egyébként már megvan br9eix az irídium és es a sima.
na de nem az a lényeg,hanem h ott van pár apró pozitivum is az iridiumos mellett,bár amit mondtál abba is igazat hagyok
Nem, fölösleges, és nem érnél vele semmit, az csak annak jó aki csak csőgázon használja...
Igazából a vékonyabb elektródásról is ezt mondta nekem a Tábori... Annak való aki pörgeti a gépet rendesen, mert könyebb kokszolódik el egy ilyen gyertya...
Az nehézkes lenne, a matt fekete jobban fog neki állni.
Az nsr csinos lenne polír vázzal, de azt meg már nem akarom annyira szétszedni. Meg mellesleg egyszer olvastam az irományodat, jó hosszadalmas folyamat .
Igen, azt hoztuk el. Még a mostani állapotról nem csináltam képet, mert még nincs kész, de sajna hozzá kellett nyúlni a motorhoz. Azért van 80ért ott. Ha minden jól megy, jövő hétre már lesznek képek...
Hogyne szedné le,gyönyörű fémtisztára,kicsit bele is mar,azért kell,hogy jobban megtapadjon a festék.
Van egy kisvideóm,mert nekem a robogón a blokk gyöngyfújva lett.
Ugyanaz mint a homok, csak kisebbek a szemek, nem lesz annyira durva a felület.
Itt egy videó róla, nézd meg saját szemeddel mennyire letakarította. http://www.youtube.com/watch?v...
A homokfúvás szted leveszi az előző festékrétegeket teljesen fémtisztára ? Találtam a közelben egy ilyen helyet ahol ilyet csinálnak, kérek tőlük majd árajánlatot. Teljesen fullosra szeretném a masinát megcsinálni.
na de nem az a lényeg,hanem h ott van pár apró pozitivum is az iridiumos mellett,bár amit mondtál abba is igazat hagyok
Igazából a vékonyabb elektródásról is ezt mondta nekem a Tábori... Annak való aki pörgeti a gépet rendesen, mert könyebb kokszolódik el egy ilyen gyertya...
én is ennyiért vettem
de pofon egyszerű az egész egyedül a szórópisztoly speckó porcelán fej, azt nem lehet gyártani csak venni
Az nsr csinos lenne polír vázzal, de azt meg már nem akarom annyira szétszedni. Meg mellesleg egyszer olvastam az irományodat, jó hosszadalmas folyamat .
Csináltam képet, csak elfelejtettem feltenni. Én is úgy vetem, nem bírtam otthagyni, de aztán nem kellettek .
íme:
Van egy kisvideóm,mert nekem a robogón a blokk gyöngyfújva lett.
Ugyanaz mint a homok, csak kisebbek a szemek, nem lesz annyira durva a felület.
Itt egy videó róla, nézd meg saját szemeddel mennyire letakarította.
http://www.youtube.com/watch?v...
nekem egy amerikai "otthoni" homokfúvóm van ha az leviszi szerintem a gépi is
bocsi hogy beugatok ide néha