1000 ccm, 55 lóerő, keletnémet csúcstechnika, meg a waresz 1:50-es keverékkel is vígan elment, csak az előttem szólót tudom idézni, nem kéne ezeket egy lapon említeni.
Ha már spórolás akkor nézz vmi olcsóbb full synt olajat, Elf, Total, ezek 1800 Ft körül voltak tavaly.
Wartburgot hasonlítani 1 Aprilia-hoz elmegy vele, de majd amikor a powered nem nyit, meg amikor nem fog menni a géped, mert tiszta olaj lesz a kipuff belülről....
arol 2T mindenbe apriliabais legalábis asztfogom használni eddig még dugatyum nemtörtösze és nemis fog annak idején nemvoltak repsol meg kutyafasza olajak csak arol 2T és 600 kétütembe is asztnyomták meg a 1100 as Wartburgbais akkor ugyan mibaja lehetne az Nsr-nek vagy bármejik másik motornak?
Nekem az ülés alatt a vázra van ragasztva egy kis matrica, és azon rajta van a színkódom...
hogy azon kívül még valahol fel van-e tüntetve ,azt nem tudom.
Ilyen repsolt nem tegyetek bele a legszarabb olaj amit valaha lattam. Megvettem enis huuu Repsol meg minden fasza lesz.. Ugy fustolt mint a falusi simsonok kb! Legjobb nekem eddig az Agip 2T Speed volt, azzal ha bemelegszik utana mar egy deka fust nem jon belole!
Ha rangsort kellene felállítanom: az amivel vettem(nemtommi), ipone, repsol. Ha még nálam lesz jövőre motul-t veszek bele sztem ha nem válik be a castrol.
Igen 2100ért vettem én is azt a scootert. Köszi akkor az Arol-t elfelejtem.
Erröl a feketéröl valakinek valami tapasztalat? Használjam ezt vagy csak a Repsolt?
hát arol 2t-t simsonba vagy esetleg mz-be,de nsr-be meg egyéb japo 2üteműbe ne nagyon.szintetikus jobb neki,nem véletlenül találták ki.repsolnak van a scooter vagy micsoda,szintetikusan 2100-2400ft között literje
Ha már spórolás akkor nézz vmi olcsóbb full synt olajat, Elf, Total, ezek 1800 Ft körül voltak tavaly.
hogy azon kívül még valahol fel van-e tüntetve ,azt nem tudom.
Valakit érdekel MOL Dynamic 2T (ISO-L-EGD,FD,HUSQVARNA). 4 liter 9900Ft
Drága spórolás.
Erröl a feketéröl valakinek valami tapasztalat? Használjam ezt vagy csak a Repsolt?