Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi szépen , igyekszem vigyázni rá, csak istenem legyen már tavaaaaaasz
igen, ezt a képet még ő rakta fel.
Pedig csak két percbe telt.
Képhamisításból 5ös!
Én is jártam már itt.
Előfordulhat hogy ismerősnek találom rajta a motort!
Ági , az előző tulaj vicces kedvében volt
Mond neked ez a kép valamit?
Miért nem mondtad MSNen hogy ilyen jóban vagytok?
Ádámnak mondjad! Ő kezdte.
huu rossz oldalon járok,már értem mér akartok ennyire együtt túrázni,biztos félrenyomtam az oldal címét sportmotor helyett homi.hu na léptem csá
Naaaa ne személyeskedjünk!
Hello
Első és hátsó gumit keresek lehetőlek ugyanabban a márkában az sem baj ha használt csak még használható legyen, ebben a méretben 100/80-17 és 130/70-18 ha valakinek van ezen az email címen elér " jaja6@freemail.hu " előre is köszi !
Aztán jót ne halljak...
Hát remélem már minél hamarabb eljön a jóidő!
És milyen jó lesz, hogy ahoz hogy hazajöhessek 3 tuningolt robogót kell majd minimum arrébtolnom az NSR seggéből...
azok a nyári jedlikes napok...
Simo te vágod sztem miröl beszélek...
Gratulálok az új szerzeményhez, szép darab. Vigyázz rá és magadra is, sok ezer km balesetmenteset.

Látom vevő a társaság a találkozóra, szóval ha közelebb lesz -hol van az még - akkor újra felvetem a témát.
pl arrow és általában a boltokban annyi áru van h még adnak is el...
amugy ha vennék szerintem külföldi oldalakrol tenném.ebay stb
üdv.
Megtudnátok mondani,hogy milyen sportdobot lehet felrakni a gépre és hol jutok hozzá olcsón?Köszi
hehe na azért

hát hallod bár ott tartanánk már h megint fullon lenne a kisutca motorokkal meg robogókkal
okok Simo!
majd figyelem ha végre megint lesz motorarzenál a suli mellett...
hát ja mert egy gyönyörű ritkadarabb lett volna :( kár....
hát istenem a fenének rakják olyan alacsonyra őket.
különben is te mit keresel itt?mars vissza a topicodba
mehetünk persze, bár énmár suliba se megyek aszzem többet NSR-el , majd ZXR-t figyeld
(jah és csak, Simo nem kell a 90 hihiiiiii )
csak tudnánk már menni ennek a teves télnek sose elsz már vége

fogyott a koptató meg egyeseknél a középsztender is asszem
értjük hááát .... cuki fiú
Jó vicc! Tudod hogy értem...
bazzeg nem igaz h itt bent rohadok és hülyeségeket tanulok( fluktuációs hálo szündiotaktikus ciszkonfigurácio addicios polimerizácio polihexametilénadipamid fotodegradáció elasztomer PMMA fenolformaldehid sheet molding compounds polifunkciós epoxi csoportok) fél hónapja ahelyett h a motorral foglalkoznék.
sose lesz tavasz