Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem érdemesebb a szegecsek helyett csavarokat belerakni. Nem? (biztos lehet kapni kb akkora csavart...)
Reményeim szerint már nem aktuális a dolog, mert elvileg holnap érkezik meg az üllői útra a vadonat új hengerszettem. (Megrendeltem, és előleget is fizettem, és ma azt mondták, hogy holnapra meglesz)
Nagyon nem ajánlom. A vas később kezd tágulni, mint a műanyag olvadni. Tehát 4*200 Ft szegecsen elcseszhetsz egy elég drága idom részt, ezzel sok idegeskedést, rohangálást okozva magadnak. Aztán meghalsz. Szóval nem ajánlom.
Arra gondoltam hogy egy vasrudat felforrósítok annyira hogy izzon, és odanyomom az alátétre és sztem tágul annyit hogy le lehessen venni. Csak attól félek hogy nagyobb kárt teszek benne mint hasznot.
Levettük a plexit igen, de vettünk új szegecseket is. Nem nagyon tudod megoldani anélkül, hogy a szegecs végét nem csíped le, vagy nem feszíted szét az anyát. Szóval így is úgy is venned kellesz, de talán anyát egyszerűbb, mint szegecset.
ha még aktuális a dolog és nem vettél hengerszettet, egy nap van vissza abból amit mutattam, és csak 30€-on van, szóval sztem mélyen ár alatt be lehetne szerezni.
Intézhetek egy kérdést feléd?
Írtad egyszer hogy levettétek a plexit a motorról anélkül hogy új rögzítőszegecset kellett venned. Elárulod hogyan? Megint szét kéne szednem az elejét, és nem szeretnék újakat venni. Van ötletem, de nem akarok benne kárt tenni, meg hátha van egyszerűbb lehetőség is.
Na mivan semmi?
Senki sem fórumozik?
Egyébként az íméledre azért nem írtam még vissza mert szarakodik a freemail.
Na megküldte végre az eladó a teljes összeget amivel lógok neki, gyors át is küldtem neki a lóvét. 17 EUR a postázás, a DHL fogja hozni. Összesen 16870-et fizettem neki. Szerintem jövőhét első napjaiban itt lesz nálam a csomag, ha másnap fel tudom adni kb 2 nap és nálad lesz. Addig még jelentkezem.
milyen hely az ahol a sportmotort engedik de az emilt nem?
amugy úgy sem sürgős.sajnos(pl az időjárás miatt)
remélem hamar kitavaszodik.már az új bukó is megérkezett.
Azt csak 5 után tudom megnézni, freemail-t a munkahelyről nem engedik csekkolni.
ne nem offolok tovább nsr-es témával,írtam mélt.
Fél liter olaj bőven elég lesz. Meg még elég sok olajcseréhez.

9x18x7 a szimering mérete, bármelyik csapágyboltban beszerezhető.
ok,meg ha még más szerinted kellhet szólj h szerezzem már be.
amúgy 2 dolog.
1:csak fél literes a fékolajam,de gondolom az is elég.
2:az a szimmering mekkora méretű?meg csak hondáéknál van ilyen?
Megnézhetem persze, ha már úgyis itt vagy, de akkor légyszi szerezd be előre a szükséges szimeringet (hőállót kérjél a boltban), nem nagy tétel, úgyhogy sztem vegyél 2 dbt-t, hogy semmi gáz ne legyen.
hát már úgyis megszoktam a simo-s korszakból h a motor letámasztásának egyik alternatívája a leugrás.
amint kész a tárcsa repülök.
Véletlenül se szeretnék pofátlan lenni de ha nem tartana olyan sokáig a power-t nem tudnád megnézni ha úgy alakul h elmegyek?
lehozom neked a csillagokat is az égről ha lesz egy jó fékem.
Majd valami vastagtalpú cipőt vegyél fel aztán lerakod a lábad ha már a közelben vagy
na igen ez igaz pl ottvan a szerelő jó haverja és felhívta és úgy próbált vele beszélni a csávó a szerelővel minth aidegen lenne... é smondt a szerelő leszarj aés kicserél benne mindent amire vonatkozik ék lecsekkolja a pénzt tőle + finom Vertex dugó lesz benne
Ezt én mondtam, de azért vannak kivételek, de persze elég kevés.
valaki mondta itt hogy a magyarokkal aza baj hoyg ott basznak át ahol tudnak nah kiderült már hogy mi hibádzik a motor felújjításba
akitől megvettem ugye vállalata a felújjítást leakart tőlem húzni kb egy 60 ast és beszéltünk a szerelővel neki is feltünt a bibi velünk akarta kifizettetni a szerelési dijat meg a főtengely diját és ki se cserélte volna benne szval enyi röviden megtanultam senkibe se lehet bízni!
pl vasárnapokon nekem jó, de lehet jövőhéten hétköznap is leszek szabad, mert még tavalyról maradt 4 szabadságom amit el kéne használni lassan.
pár perc pár perc de fehérvárnál már el kell vennem a gázrol a kezemet h nálatok meg tudjak állni.jo moka lesz az a 100km ugy néz ki
fékbetét szinte uj(500km-es) tárcsa szabályoztatva lesz,fékcső ok,olajam van még nincs beletöltve,légtelenítőt meg 10esével veszem