Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

természetesen én is megyek akárhova, de kertet nem ások...
mindenben?ásd már fel tavasszal lécci a kertünket,meg aztán egy kicsit betonozni is kéne
Én benne vagyok mindenenben, ha épp nincs más tennivalóm.
helló
ha még nem válaszoltak a kérdésedre akkor a szatuna.hu n nézd meg, náluk szerintem lesz, én is ott vettem a 250 esre, ésha ahoz volt akkor a tiedhez is kell h legyen
üdv
hát akkor lennél te,remélem squirrel,remélem Adam19,Simo mindenképp bár elég gáz a kopott térdkoptatója meg én is mindenben benne vagyok.sokkal nagyobb társaság meg nem is kell igazából...tapasztalat
csak álljon már össze a technika,főleg a fék miatt fosok,de ha vége ennek a napi 14 óra tanulásnak és a vizsgáknak akkor húzok haza szétbontom az egész fékrendszert,aztán lesek nagyokat mert ugysem tudom összerakni
kiskoromba is szétszedtem egy tv-t(4 évesen kb) mert mondtam anyunak h én tv szerelő leszek.örült a szétszedett tv-nek...
Egyébként egy túrázásban énis bennelennék...
remélem Kalev, és Simo90 is... még úgysem találkoztam a "honfitársakkal"
értelek én... meg sejtettem hogy nem te követted el ezt a szörnyűséget szegénnyel
de kár érte...
óh hát mire ez lesz addig lefolyik pár ezer köbméter víz a dunán,meg pár ezer km az nsr kerekein.lehet meg sem lesz már akkor.de azért majd szóljatok 2-3 nappal előtte h mennyek má' el.
Ez szimpatikus!... bár reménykedem hogy sikerül összehozni pár forumos tagot hogy egy külön túrát nyomassunk de szerintem már most feliratkozok erre
Szia(sztok)!
Ha nem zavarok (már mér' zavarnék, ugye? ) akkor én is mennék szívesen túrázni ide-oda, pályázni is, bár még nem voltam sehol, csak terveztem.
Ádám: Ha balaton, akkor http://motorozz.hu/main.pl?men.... Szerintem jó lesz, én megpróbálok elmenni...
nos én is igy kaptam meg supermoto név alatt a mocit sajnos nagyon szétvágták a vázat :( ez van a maglodi ut ilyen motorokat termel ha érted mire gondolok :)
Hello!
Nem supermoto-t akarok csinálni,hanem egy-két blokk alkatrész jól jött volna meg talán a fék de azon gondolkozok hogy eladom az MBX-em mert sokat kéne rá költeni meg a nyáron szeretnék majd NSR-t venni.
Csóri moci...
Így elbánni egy NSR-el..
A szívem szakad meg...
supermotot akarsz csinálni belöle ? én is azt csinálok most nézdd meg a forumon a fotokat és ott a supermot épül 2öt és szörnyülködj és gondolkozz hogy megérie belekezdeni mindent leirtam ott
hello a motor ha lehet igy nevezni inkább csak alkatrésznek jo az elsö kerék crimeka duplatárcsafékes a hátsó dobfékes vanhozzá egy 6 sebos blokk jo fötengelyel a fengert furni kell mert a dugó megatta magát 160ccm is poweres müködik megvan a hozzávalo karbimemrán szivócson és karbi derolto van egy festés hibás benzintank hozzá nincs horpadás rozsda rajta van egész kábelkorbács itt ott hiányos de rajta van a feszabájző trafó cdi szikrát ad meg a vázban van egy közponit rugostag inkább alaktrésznek jo ez a motor
Hát nekem azért kellene mert az mbx-em akarom tuningolni és egy-két dolog jó lenne.
Hello!
Nekem olyan kérdésem lenne hogy nincs-e valakinek olyan alkatrésze hogy:
-ami a spirált meghajtja az első keréknél a kilométerórát...azt meghajtó szerkezetet ami összekapcsolja a kerékaggyal....az ien kis lemezgyűrű...
Nah olyan nincs valakinek eladó?
hát a szegény párát látva nemhiszem hogy további képek szívderítőek lennének
Helo!
Engem lehet érdekelne.Tudnál képeket küldeni amiken több minden látszik.Ja és valami bővebb info kéne az állapotáról.

Üdv.
Nekem dúrván 150km csak oda. Mikor nyáron mentem egynaposra, az nagyon jó volt. 306 km volt az oda-vissza, de nagyon élvezetes volt. Hortobágyon, üres utakon végig 110-120 utazó...csak kevesen voltak sajnos madarason. Remélem idén is összejön motorral..(ehhez kísérő kocsi kell )
szevasztok nem érdekel senit egy honda nsr 160as poweres motor kell bele egy dugó és már indul is van hozzá egy full elektronika a mi müködik első hátsó kerék központirugó benzintank 30as delortó karbi meg valami aproságok csak vigyétek cserébe érdekel telo pénz :) enduró hátsómkipu ps2 bármi csak hivj és megegyezünk ! 06209687024 a motor budapesten van
inkább gyere msn-re aztán regélj arról a tinininjáról ami ki van írva.nem ám itt elsunnyogod
Yuki motor szupi motor
Egyébként pályázásba benne vagyok én is, de akkár csak egy szipla túrában is ! Egyébként ugye nem csak NSR-el lehet majd menni mer ... khmm már inkább mást hásználnék

Ja és hogy a számot én is folytassam:
" kell a lóvé ha a benzint veszed
de hétvégén vár a gokart pálya
elcsesztem a rímet de ennek így sincs párja ... blablabla " vagy nem így van?
engem minden érdekel csak legyen már kész a motor.
sőt neked még lockenhaus sincs messze,arra el akarok menni,mindenki melegen ajánlja,videok alapján is nagyon jó kis kanyargásnak igérkezik,nem tul gyors kanyarokkal.
én egybként távol álljon tőlem h fényezem magam,de sztem elég sok mindenre felkészülök,semmi bambulás ha keményebben csapatok mondjuk városban,mert nagyjábol kiismerhetők az emberek,pl tudod h ez ugyse fog észrevenni,ez ugyis kijön eléd,és annak megfelelően mindig keresek kiutat h vész esetén legyen hova menni.meg hát állandoan tudni h merre mi van,nem csak előre nézni,tisztában kell lenni a pontos forgalmi helyzettel körülötted.ennek ellenére elítélem magam amiért néha ilyen vagyok,csak hát még sajnos mindig volt olyan aki felb*szta az agyam.ezen kéne változtatnom.
és nem várok el semmi toleranciát az emberektől,mert én vagyok fasz ha így megyek,és azt sem várhatom el h nagyobb sebességnél mint a megengedett észrevegyenek.sokkal jobb ha így állsz hozzá.meg ugye defenziv vezetés,mindig ugy kell érezned mintha mindenki rád vadászna.így csökkenthető a veszélyes helyzetek száma.
"tele van a tököm úgy mint neked"
hát jah csak én a forgalom többi résztvevőjére is veszélyes vagyok mert hajlamos vagyok azthinni hogy ők is tudják pontosan elférek, beférek, és ippenhogy a még biztonságos sebeséggel teszem ezt túrázásban benne vagyok egy zárt pályáig simán meg ott is pár köröcskébe esetleg de ha valakit érdekel tervezek nyárom (bár tudom még messze van) egy balaton körüli 1-2 napos túrát.