Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a DT be volt Br9 és azzal csak 9000et pörgött az volt a plafon. Az NGK val lefeküdt a ford. mutató 5.be is.
egyébként már megvan br9eix az irídium és es a sima.
na de nem az a lényeg,hanem h ott van pár apró pozitivum is az iridiumos mellett,bár amit mondtál abba is igazat hagyok
Br 9 es kell bele ha jól rémlik...
Nem, fölösleges, és nem érnél vele semmit, az csak annak jó aki csak csőgázon használja...
Igazából a vékonyabb elektródásról is ezt mondta nekem a Tábori... Annak való aki pörgeti a gépet rendesen, mert könyebb kokszolódik el egy ilyen gyertya...
nsr-be milyen irídium gyertya kell ngk-ból?annak mi a neve?
eladó az nsr-em, ha valakit ismertek akkinek kellene szóljatok, kellene egy kis pénz még az újra/nagyobbra hirdetések közt fent van.
1500/ pár
én is ennyiért vettem
oké köszi de akkor 1 párt adol ugye 1500 ért ? vagy 2 őt?
Nem, az ide elég messze van, de postán fel tudom adni. Megkérdem mennyi az utánvétes posta ilyen kis csomagoknál.
Azza,l hogy amerikai azthittem azt akarod jelezni, hogy mennyire fasza
mondom amerikából kaptam
de pofon egyszerű az egész egyedül a szórópisztoly speckó porcelán fej, azt nem lehet gyártani csak venni
stephan01:már csak aza kérdésem hogy netalántán BORSOD megyébe szoktál járni?vagy csak postai uton tugyuk megoldani?
ja de jut eszembe az XT-nek nem is alu a váza...
nem olyan hosszadalmas az...de szerintem simán megéri
Pont ezen a videón buzdultam fel .
Az nehézkes lenne, a matt fekete jobban fog neki állni.
Az nsr csinos lenne polír vázzal, de azt meg már nem akarom annyira szétszedni. Meg mellesleg egyszer olvastam az irományodat, jó hosszadalmas folyamat .
Róluk lenne szó?
Csináltam képet, csak elfelejtettem feltenni. Én is úgy vetem, nem bírtam otthagyni, de aztán nem kellettek .

íme:
stephan1: lehet hogy érdekelne az ajánlat! képet ha feltöltesz azt akkor megnézem!
polírozd ki Az a fincsi
Ez Te gyártottad? Ha igen érdekelne hogyan...
Igen, azt hoztuk el. Még a mostani állapotról nem csináltam képet, mert még nincs kész, de sajna hozzá kellett nyúlni a motorhoz. Azért van 80ért ott. Ha minden jól megy, jövő hétre már lesznek képek...
Hali, nekem asszem pont a bal oldali lábvédő van meg (jobb oldali eltört ). Este megnézem a garázsban aztán írok hogy megvan-e.
Hogyne szedné le,gyönyörű fémtisztára,kicsit bele is mar,azért kell,hogy jobban megtapadjon a festék.
Van egy kisvideóm,mert nekem a robogón a blokk gyöngyfújva lett.
Ugyanaz mint a homok, csak kisebbek a szemek, nem lesz annyira durva a felület.
Itt egy videó róla, nézd meg saját szemeddel mennyire letakarította.
http://www.youtube.com/watch?v...
a homokfújás fémig levisz mindent

nekem egy amerikai "otthoni" homokfúvóm van ha az leviszi szerintem a gépi is

bocsi hogy beugatok ide néha
A homokfúvás szted leveszi az előző festékrétegeket teljesen fémtisztára ? Találtam a közelben egy ilyen helyet ahol ilyet csinálnak, kérek tőlük majd árajánlatot. Teljesen fullosra szeretném a masinát megcsinálni.