ha találsz valamit, akkor szólj, és megbeszéljük.
Bár pont most lehet, hogy találtam egyet, pár kacattal, beszélek vele is.
Hi,
Pont a napokban csúszott ki a kezem közül egy olyan ebay-es aukció, ami két NSR henger volt a tét, és tök olcsón, de aztán elfeledkeztem a végéről és valami pöcs még rámrakott 50 centet... pedig asszem 15 EUR lett volna a kettő henger. Ha gondolog bugászok neked valamit az ebay-ről csak jelezz.
Ha elfogadsz egy tanácsot csak gyári nikasilos hengert rakjál fel,mert ezek az acél persejezett hengerek szart sem érnek.
Mikor megvettem az Nsr-em az enyémen ilyen szutyok henger volt ,600 km bírt ki vele.Állandóan megragadt. Nembírja a fordulatot.
Utána szerencsére nekemjött egy öregasszony,elrepett a fejidom,meg megjátszottam magam,hogy mekkora az anyagi károm,meg hogy megütöttem magam,és ott a helyszinen annyi pénzt adott,hogy gyári új hengert,dugót,gyűrűt vettem rá.
Utána olyan volt mint az álom,semmi gondom nemvolt vele.
A gerecsemotor.hu-n nézd meg. Ott ki van írva hogy van nsr alkatrészük is.
De azért bízok benne, hogy stephan talál nekem nikasil rétegű hengert, minden egyéb eshetőség csak utána jöhet szóba.
sztem nem bonyolult
stephan01 : az elég húzós áron az pontosan mennyit jelent?
Amúgy az a másik 2 tényleg jól nézett ki, bár nem igazán értek hozzá.
Mindenképpen kéne, mert ez a szerviz képtelen érte bármit is tenni. amikor az 1. hónap végén felhívtam őket, és mondták, hogy nincs kész, azt hittem viccelnek. Nevetséges. Úgy volt, hogy ezen a héten kész lesz(4.hónapja van bennt), erre ma felhívom, hogy miért nem hívtak.
Erre ő : "A hüvelyezős ember még mindig nem készült el, ezért most elkértük tőle a hengert, és majd máshoz visszük.".
Csak én meg ilyen külföldi oldalakról nem tudok rendelni több okból kifolyólag.
Vaterán meg összesen 1 van, az is csak blokkal 50ezerért:(
Na mindenesetre akkor légyszíves, ha találsz valamit, akkor szólj, és megbeszéljük.
Bár pont most lehet, hogy találtam egyet, pár kacattal, beszélek vele is.
Pont a napokban csúszott ki a kezem közül egy olyan ebay-es aukció, ami két NSR henger volt a tét, és tök olcsón, de aztán elfeledkeztem a végéről és valami pöcs még rámrakott 50 centet... pedig asszem 15 EUR lett volna a kettő henger. Ha gondolog bugászok neked valamit az ebay-ről csak jelezz.
Pls segítsetek, 4 hónapja van szervizben a roncsom...