Hello
Első és hátsó gumit keresek lehetőlek ugyanabban a márkában az sem baj ha használt csak még használható legyen, ebben a méretben 100/80-17 és 130/70-18 ha valakinek van ezen az email címen elér " jaja6@freemail.hu " előre is köszi !
Aztán jót ne halljak...
Hát remélem már minél hamarabb eljön a jóidő!
És milyen jó lesz, hogy ahoz hogy hazajöhessek 3 tuningolt robogót kell majd minimum arrébtolnom az NSR seggéből...
azok a nyári jedlikes napok...
Simo te vágod sztem miröl beszélek...
bazzeg nem igaz h itt bent rohadok és hülyeségeket tanulok( fluktuációs hálo szündiotaktikus ciszkonfigurácio addicios polimerizácio polihexametilénadipamid fotodegradáció elasztomer PMMA fenolformaldehid sheet molding compounds polifunkciós epoxi csoportok) fél hónapja ahelyett h a motorral foglalkoznék.
sose lesz tavasz
Ági , az előző tulaj vicces kedvében volt
Első és hátsó gumit keresek lehetőlek ugyanabban a márkában az sem baj ha használt csak még használható legyen, ebben a méretben 100/80-17 és 130/70-18 ha valakinek van ezen az email címen elér " jaja6@freemail.hu " előre is köszi !
Aztán jót ne halljak...
És milyen jó lesz, hogy ahoz hogy hazajöhessek 3 tuningolt robogót kell majd minimum arrébtolnom az NSR seggéből...
azok a nyári jedlikes napok...
Simo te vágod sztem miröl beszélek...
Látom vevő a társaság a találkozóra, szóval ha közelebb lesz -hol van az még - akkor újra felvetem a témát.
amugy ha vennék szerintem külföldi oldalakrol tenném.ebay stb
Megtudnátok mondani,hogy milyen sportdobot lehet felrakni a gépre és hol jutok hozzá olcsón?Köszi
hát hallod bár ott tartanánk már h megint fullon lenne a kisutca motorokkal meg robogókkal
majd figyelem ha végre megint lesz motorarzenál a suli mellett...
különben is te mit keresel itt?mars vissza a topicodba
(jah és csak, Simo nem kell a 90 hihiiiiii )
fogyott a koptató meg egyeseknél a középsztender is asszem
sose lesz tavasz