a végén télleg az lesz ha elég kopott lesz a hátsó gumim, hogy fogom a babetta kereket esztergáltatok hozzá tengelyt, ráfaragom a tárcsát lánckereket, oszt jó van megyek azzal, azon még szőrös a gumi annyira nem használom
A zodiákus legszelesebb jegyében születettek jobban teszik, ha vigyáznak a hatóságokkal, elképzelhető, hogy egy gyorshajtásos büntetésbe minden igyekezet ellenére belefutnak. Lakott területen ötven, városon kívül kilencven, pályán százharminc, kedves Vízöntő! Az év második felében rátalálhatnak az Igaz Szerelemre, amely természetesen egy új modell képében kopogtat be: vigyázat azonban, a látszat néha csal!"
Sziasztok!
Új felhasználó vagyok itt, de már régóta olvasgatom ezt a topikot.Ugyanis én is szeretnék egy Nsr-t.
Kérdésem: Hol lehet kapni 1994-es Nsr-hez plexit és mennyiért?
hát nézd szerintem típusspecifikus a dolog,mivel más kell a zxr-be,más az nsr-be,és gondolom más a ktm-be.
de ha utánakeresel megtudod.itt most br9eix-ről van szó,japánból jön.
heidenau az rendben van,mindenkitől azt hallom,mz kupákon is megállja a helyét,nsr sem sokkal erősebb annál,úgyhogy valószínű az lesz.mofakernél most nem kerül 15 pénzbe se.ha meg előbb kopna el az sem érdekelne,mert 10ezret mindenképp de szerintem 15-t is kibír nsr-en.(már úgy ha "használva" is van )
szóval jó az elcénégy csak gyorsba ment el a crm
pedig ezért adtam el a hondámat
én megmondtam neked a tutit!
"Vízöntő
A zodiákus legszelesebb jegyében születettek jobban teszik, ha vigyáznak a hatóságokkal, elképzelhető, hogy egy gyorshajtásos büntetésbe minden igyekezet ellenére belefutnak. Lakott területen ötven, városon kívül kilencven, pályán százharminc, kedves Vízöntő! Az év második felében rátalálhatnak az Igaz Szerelemre, amely természetesen egy új modell képében kopogtat be: vigyázat azonban, a látszat néha csal!"
Új felhasználó vagyok itt, de már régóta olvasgatom ezt a topikot.Ugyanis én is szeretnék egy Nsr-t.
Kérdésem: Hol lehet kapni 1994-es Nsr-hez plexit és mennyiért?
de ha utánakeresel megtudod.itt most br9eix-ről van szó,japánból jön.